4 månader

4 månader
Idag är vår lilla tjej 4 månader. Det hade vi tänkt att fira med att mamma äntligen skulle gå till frisören. Men när vi väl kom in till stan så visade det sig att frisören hade dubbelbokat.  Och då blev jag jätte arg. Men det var bara att åka hem igen. En sak kan jag säga att jag kommer aldrig gå dit igen. Otrevliga var dom okså.  Tillslut bokade jag en tid hos en lokal frisör som jag spanat på en längre tid. Så nu är jag klippt. Det enda var att dom inte fönade håret. Det måste man tydligen betala en massa extra för, samt säga till specefikt att man vill ha det fönat. Så jag känner mig lite snuvad på konfekten.  Rakel var hemma med pappa och det gick tydligen fin fint. Skönt. Bild på granen kommer.


Kommentarer
Postat av: Camilla W

Vilken liten sötis =)
Får säga grattis på fyramånadersdagen!

Så tråkigt det där med att få håret fönat, det är ju liksom det som är det härligaste med att sitta hos frissan tycker jag =)

2005-12-21 @ 17:27:42
URL: http://milliz.blogg.se
Postat av: Nina W

GRATTIS Rakelfia på 4-månadersdagen!!! KRAM

2005-12-21 @ 18:54:29
Postat av: Jenny

Vilken otur du har Malin, men jag hoppas att du fick en fin klippning till slut i alla fall! Du får följa med mig till Toni&Guy nästa gång jag ska dit så kan Melissa ta hand om Rakel och Leia... eller så kanske vi kan gå varsin gång...
Ett stort grattis till lilla söta Rakel!
Kramar Jenny och Leia.

2005-12-21 @ 20:53:48
URL: http://leiasundberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0