Dior

Dior 

Nu är det bara 16 dagar kvar på jobbet innan jag går på mamma ledighet. Underbart läskigt och roligt. Underbart för att det är härligt med semester. Läskigt för att det känns läskigt att bara sluta jobba så där. Underbart för att jag nu längtar efter vår lilla skrållan. Men jag oroar mig lite tänk om jag kommer att bli världens mest understimulerade mamma. Jag hatar och vara ensam och att ha tråkigt.

Men när skrållan kommer så är jag ju inte ensam. Och dom som vet säger ju "att man får så mycket att göra när man skaffat barn" Så jag får väl lita på experterna. 

I morgon börjar den nya tjejen som ska vara vikarie för mig när jag är mamma ledig. Det är svårt att lära upp en ny anställd och jobbigt. Och jag vill inte att hon ska vara bättre en vad jag är. Min man ringde precis (han bor i London, han shappade och lämnade mig, skämt och sido jag kommer att flytta dit så fort bebisen har behagat komma ut) Mer om det en annan gång. 

Han ringde iaf, och frågade om min sko stl han var tydligen på väg ner på Dior rean. www.dior.com man kan ju alltid hoppas att han hittar något fint till mig... 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0