Helgens event..



Lite bilder från helgen, Jenny Leia och Kristoffer med jätte tigern. Och Rakel på jul parad.

Vilken helg..

I lördags morse gick vi upp kl 05.45 gick hemifrån kl 07.00 allt detta för att gå och kolla på Harrods julparad. Hela familjen var på ett strålande humör;-)
Den enda som var riktigt glad hela morgonen var Rakel. Hon undradde nog vad som hände när vi rusade upp så tidigt.  För övriga familjen var det nog lite väl tidigt.  Paraden var iaf väldigt fin och Rakel kollade med stora ögon. Kl 9 var hela spektaklet slut. Det ar lite konstigt att vara på stan så tidigt det var ju inga affärer som var öppna. Men vi promenerade hemmåt. Handlade lite kort  och mat. Väl hemma började vi kolla på medecinmannen på DVD kanske inte världens bästa Tv-serie men ganska spännande speciellt om man ser flera på rad. Nu har vi bara två avsnitt kvar. Ser fram i mot att få se slutet.

På kvällen kom Jenny Leia och Kristoffer över på middag. Taco Paj , med äppelpaj som efterättt. Sen tyckte jag att vi skulle gå ut och kolla fyrverkerierna efter som det var Guy Fawkes night.
Det firas stort här med fyrverkerier. Så efter middagen packade vi ner dom små i vagnen för att gå till parken. Trode att det skulle vara ett litet mysigt event. När vi kom dit var det hur mycket folk som helst, tänk skansen på valborg. Karuseller och lotteri stånd. Jenny och Kristoffer vann en gigantisk Tiger (typ 2 meter). Man skulle kasta i 2 bollar i en basketkorg. Jag  hade inte lika tur. Så vi blev lite avis. Men var ska man ha en sådan jätte tiger. Som jag sa till Jenny det är tur att dom inte är äldre då skulle dom väl ha bråkat om den. Leia låg och sov hela tiden men Rakel var vaken och vi bar henne. Så tigern fick åka i Rakels barnvag.  Rakel tyckte nog att det var ganska kul hon gillade den stora elden, men när fyrverkerierna tändes blev det väldigt högt och då var hon ganska trött okså. Så då var vi nog inte världens mest poulära föäldrar så då gick vi hem efter denna marathon dag så sov hon hela natten. Och det gjorde vi okså.

I dag har vi varit helt slutkörda. Fortsatte och kolla på medecinmannen och Kommisionen, som för övrigt är så KATASTROF dålig så Fredrik och jag bara sitter och garvar. Man behöver inte anstränga sig för att följa med. Åt hembakta scones till frukost. Och har varit innne hela dagen. Det har varit riktigt höst grått utanför och spöregnat. Just nu badar Fredrik med Rakel och jag har lovat att diska, men jag måste ju blogga lite..

Det var nog allt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0