Vecka 47

BREAKING NEWS

Medans mamma satt och skrev på sin blogg (som vanligt) så passade jag på att vända på mig. Jag hade precis sovit min lilla kvälls lur på 40 minuter. Och pappa hade plockat upp mig och lagt mig i sängen och då vände jag på mig alldeles själv för första gången. Mamma tyckte det var lite tråkigt att hon missade detta event. Men pappa såg mig iaf och han sa att jag var super duktig..


Av tomten önskar jag mig,

  • Strumpor, stl från 6 mån och uppåt. Jag har ju lite större fötter en andra barn i min ålder.
  • Pyjamasar, vet inte vad som hände men helt plötsligt hade jag växt ur allihoppa samtidigt.
  • Annars är kläder alltid kul. Jag växer så snabbt nu. Stl 68 och uppåt.
  • Jag vet att allt från POP får  mamma att gå i spinn. Det finns ju inte här.
  • Reflex till min vagn
  • Mamma önskar sig svenska pocketböcker, och en kalender från ordning & reda.
  • Vad Pappa Fredrik vill ha, har ja inte fått ur honom..en snäll fru...och kanske en pyjamas.



Lördag & Söndag 26-27/11
Hela helgen har vi haft fullt upp, i Lördags så gick vi ner till Hammersmith och jag visade Nina Primark. Hon shoppade loss ordentligt, sen gick vi vidare till Kt-max och åt lunch på McDonalds. Tog bussen ner till higstreet kensington. Men det var så mycket folk, antar att julrushen har börjat nu man blev ju alldeles matt. Jag kollade på rockar, hittade en jätte fin på GAP. Det är så typiskt hittar man något man gillar är det himmla svårt att fästa sig vid något annat.
Väl hemma åt vi dumpling som Fredrik hade lagat, och chips, gucamole och glass och kakor. Stackars Nina gick nog upp 5 kilo i helgen. Kollade på  lasermannen. Måste säga att jag inte gillade den alls. Om man har läst boken hänger man ju med men annars känns den väldigt rörig och hoppig.

Nu i dag söndag så gick vi ner till Chiswick, och kollade lite och åt lunch på GBK, mums. Sen följde vi Nina till tunnelbanan och jag fortsatte vidare till nästa event.
Elins 25 års lunch nere i Hollandpark. Rakel charmade självklart alla barnlösa 25-30 årig flickor som tyckte hon var bedårande.
Hennes förkylning är bättre hon sover fortfarande på nätterna och typ hela dagarna okså. I lördags så sov hon från 9-13 då jag tvingade upp henne för mat. Sommnade om efter typ en timme och sov till kl 17. Idag har hon varit uppe lite mera. Men hobn sov i ett sträck från 23-9 i morse underbart. Det är nästan så  jag saknar henne när hon sover så mycket. Men hon är uppe och festar med oss på kvällarna ist. Och då har vi myspys. Att ha Nina här var hur mysigt som helst. Det känns jätte kul att få visa någon man känner hur man har det i sitt nya liv. Annars är det inget nytt har nästan handlat alla julklappar nu, har bara några kvar.


Fredag 25/11
Idag är det bara vara hemma som gäller, jag har nog fått Rakels förkylning. Har så himmla ont i halsen. Vi sov till 8.30 i morse från tio i går kväll. Det är nog rekord. Men vi var så slut efter vår shopping. I kväll kommer NIna, jippie...Nu har hon vaccinerats och det gick bra. Hon växer som hon ska och väger nu
6.82 kg. Jag frågade om flaskan som hon fortfarande inte tar. Det är tydligen ett vanligt problem men hon tröstade mig med att snart så kan hon ju äta riktig mat.. Nina kom vid nio tiden.Vi åt pekingankan som Fredrik hade lagat super gott och Rakel var uppe som vanligt mellan 9-23 och sen sov hon gott hela natten till kl 7. Vi fick jätte fina presenter av Nina okså. Rakel fick en superduper fin pyjamas från POP, jag fick hjortronsalt och messmör, och jag och Fredrik fick Per Hagmans senaste bok.  Tack tack tack var du är gullig. Här är Rakel i sin gulliga POP pyjamas.



Torsdag 24/11

Idag åkte vi hemmifrån kl 9, möte Malin och Ruben i Barnes. Där tog vi tåget till Waterloo där vi mötte Leia Kristoffer och Jenny. Därifrån tog vi tåget ut till Bluewater. www.bluwater.co.uk  för er nyfikna..
Hela expiditionen tog säkert 2 timmar. Men det är alltid kul med en lite utflyckt.  Vi delade upp oss och gick i lite olika affärer. Men vi åt lunch tillsammans på Pizzahut. Mumsigt. Jag och Fredrik har nu shoppat nästan alla våra julklappar samt lite födelsedagspresenter,och det känns toppen bra. Rakel fick ett par strumpor, med Nasse på. Vi handlade faktiskt ingenting till oss själva..

Imorgon ska Rakel vaccineras och på kvällen kommer Nina L och hälsar på det ser vi framimot. Rakel mår mycket bättre, men nu har jag fått super ont i halsen i stället. Så det går runt.

Sovrapport , Rakel sov från 9-13. Sen var hon uppe en stund, och sen sov hon en stund. Hon var vaken halva resan hem.  Vaknade när vi kom hem vid 7 tiden. Då tog vi vårat kvälls bad. Och sen sommnade hon gott vi 10 tiden.



På bilderna ser ni, Malin, Kristoffer, Jenny och Fredrik på stationen. Våra godingar före och efter shoppingturen. Visst är det fina svanar. Vi sa till Rakel att farmor skulle gillat dom.



Onsdag 23/11


Idag har vi bakat en massa lilla Rakel sover ju bara. Äppelkaka, den blev riktigt bra och sockerkringlor. Dom blev goda men ser inte ut som i boken. Men det var så svårt alla småkakor innehåller ju hjortronsalt och det har vi inte hemma. Nu ska vi skriva shopping lista. i morgon ska vi åka till ett MEGA shoppingcenter i Bluewater som ligger en bit bort som har 350 butiker. Så i morgon blir det uppstigning i ottan.

Stackars lilla Rakel, hon är riktigt förkyld. Hon sov hela natten i natt. Vaknade i morse vid 7 sommnade kl 9 och sov till 12. För er som inte kan Rakels sov schema på era 5 fingrar så brukar hon sova mellan 9-10 på morgonen. Men i går hade hon feber, så då gav vi henne lite Calpol (alvedon) Och då verkade hon må bättre. Just nu ligger hon i sitt gym och filosofierar och lyssnar på sina barn sånger. I dag får vi vara hemma och vila upp oss inför den stora shoppingturen i morgon. 

Jag skulle gått på tjej middag i kväll med svenska mammagruppen. Men jag var tvungen att ställa in. Känner inte att jag kan lämmna henne när hon inte äter nappflaska. Men på hennes 3 månaders dag firade hon med lite glass. Och i morse fick hon smaka lite på min yoghurt och det gillade hon.  Just nu spelas "du får inte stoppa köttbullar i näsan Marcus.. "  på itunes. Hon tycker att den är riktigt kul.  Och jollrar med. Till Fredriks stora fasa ;-) Vår dotter som har Dior nallar gillar kommunist musik ;).  ha ha..


Tisdag 22/11


3

Idag har vi varit ute på en riktig lång promenad. Träffade Malin och Jenny i Hammersmith och gick en runda längst floden. Hur trevligt och mysigt som helst. Åt super god Lunch hemma hos Malin, i Barnes. Dit vill vi okså flytta.
På torsdag ska vi åka ut till ett jättestort shoppingcenter utanför London, en riktig dagsutflykt.
Rakel är nu mega förkyld och har sovit hela dagen från 12- 19. Ryckte upp henne hos Malin  och då var hon kanske vaken i 30 min. Lagom för lite matning och fotografering. I natt vaknade hon 2 gånger. Men jag tror att det är för att hon är så förkyld. Jag hoppas det.  Just nu håller vi på att laga Italiensk pasta enligt. Matheos recept vi får se hur det blir. Nu ska vi gå och kolla tempen...Ingen fara ingen feber.

Har skaffat konto på ebay, oj vad det är kul och vad mycket saker det finns att köpa... shopping shopping shopping
Ruben i mitten Rakel till vänster och Leia till höger.



Kommentarer
Postat av: Malin Rentner

Stackars lilla Rakel. Jag hoppas näsdropparna hjälper och att hon blir bättre snart. Tror helt klart att förkylningen har nått sin kulmen. Kram från Malin & Rubbe

2005-11-22 @ 21:29:44
Postat av: Jenny

Jag tror också att Rakel kommer bli frisk snart! Lilla sötisen, jag tycker riktigt synd om henne som snörvlar så där... Hoppas hon är frisk till imorgon när det är shopping dax! Kram Jenny.

2005-11-23 @ 12:35:59
URL: http://leiasundberg.blogg.se
Postat av: Elle

ooh rakel hoppas att febern har blivit bättre skickar massa krya på dig pussar med tankeöverföring hahahahaha.. puss på er.,

2005-11-24 @ 10:58:14
Postat av: Nina W

Hoppas att shoppingen blev lyckad, trots snuvig näsa... Säkert massa fina julklappar! Kände mig själv som jultomten idag när jag fixade en kanonfin rullstol till en grabb som genast började balansera på bakhjulen! Ibland känns det att man gör nytta.... Kram till er alla!

2005-11-24 @ 17:06:57
Postat av: Jenny

Tjenare! Tack för igår, det var super trevligt... Stackare som börjar känna dig sjuk, hoppas det inte bryter ut! Kul att du får påhälsning hemifrån, ha det så kul i helgen så hörs vi nästa vecka! Kram Jenny.

2005-11-25 @ 15:30:49
URL: http://leiasundberg.blogg.se
Postat av: Nina P

Hej sötnosar! Det var riktigt tråkigt att vi inte hann ses när ni var på visit i huvudstaden, men jag förstår att ni hade fullt upp med alla som slet i er. Vi får göra ett nytt försök nästa gång -är riktigt sugen på att åka och shoppa lite på rean efter jul...! Har gjort en massa, fina jul skyltningar och imorgon bär det av till malmö för lite mer ljusslingor och krispiga kulor! Idag har jag gått på myspromenad i Gamla stan och druckit glögg på stortorget. Glad första advent! Kram Nina P

2005-11-27 @ 22:03:30
Postat av: Malin Rentner

Vad duktig lilla Rakel är! Det känns inte som att Ruben kommer att vända sig på ett bra tag men vi får väl se. Vad kul att ni hade en härlig helg med besök, shopping och allt! Jag hör av mig i morgon angående Onsdag. Jag är säker på att Lucie fixar en plats till dig. Stooora kramar från Malin & Ruben

2005-11-27 @ 22:25:47
Postat av: Malin Ahlin

Ja lite jul shopping finns det alltid plats för. Och det är klart vi måste ses nästa gång. Här har dom hållit på och julat så himmla länge nu så jag är nästan trött på det redan.
Och det kändes inte som att rakel var på väg och vända sig heller innan, det bara hände. Om man nu får tro hennes far ;) Hoppas det finns pplats på Onsdag annars får vi socialisera endå i veckan.

2005-11-27 @ 23:38:01
URL: http://mamma.blogg.se
Postat av: Jenny

Oj vad duktig hon är lilla Rakel! Leia har inte vänt sig, men lägger sig på sidan ganska ofta så jag har trott att det är på väg, men hon verkar nöja sig vid sidoläge... Kul med besök! Snart sticker vi till Sverige och har redan varje dag uppbokad med besök (känns som om det kommer bli lite slitigt men kul)... Vi ses när vi kommer tillbaka! Kram Jenny och Leia.

2005-11-28 @ 13:38:50
URL: http://leiasundberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0