Veckan börjar med kaos

Nu har vi äntligen bokat våra biljetter
Fredag 15 september Landar vi i stockholm  10.20 och  åker hem Onsdagen den 20 september kl 20.05

Söndag

Idag så har vi varit på Homebase den engelska motsvarigheten till ClasOhlsson. Dom säljer allt. Vi fick en ny mycket välbehövlig micro som nu pryder vårt fina kök.  Men när vi skulle betala allt glömmde vi vår rabatt kupong som gav 15% rabatt på hela köpet.  Så istället för att bara ge oss rabatten efteråt så var vi tvungna och lämmna tillbaka allt och göra om hela köpet. Tog typ 1 timme. I går kväll fixade vi i trädgården och jag fick lite välbehövlig hjälp så det börjar se väldigt fint ut. Kort kommer men batteriet tog slut i kameran. Och det var ju tur att jag kollade så vi har inför morgon dagen. Så vi inte gör samma misstag som mina föräldrar som tog massor med kort på min 1års-dag utan film i kameran.

Lördag
Idag så har jag varit  hemma med Rakel, Sara och Henry och alla fyra barnen kom över och dom lekte snällt tillsammans och sen åt dom middag här (bara barnen). Fredrik hade lite kvalitetstid med sin mamma på stan och Emil gick för sig själv. En ganska lugn och skön dag med andra ord. Fina födelsedags kort har börjat droppa in. Tack för den super fina målningen Rolf, kort från Morfar, Mamma och Mats och Nina W. Tack tack

Fredag

Idag har vi efter en liten trädgårdsinspektion på morgonen haft en hårddag på stan. Han faktiskt fynda några fina sista minuten fynd på REAN som borde sluta vilken dag som helst. Så nu är både Rakel jag och Farmor välekiperade damer.  Farmor och Rakel busade hela dagen och Rakel tyckte det var så kul. Inte som att gå på stan med bara mamma som glömmer bort henne. Senare på dagen kom Fredrik ner och vi kollade lite tillsammans. Emil gick  mest för sig själv och kollade på böcker och annat antikt. Men vi lyckades åka samma tåg hem. Nu ska vi äta middag och jag ska kolla på Big Brother finalen.

Torsdag
Idag kommer farmor och farfar jippe vad kul det ska bli. Fredrik städade i går kväll när jag hade sommnat så nu är det okså väldigt fint här hemma.
Om jag och Rakel inte lyckas stöka ner det under dagen.  Det blir verkligen himmla stökigt när man är hemma hela dagarna. När man jobbar då hinner man inte stöka på samma sätt. Sen kanske det blir en lite tur till affären måste handla lite annanasjucie till farmor. Sen ska vi bara ta det lungt.  Jag hoppas det går bra med flyget men tydligen får man numera ha med sig handväska men inte parfym, men det kanske man kan vara utan på en 2 timmars flight till London?


snuttan

Onsdag
Idag har vi bara varit hemma, och laddat för farmor och farfar som kommer i morgon. Det ska bli så kul ser verkligen fram imot det.   Igentligen skulle vi haft mammaträff här i morgon men det var ingen som ville komma. (och bloggen har fastnat på fetstil)


Tisdag
Idag var vi först på Surestart (lekgrupp)med vår granne och hennes dotter Freaya. Men jag kände när jag var där att jag fortfarande har väldigt svenska värderingar. Det var en massa snälla barn där och så fanns det som olika rum med olika teman , Kök, bilar, målar rummet osv. Men det var så skitigt. Utanför fanns en lekpark där barnen lekte och sen sprang dom rätt in med skorna. Och så ska Rakel krypa runt i det där. ÄCKLIGT!!!! Ville igentligen gå på engång men vi var ju där med grannen så jag fick snällt stanna kvar i två timmar. Sen gick vi hem och duschade och åt en snabb lunch. Efter det träffade vi Fredrik som har choklad fotografering i morgon och behövde lite tillbehör så eftermiddagen ägnade vi åt att gå i affärer inne i stan och leta tillbehör. Jag tyckte jag hade en massa bra ideer men Fredrik ville helst leta själv. Rakel fick en  fin rislampa med blommor på till sitt rum. Hennes ena framtand har nu kommit fram, och man kan se den andra. Men hon har så ont vaknar på kvällarna och gråter, stackarn.

 
Måndag

Den här morgonen började inte bra, först var jag tvungen att leta efter min laddare till mobilen i typ en timme inna n jag hittade den. Rakel tyckte jag var ap tråkig.  Vi har en massa tvätt  och jag ska försöka med min nya rutin att tvätta alla lakan och dylikt på måndagar. Skulle lunchat med Sara i stan i dag men det vill sig inte. Nu var hon tvungen att åka hem och ta Mia till doktorn som har fått urinvägsinfektion, stackarn. Vårt kylskåp läcker det är antingen för kallt eller för varmt. Så det var jag tvungen att torka ur. Det regnar utanför. Senare i eftermiddag ska jag träffa Anna en annan svensk mamma som bor runt hörnet. Vi har inte träffats innan så det ska iallafall bli jätte kul.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0