Hur fick jag en sån femenin dotter ?

Jag har namnsdag i dag..... Grattis Malin...
Söndag
Städdag. Rakel som är så pappig så fort Fredrik är hemma gick ut med sin älskade fader på förmiddagen och jag var hemma själv och STÄDADE. Kändes riktigt lyxigt faktiskt att få städa själv utan en galen Rakel som bara ska dra ut allt man plockat in. Hur sjukt är det att man är tacksamm över att få egentid så man kan städa i lugn och ro.  Jag dammtorkade, torkade av Rakels välling kladdig säng, putsade alla fönster dammsög och våttorkade. Slängde massa gammla äckliga grejer, rensade i badrummet och slängde gammalt smink. Har lite svårt för det sistnämnda men i bland måste man bara. Åt lunch på Pizzerian med
resten av familjen. För att sen gå hem och fortsätta städningen fast nu med barn.

Lördag Träffade kusin Linnea som är på besök i stan idag och åt lunch tillsammans. Det var faktiskt första gången som Rakel  och Linnea träffades men det är ju inte så lätt när man studerar på annan ort. Frågade ut henne lite om spionskandalen hon pluggar ju Toxokologi eller hur det stavas giftlära typ. Vi hade det väldigt mysigt och uppdaterade varandra om vad vi gjort dom senaste 3 åren. Och jag fick en massa svenska pocketböcker, och Rakel fick present kort på POP så nu blir det lite shopping när vi kommer hem. Tusen tack verkligen. Sen gav jag mig ut på den stora hitta fin klänning till julafton jakten.
Tillslut efter mycket velande köpte jag en helt underbar outfit med guldskor på Zara till Rakel.
Nu sitter jag här i vår nya stora 3 sits soffa som vi har köpt av Hanna. Så nu har min dröm om en liten soffgrupp även om den inte matchar uppfyllts (man kan inte få allt) vi kan nu vräka oss ivarsinn soffa.. om resten av veckan kan ni läsa under v50.

handväskor


Rakel älskar mina handväskor armband och pärlhalsband. Hon sätter på sig dom och tar av sig dom HELA tiden plockar frenetiskt fram och tillbaka. Hänger väskan på axeln som en stor tjej och kör sin vagn som en galning fram och tillbaka i köket. Sammtidigt som hon helst ska ha mobilen okså. Hur fick jag en sån femenin dotter ?
hjälpa till
Jag är riktigt stolt jag har drillat Rakel till att hjälpa till och tömma diskmaskinen, så nu tar hon ut alla bestik och går med dom till rätt låda och sträcker dom till mig så jag kan lägga i dom. Gärna typ 1 bestick i taget. Hon tycker det är så kul. Det enda är att hon gärna vill lägga tillbaka dom smutsiga besticken okså. Nu håller vi på och lär oss vad plasttallrikarna ska stå. Och det kan hon nästan.

Kommentarer
Postat av: johanna

Gullig!!!
Själv tycker jag Ingrid e så pojkaktig, fast hon e mega-känslig.
ja, vi får äl se.
Jag e riktigt imponerad, drillat din dotter till att fixa med disk-maskinen, coolt gjort!
Skulle oxå behövt det.....

2006-12-08 @ 19:11:15
URL: http://babydream.blogg.se
Postat av: NIna W

Hon é ju helt underbar!! Sitter här och skrattar ;)
JA, de kopierar sina beteenden. Hon har ju studerat mamma Malin förstås- handväska och mobiltelefon samtidigt som vagnen ska skjutas framåt!!
ÅÅÅh, vad jag saknar er! Största kramen som finns till er från oss!

2006-12-08 @ 19:29:31
Postat av: Sara

Du ar en Toppen Mamma xxx

2006-12-10 @ 23:21:08
Postat av: Sara

A grattis pa namnsdagen.. gloms bort har i England eller hur!? Jag tankte pa dig hela dagen.. :)

2006-12-10 @ 23:21:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0