Det bara regnar-lite söndags depp

Det bara regnar, det är nu riktigt grått och tråkigt London väder. Fredrik sitter framför datorn med Flash kurs, hur kul är det.  Rakel sover, men vaknar säkert snart.

OS står på i bakgrunden, inte samma sak och kolla på det här som hemma i Sverige den engelska kommentatorn skiter ju i om Sverige kommer 3 eller 4.

Allt känns bara så himmla grått och trist. Dessutom behövs det städas. Hela köks golvet är fyllt med en massa matsmulor, badrummet är täckt med mitt långa äckliga hårstrån som jag tappar i drivor. Ush ush ush

Kommentarer
Postat av: Jenny

Vi kommer snart hem och piggar upp er vardag! Kan berätta om vår hemska flygresa och allt annat som hänt här i Sverige! Kul va? Tänk på att det snart är vår och då kan vi ha picknickar med våra små änglar i alla Londons parker. Kram!

2006-02-12 @ 18:35:51
URL: http://leiasundberg.blogg.se
Postat av: Elin

Hoppas ni overlevde sondagen och inte deppade ihjal er, det var verkligen den graaste dagen pa lange dock. Men jag haller med Jenny, tank pa varen.... den ar snart har och da har allt en tendens att bli sa mycket lattare och roligare helt plotsligt. kram elin

2006-02-13 @ 14:48:14
URL: http://elinboork.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0