Vecka 5 -Det kunde vara bättre

Helgen
I morse fick Rakel yoghurt  (vanlig naturell )med lite frysta bär i, vilken succe. Tycker att hon har ätit lite dåligt innan men det här skulle hon nog kunna äta flera dl av om hon fick. Efter det gick vi till Tesco med dubbelvagnen och storhandlade. Tog med oss tvillingvagnen och  lyckades fylla Rubens plats med alla våra matkassar och behövde inte bära alls, skönt. När vi kom hem gjorde jag kanelbullar sen åt vi middag.
Rakel har dom senaste dagarna vaknat flera gånger på nätterna och varit hungrig, så idag innan läggdags så gav vi henne ersättning  hon åt 350 ml !!! och var inte ett dugg intresserad av att amma. Kanske är det slut på sånt nu (snyft).
Får se hur hon sover i natt, i går sommnade hon 19.45 och vaknade kl 3 sen 5 och då var hon vaken och jätte glad till 6.30 sov sen till 9.30. Fredrik fick ha henne mellan 5-6 himmla bussigt av mig hi hi..
Idag sommnade hon  kl 21.  Vi får väll se, men jag tröstar mig med att innan när hon sov hela nätterna var det mellan 22-7.

Fredrik är hos Erik och skriver ut grejer till sin portfolio. Vilket har tagit  typ hela dagen. Jag och rakel har varit hemma och myst lyssnat på Kent. Jag har sytt en liten sackosäck till henne. Bild kommer när den är stoppad. Ska gå till Shepardsbush market i morgon och köpa fyllning. Det är lusttigt när vi bara är hemma kan hon vara vaken i prinsip hela dagen, men är man ute så kan hon sova hur mycket som helst.

kaka
Vi fikade lite nu på eftermiddagen och Rakel fick smaka min mjuka pepparkaka, mycket uppskattat

Fredag
Vi satt uppe till 2.30 i går och fixade med min hemsida. Så idag har vi båda två nästan kännt oss bakfulla så trötta har vi varit. Fredrik har roddat med en klubb inbjudan, och jag har bara försökt sova så fort jag har fått chansen. Så i dag har vi inte gjort många knop.



Torsdag
Idag kom den efterlängtade vagnen så efter två dagar inomhus (trodde jag skulle bli tokig ) var det dags för premiär turen. Om jag ska vara ärlig det var en smärre pärs att bära ner den stora vagnen för alla trappor ta på två barn, mössor, vantar och overaller få ner dom i åkpåsen, klä på sig själv och få med sig alla grejer.  Men man får väll rutin. Så fort vi kom utanför dörren så sov dom båda två gott. Vi gick till Hammersmith där vi mötte Jenny och Leia. Vi gick på en riktig lång promenad  längs floden. Hammersmith bridge- Putney bridge och tillbaka. Leia har vuxit och blivit stora damen. Avslutade det hela med "fika" på Burger King. Och mina små änglar var så duktiga, vaknade inte förrens jag hade fikat klart och väntade tålmodigt på att få mat i turordning.  Sen kom Malin och hämtade Ruben och vi traskade hem och lagade god middag till Elin som var på besök. Som nu har fått ägna hela kvällen åt att rättstava min text till min "filt webb". Tack tack snälla du. Rakel sommnade kl 8 så skönt. Hon har sommnat tidigt flera dagar nu, men hon vaknar till vid 5 för påfyllning. Men det är helt OK.
 I morgon är jag ledig och det ska bli jätte skönt.  Summa sumarum så har första veckans inskolning gått jätte bra och det var verkligen toppen skönt när man kan gå ut med dom, och när våren kommer så kommer det inte att vara lite mycket bök och stök med kläder vilket gör det lättare.

Rakel på sin fina filt..
filten

Onsdag
Ytterligare en dag som dagmamma har nästan passerat. Var lite trött i morse efter att jag och Fredrik varit uppe halva natten och kollat på Prison Break, spännande. Rakel och Ruben har inte riktigt samma schema, när Rubbe var vaken sov Rakel och vice versa. Nu sover dom iaf båda två. (Varade i typ 5 min ) Det har gått jätte bra men det är verkligen fullt upp när dom är uppe båda två. Det var lite kaos artat vid matdags. Det är ju lite krångligare nu när dom ska ha pureer  och självklart vill dom äta samtidigt. Potatis är lite halv knepigt, stackarna såg ut som dom fick lite fullt upp. Men sen blandade jag ut den med sötpotatis och då gick det bättre. Ja ni kan ju tänka er, mata två barn med först pure och sen med flaska sammtidigt som man ammar.  Som tur  är ju Fredrik hemma och kan ge lite assistans vid tex matning.

Tisdag
Idag har jag varit dagmamma för första gången, och jag måste säga att det gick strålande. Ruben var hur glad och pigg somhelst. Till lunch fick dom lite blandad puree förutom den sedvanliga mjölken. Lilla Ruben åt upp sin portion glupskt som en riktig man. Rakel därimot var vid det här laget riktigt trött. Hon hade ju gått upp redan kl 7 i morse. Så hon hade ett litet tantrum. Kan tänka mig att det dessutom var lite svartsjuka inblandat. Hon var nämligen lite små gnällig hela dagen.  Så fort Ruben gick så sken hon upp som en sol. Barn är roliga tänk att dom kan bli avis trots att dom är så små. Men vi hade kul alla 3,  vi var bara hemma idag, låg på golvet och lekte med alla leksaker osv..Och jag har ju på sätt och vis en himmla tur som har min gulliga man hemma, som kan ge mig en hjälpande hand när det behövs. Ser fram i mot morgondagen, och torsdag kommer vår vagn. Så då kan vi gå ut. Arbetar vidare med mitt filt projekt inom kort kommer en hemsida. Ni får se.

Måndag

I morse åkte Fredrik till sitt nya frilans jobb, när han kom fram visade det sig att han blivit dubbelbokad. Vad är oddsen för det ? Med den oturen så borde han få lite tur snart. Rakel åt lite banan till frukost och sen åkte vi och träffade Viveka och lilla Rebecca i Putney och promenerade till Barnes. Fikade på Starbucks, gick till Hammersmith gick på posten  och sen gick jag hem. I dag var ingen kul dag. Syltade och saftade lite på kvällen. Det vore ju tråkigt om Ruben skulle svälta ihjäl här hemma.  Så nu har vi både päron och sötpotatis/morots puree hemma.

Vecka 4-tillbaka till London

Helgen
Det slutade med att i Fredags så satt både jag och Fredrik upp till typ 2.30 och fixade med våra projekt. Jag plockade ut alla mejl adresser till tidningar och personer som jag skulle mejla. Ang mitt filt projekt. Så vi var ganska trötta i Lördags. Men det var skönt för jag kände iaf att jag fick en massa gjort. På förmiddagen var vi hemma sen gick vi ut en sväng och handlade mat. Efter det  kollade vi på svensk film och åt ostbågar.  Idag söndag så har Rakel varit väldigt hostigt. Det riktigt rosslar, stackaren. Det låter förfärligt men ingen feber. Så vi är nog bara hemma idag. OCh i kväll kommer Viveka, Martin och lilla Rebecca hit på middag. Så vi får väll städa lite först. I morgon ska Fredrik jobba han har fått ett frilansjobb på minst en vecka. Så vi får väll se hur jag ska klara mig alldeles ensam hemma..Men det är självklart super kul. Och på tisdag kommer Ruben.,

Fredag
Var bara hemma idag och tog det lungt. Gick och handlade lite mat på eftermiddagen. Nu i kväll ska vi se finalen på Celebrity Bigbrrother. Rakel sover hela nätterna men vaknar för tillfället mellan kl 6-7 för att äta och brukar sommna om och sova till 8-9. Hon har även börjat lägga sig lite tidigare på kvällarna och det är så skönt.

Torsdag
Vi skulle gått på mamma träff idag, men sen fick jag reda på att Elin var ledig idag för att flytta. Erbjöd mig att hjälpa till men det är lite svårt att få något gjort med en unge på armen. Så vi var hemma på förmiddagen, läste böcker tvättade och städade lite. Sen kom Elin förbi och vi gick och åt lunch på vårt super mysiga fik i Shepardsbush. Vi var båda vrålhungriga. På vägen hem gick vi förbi en biltvätt där vi sharmade ägaren som tvättade Rakels däck med en högtrycks tvätt för 0 pengar. Så ren har den nog aldrig varit och dom var två herrar som höll på i ca 10 minuter. Hur gulligt som helst. Den var nämligen  väldigt lerig från gårdagens strapatser. Nu i kväll ringde vår lilla spanjorska på dörren och klagade på att vi har haft två par skor utanför dörren. Hon blev så stressad av att se dom.. Man blir så trött. Att hon orkar bry sig.
Rakel försöker vi att lägga lite tidigare på kvällarna, typ 9 med varierande resultat.


Från vänster, Malin med Ruben, Jag med Rakel Jenny och Leia, Malin och Jenny
Onsdag
Idag begav jag mig tillsammans med Jenny och Malin till Richmondpark dä vi gick en långpromenad i solen. Härligt men väldigt lerigt. Vagnen ser numera ut som tredjevärldskriget. Men vi hade hur mysigt som helst. Eventuellt ska vi ha en barnfri middag tillsammans nästa vecka. Hoppas verkligen att det blir av. Tror jag börjar bli redo för lite "me time " Mötte upp Fredrik och Jörgen i stan med min leriga barnvagn och gick på Gourme Burger Kitchen, och efter den mega promenaden var jag värd varenda liten hamburge bit.

Tisdag
Stackars Jörgen var tvungen att gå upp kl 7, hoppas han fick sova något efter Fredriks nattliga räd. Han skulle iväg och fotografera nått. Det är därför han är här. (och för att träffa Fredrik förstås) Jag och Rakel var ute och träffade Viveka och lilla Rebecca, som inte är så liten längre. Vi fikade på vårt favorit ställe och gick sen en promenad. Det är så skönt att vara tillbaka i London.
stolen
Måndag
Så skönt att bara vara hemma och packa upp alla grejer. Tog det bara lungt var nere en tur på stan. På kvällen köpte vi med oss libanesisk mat från Marush och åt middag med Jörgen. Fredrik gick till doktorn för sitt eksem. Han har något som heter fjällros. Var givetvis tvungen att googla den när han kom hem. Det är  inte farligt och det verkar inte smitta. Men dewt är inte så kul för Fredrik som är alldeles prickig. Nu har han dessutom fått magsjukan, stackarn och vi som har Jörgen på besök.

Vecka 3 på resa genom sverige

pop
Söndag
Dags för hemresa, efter att ha packat hela barnvagnsväskan full med förutom barnvagnen, smutstvätt chokladpudding, hoppgungor och annat junk, var vi till slut klara. Men oj oj vad mycket packning. Rakel var uppe och gosade med sin morfar hela förmiddagen. Sommnade lagom när vi satte oss i bilen för att åka till Landvetter hon sov i prinsip hela vägen. Vaknade till lite när vi lunchade på Mc Donalds. Väl framme hjälpte pappa oss att checka in alla grejer och det gick bra. Jag fick ta med mig bilstolen in på planet så Rakel kunde sitta i den hela resan. Skönt. Från göteborg tar det  bara 1,5 timme och det är skönt. När vi landat  mötte vi Jörgen vid bagagebanden som presis kom med SAS planet från Stockholm.  Delade på en taxi hem. Väl hemma möttes vi av en glad pappa Fredrik som tyckte det var mycket skönt att vi äntligen var hemma och att Jörgen som en liten bonus har kommit och hälsat på. Jörgen ska stanna hela veckan, super mysigt.

5 månader
Lördag
5 månader i dag. Grattis ISIDOR på födelsedagen.
Började dagen med en brakfrukost, det gäller att ladda för den stora shoppingdagen. Vi började på min nya favorit affär 1klass där Rakel fick en jätte fin barnstol, som nu i skrivandes stund redan är upppackad. Vi hade en heldag på stan, Rakel fick en ny bitring sammt nya nappar med barbapappa på.  Var med pappa på Mio och kollade in lite olika soffor. Jag handlade en massa mat, ost, kaviar, messmör, och mandelmassa så nu kan jag bjuda mina snälla vänner i London på Semlor.. Hemma åt vi min favorit. Kebabpizzan. Ja den är lika onyttig som den låter, men oh så god. Tittade på Tv och sommnade gott. Rakel sov på sin lilla mini bädd som vi gjorde av två vikta täcken och hennes fäll.
danigunn
Fredag
Pappa mötte oss på morgonen och vi begav oss hem till nya lägenheten i Huskvarna för lite lätt upppackning. Efter det begav vi oss hem till Daniella köpte med oss en prinsesstårta. Rakel fyller ju 5 månader i morgon. Hade även här en liten minijul, Rakel fick nya pyjamasar, en overall och en ny dress bestående av rosa byxor och jacka. Väl hemma hos Pappa var det dags för bad, i den nya baljan. Och sen var det läggdags.
semla
Torsdag
Gick en tur runt  ett iskallt Skövde, men gick ganska snabbt hem. Fortsatte mitt kondis marathon med en super stor semla. Lagade , god räkpasta till lunch, tog det lungt och sen var det bara att sätta sig på tåget igen. För att åka till Jönköping.  Till Jönköping kom vi kl 19, och där blev vi mötta av Lars och Agnes på stationen. Med nöd och näppe fick vi in allt i bilen. Hemma hos familjen dahlqqvist väntade även Gunn och det var riktigt rolilgt hon hade ju alldrig träffat Rakel innan.  Vi hade mini julafton och jag fick en jätte fin kofta, och tröja Rakel fick en massa bodysar av farmor Gun, och body och byxa av familjen Dahlqvist.  Även här fanns det en katt den tredje på Rakels resa, dom har alla varit väldigt avaktande men nyfikna på Rakel.

nina w
Onsdag
Dags att packa igen, Pia kom över och hjälpte till jag har ju lite att släpa på, resväska, bilbarnstol, barnvagn + väskan som vagnen ligger i. Vi fikade lite och sen hjälpte hon mig hela vägen till Centralen där vi lunchade på Mc Donalds och sen på tåget. Rakel sommnade på Mc Donalds, sov i 5 min för att sen vara klarvaken hela vägen till Skövde. Men som vanligt var hon på ett strålande humör. Resan gick bra och Nina W mötte oss på stationen i Skövde och vi gick den korta sträckan hem till Nina. Där fick vi se deras nya lgh som ligger jätte fint i centrala skövde. Vi tog det ganska lungt, och åt en god middag och kollade på TV. Rakel fick ett jätte fint tallriks sätt med Elsa Beskow motiv på.
tåget
Tisdag
Upp med tuppen, mötte även i dag Cissi inne i stan, långpromenad längs Djurgården var planerad men det var så himmla kallt och ruggit så vi tog oss hela vägen till gallerian. Jag fick även se överdelen till Cissis bröllopsklänning. Hon kommer att bli en strålande brud.
Vid 3 tiden mötte vi upp med Christina och hann med ytterligare lite klädaffärer. Rakel är numera en mycket väl ekiperad ungdam, men det är klart med en sådan stilig svärmor. Inne på DKNY butiken visste expediterna till och med vem hon var så fort hon kom in. Hennes farmor sätter onekligen sina fotspår.  Men det finns sämre ställen att vara kändis på. Och det är alltid trevligt att få vara lite VIP. Väl hemma hade Emil lagat sin super goda pizza.  Rakel ville aldrig sommna utan var upp till kl 23.30 och gosade med farmor. Helt OK sova kan man göra i London.

fatbursgatan

Måndag

Klev upp tidigt, körde min bröder till skolan och Mats till jobbet, åkte sedan hem. Lillprinsessan sov fortfarande åt frukost och fick skjuts av mamma till pendeltågstationen. Åkte hem till Emil & Christina, fikade lite och begav mig sedan ner på stan för att träffa Cissi som kommit hela vägen från Singapore. Vi gick och kollade lite på stan. Gick på POP så klart, och handlade ytterligare några svarta v-ringade tröjor till Fredrik på Åhlens. Både Cissi och jag var helt förundrade över alla mamma lediga pappor och mammor som var ÖVERALLT, med sina små barn. Fikade på Debenhams och det var proppat med barnvagnar.  Cissi hade som mission att hinna äta alla svenska bakelser som inte finns i Singapore under sitt Sverige besök. Helt OK för min del. Väl hemma hos svärföräldrarna blev vi ordentligt ompysslade och Rakel sommnade tidigt.
gladprick

Vecka 2

snö
Söndag
Idag var vi hemma hela dagen i Trångsund, Nina kom och hälsade på och vi var ute och promenerade i vinterkylan. Till lunch åt vi snabbmakaroner och falukorv. Sen var det dags att packa ihop alla grejer för nästa flytt. Rakel trivdes med alla sina morbröder, som gullade släpade och bar på henne.

trångsund

Lördag
Nu har vi äntligen fått se mammas fantastiska slutarbete på konstfack. Samt träffat alla kusiner och släktingar som i dag fick träffa Rakel för första gången, äntligen. Idag firade vi även lill-jul med familjen Lundquist. Rakel fick bla en självlysande banan hållare som man kan ha i väskan så inte bananerna blir bruna. En jätte fin rosa stickad tröja av sin gammelfarmor, hon sa själv att hon inte var så nöjd men vi tyckte att den var super fin så det så.. Samt en massa andra fina saker. Har frossat i kranvatten och ostbågar, det är det som jag saknar mest i London. Hade ett litet viktminskningsprojekt, men det får jag nog ta upp när jag kommer hem igen. Det är himmla svårt här med alla alladinaskar, lösgodis, och ostbågar.   Väl hemma hade vi lill julafton, och vi fick fina skohorn, bananhållare, body badkulor, äggkoppar och en fin tavla som mamma gjort.
musik
Fredag 13/1
Efter en lång skön natt i ett tyst Skarpnäck så vaknade vi pigga och utvilade. För att optimera min tid med Nina så gick jag upp med henne och åt frukost kl 7. Efter att vi packat ihop alla våra saker (det blir ganska mycket när man reser med barn) så begav vi oss in till stan för att först äta lunch med min gamla kollega Mattias och sen besöka mitt gamla jobb. Nu i kväll har vi bara haft myspys med alla morbröderna.

Torsdag 12/1
Resan till Stockholm gick bra Rakel sommnade både vid start och landning. Väl framme kom Nina L och hämtade oss vi åkte och kollade på hennes nya lgh hon har köpt i Aspuden.  Matheo hade lagat god middag som vi fick när vi kom fram. Efter att Nina hade matat Rakel med flaskan sommnade hon kl 23.00 i sin nya säng.

Onsdag 11/1
Idag har vi varit och träffat Malin och Ruben, oj oj vad han har vuxit. Från och med den 1 /2-06 så kommer jag att vara Rubens dagmamma, tisdagar, onsdagar torsdagar samt halva fredagar. Nu när Malin ska gå tillbaka till jobbet. Så vi diskuterade en massa praktiska saker och så klart vad vi hade haft för oss över jul och nyår. Nu i kväll var Brendan och Stef över på middag och efter det var det bara att packa väskan som nu är proppad till bristningsgränsen med blöjor nappflaska, kläder, gosedjur och en massa julklappar. Hoppas jag inte glömde någonting.

Tisdag
Bestämmde oss för att bara vara hemma idag, det kommer ju som sagt att vara full rulle resten av veckan. I kväll kommer Elin över en sväng och det ska bli kul. Kanske tar oss ut och handlar en sväng lite senare. Rakel sover nu från 22 till 10 på morgonen. Himmla skönt. Så jag är om inte annat utvilad. Nu har elin varit här och det var som vanligt jätte trevligt hon är nu invplverad i min filtkampanj. Rakel åt nästan 200 ml från flaskan bara det att hon exorcist kräktes upp allt så fort hon var klar över hela mig och soffan. Hon har gjort det förut när hon fått flaskan. Kanske går det för snabbt helt enkelt. I morgon ska hon inte få lika mycket även om hon vill ha hon får vänja sig först.

Måndag

På torsdag bär det av till Sverige så nu gäller det att packa rätt och slå in dom sista julklapparna, och mina dagar är redan helt uppbokade. Men det ska bli extra kul att träffa Cissi som har kommit hem hela vägen från Singapore.  Alldeles strax kommer Jenny och Leia hit och vi ska äta lite lunch och sen ska vi åka till T-kmax i Ealing. Det är våran favorit affär. Fredrik föreslog igår att vi skulle ha som mission att åka till alla T-kmax affärerna i hela London. Det kanske vore något.

När jag är i stockholm efter som flera undratser "schemat ut så här"
Torsdag- Sover jag hos Nina L
Fredag-  Söndag med familjen Lundquist
Måndag- träffa Nina P hämta grejer på vinden på sveavägen samt eventuellt äta lunch med Mattias
Sover hos fam Ahlin
Tisdag- Sover hos familjen Ahlin
Onsdag- Åker till Skövde sover hos Nina W
Torsdag- Åker till jönköing på kvällen, sover hos familjen Dahlqvist
Fredag- Söndag Sover hos pappa




vecka 1


Söndag
Dagen började i lung takt fram tills dess att jag pratade med Nina L på telefon. Hon håller på att flytta och renoverar sin nya lgh. Och då visade det sig att hennes skåpsknoppar till IKEA köks luckorna har sålt slut i Sverige. Efter lite reaserch så kom vi på att dom fortfarande fanns på IKEA i Brentpark. Så hela familjen Ahlin satte sig på bussen igen och åkte fram och till baka till IKEA, det tog typ hela dagen men vi hade kul på vägen. Hur man tar sig fram och tillbaka tänker jag inte trötta ut er med här för det har jag redan skrivit om flera gånger.  Rakel satt i barnstol för första gången, det  tyckte hon var kul. Flaskan går fortfarande bra, men i kväll tryckte hon i sig hela flaskan bara för att kräkas upp allt efter hon var klar. Jag var nog lite för snabb på rapen. I morgon ska vi träffa Jenny



Lördag

Vi har haft en super mysig början på helgen. Besöket hos farbror doktorn gick bra hon vägde nästan 8 kg Efter det åkte vi ut till Jenny och Leia som presis flyttat in i ett mysigt litet hus. Och där lagade vi gott texmex åt en massa, Dom små tjejerna börjar visa ett visst intresse för varandra. Sommnade gjorde vi
sent men väldigt mätta. På lördagen så åkte vi allihopa till Uxbridge och k-tmax Rakel fick en ny sovpåse för det fasila priset av 7 pund ist för 25 som dom kostar i vanliga affärer. Sen satte vi oss på bussen åkte hela vägen hem. Igentligen skulle vi åkt hem till Elin på lite post juldrink men vi orkade helt enkelt inte. Och prinsessan ligger nu i fammnen  och är helt slut. Flaskan har hon fått varje kväll men gud nådig den som blandar för kallt. Då blir hon galen. Fredrik har klippt sig, bilder kommer. Leia och Rakel är väldigt synkade numera i mat och sov tider vilket är skönt.

Fredag
Idag ska vi till farbror doktorn för sista vaccineringen och sen ska vi hem till Leia Jenny och Kristoffer på sleepoverparty. Äta middag och kanske spela lite monopol. Så ni får ha super mysig helg.

Torsdag 5 Januari
Det är visst trettondags afton idag, det förstod jag först efter att ha ringt till POP i Sverige, och dom hade stängt. Försöker få in Rakel på att sova 22-10 det vore så himmla skönt att man visste att hon sommnade för natten kl 22. Vi provade nappflaskan i går, först ville hon inte så då ammade jag henne lite. Sen tog hon flaskan drack 100ml, och sen spottade hon ut den och ville bara ha tutte igen. Kanske han det bli för kallt. Knepig unge.  Men 100 ml är bra mycket mera en ingenting. I kväll ska hon nog inte vara lika hungrig när vi provar. 

Onsdag 4 Januari

Jag och Rakel åkte till kensington highstreet och shoppade lite nappflasek ateraljer, eftersom hon var så duktig igår. Så vi håller tummarna för i kväll. Jag har sytt en filt, jag har ju en ide om att börja sälja baby filtar och då måste man ha några visnings ex. Rakel plaskade lite i diskhon nu på eftermiddagen, tyckte hon var jätte kul. Och i kväll ska vi bara vara hemma. Kanske hinna se på nån film. Vi springer ju annars bara på middagar. Sart kommer vi till Stockholm och jag hoppas att snön ligger kvar.

Ikväll hände miraklet, hont tog äntligen flaskan. Jag tror att tricket var att dels hade vi köpt en ny napp samt att jag värmde upp mjölken så att den var riktigt varm. Så nu Malin vill vi ha tillbaka vår flaska. ;)
Gud så skönt, hoppas bara det håller i sig. Nu kanske man kan gå på bio eller göra något helt själv.

Tisdag 3 Januari
I dag var vi hemma hos Brendan och Stefani och lilla Oskar på jul lunch/middag jätte trevligt. Rakel fick en fin tröja i julklapp, i kväll ska vi bara softa.

Måndag 2 Januari

Igår var Erik & Nicki över på middag. Idag har vi varit ute och gått en sväng, vet inte om Rakel är lite små sjuk hon har kräkts en del. Vilket hon inte brukar göra. Hon sov till kl 8 i morse åt en skvätt och sov vidare till 11. Skönt med sovmorgon. Nu i kväll har vi varit hemma hos en av Fredriks artdirector kompisar David och hans tjej på middag. Dom bor vid Ladbrokegrove inte så långt härifrån. I ett super fint hus, hur spejsigt som helst men en riktig unkarslya. Hans flickvän var trevlig har aldrig träffat henne förut jobbar som planner, och var nog i min ålder. Det var nog allt för idag.

1 Januari 2006



Söndag
Igår var vi på fest, vi åt en massa god mat och Rakel skötte sig utmärkt. Sommnade vid 23 tiden på Erik och Nikis säng och vi var kvar till kl 2 sen gick vi hem. Sen sussade vi sött hela familjen fram till 9 då vi vaknade åt lite frukost i sängen, somnade om kl 11 och sov fram till kl 12.30 Härligt. Nu har Rakel ätit lite blåbärs yoghurt och vi kollar på "borta med vinden". Ganska mysigt. Hon vänder sig numera flitigt. Så nu kan man absolut inte lämmna henne någonstans. det blir nog bara en mysig hemma dag idag. I går fick vi följa med Erik och Niki och storhandla på mega Tesco med bil så nu har vi så mycket mat hemma oj oj..

RSS 2.0