vecka 1


Söndag
Dagen började i lung takt fram tills dess att jag pratade med Nina L på telefon. Hon håller på att flytta och renoverar sin nya lgh. Och då visade det sig att hennes skåpsknoppar till IKEA köks luckorna har sålt slut i Sverige. Efter lite reaserch så kom vi på att dom fortfarande fanns på IKEA i Brentpark. Så hela familjen Ahlin satte sig på bussen igen och åkte fram och till baka till IKEA, det tog typ hela dagen men vi hade kul på vägen. Hur man tar sig fram och tillbaka tänker jag inte trötta ut er med här för det har jag redan skrivit om flera gånger.  Rakel satt i barnstol för första gången, det  tyckte hon var kul. Flaskan går fortfarande bra, men i kväll tryckte hon i sig hela flaskan bara för att kräkas upp allt efter hon var klar. Jag var nog lite för snabb på rapen. I morgon ska vi träffa Jenny



Lördag

Vi har haft en super mysig början på helgen. Besöket hos farbror doktorn gick bra hon vägde nästan 8 kg Efter det åkte vi ut till Jenny och Leia som presis flyttat in i ett mysigt litet hus. Och där lagade vi gott texmex åt en massa, Dom små tjejerna börjar visa ett visst intresse för varandra. Sommnade gjorde vi
sent men väldigt mätta. På lördagen så åkte vi allihopa till Uxbridge och k-tmax Rakel fick en ny sovpåse för det fasila priset av 7 pund ist för 25 som dom kostar i vanliga affärer. Sen satte vi oss på bussen åkte hela vägen hem. Igentligen skulle vi åkt hem till Elin på lite post juldrink men vi orkade helt enkelt inte. Och prinsessan ligger nu i fammnen  och är helt slut. Flaskan har hon fått varje kväll men gud nådig den som blandar för kallt. Då blir hon galen. Fredrik har klippt sig, bilder kommer. Leia och Rakel är väldigt synkade numera i mat och sov tider vilket är skönt.

Fredag
Idag ska vi till farbror doktorn för sista vaccineringen och sen ska vi hem till Leia Jenny och Kristoffer på sleepoverparty. Äta middag och kanske spela lite monopol. Så ni får ha super mysig helg.

Torsdag 5 Januari
Det är visst trettondags afton idag, det förstod jag först efter att ha ringt till POP i Sverige, och dom hade stängt. Försöker få in Rakel på att sova 22-10 det vore så himmla skönt att man visste att hon sommnade för natten kl 22. Vi provade nappflaskan i går, först ville hon inte så då ammade jag henne lite. Sen tog hon flaskan drack 100ml, och sen spottade hon ut den och ville bara ha tutte igen. Kanske han det bli för kallt. Knepig unge.  Men 100 ml är bra mycket mera en ingenting. I kväll ska hon nog inte vara lika hungrig när vi provar. 

Onsdag 4 Januari

Jag och Rakel åkte till kensington highstreet och shoppade lite nappflasek ateraljer, eftersom hon var så duktig igår. Så vi håller tummarna för i kväll. Jag har sytt en filt, jag har ju en ide om att börja sälja baby filtar och då måste man ha några visnings ex. Rakel plaskade lite i diskhon nu på eftermiddagen, tyckte hon var jätte kul. Och i kväll ska vi bara vara hemma. Kanske hinna se på nån film. Vi springer ju annars bara på middagar. Sart kommer vi till Stockholm och jag hoppas att snön ligger kvar.

Ikväll hände miraklet, hont tog äntligen flaskan. Jag tror att tricket var att dels hade vi köpt en ny napp samt att jag värmde upp mjölken så att den var riktigt varm. Så nu Malin vill vi ha tillbaka vår flaska. ;)
Gud så skönt, hoppas bara det håller i sig. Nu kanske man kan gå på bio eller göra något helt själv.

Tisdag 3 Januari
I dag var vi hemma hos Brendan och Stefani och lilla Oskar på jul lunch/middag jätte trevligt. Rakel fick en fin tröja i julklapp, i kväll ska vi bara softa.

Måndag 2 Januari

Igår var Erik & Nicki över på middag. Idag har vi varit ute och gått en sväng, vet inte om Rakel är lite små sjuk hon har kräkts en del. Vilket hon inte brukar göra. Hon sov till kl 8 i morse åt en skvätt och sov vidare till 11. Skönt med sovmorgon. Nu i kväll har vi varit hemma hos en av Fredriks artdirector kompisar David och hans tjej på middag. Dom bor vid Ladbrokegrove inte så långt härifrån. I ett super fint hus, hur spejsigt som helst men en riktig unkarslya. Hans flickvän var trevlig har aldrig träffat henne förut jobbar som planner, och var nog i min ålder. Det var nog allt för idag.

Kommentarer
Postat av: Nina W

Bra jobbat med flaskan! Gick just på stan och drömde om shopping i London... då kanske vi kan köra en shoppingdag du å jag...! Så får killarna passa Rakel...hihi!

2006-01-04 @ 17:17:23
Postat av: Jenny

Hej, grattis till era framsteg med flaskan! Förstår vilken lättnad det måste vara så som ni kämpat! Leia kan nu äta även när Kristofer matar henne vilket känns bra, så igår la han henne själv, superskönt... Ska bli så kul att få träffa er på fredag, det har gått alldeles för lång tid nu. Kramar Jenny.

2006-01-04 @ 21:23:58
URL: http://leiasundberg.blogg.se
Postat av: Jenny och Leia

Hej på er! Tack för igår och i förrgår! Det var supermysigt och det måste vi göra om... Nu har vi äntligen fått bredbandet installerat så nu kan vi sitta och blogga dagarna igenom : ) Ska vi leka imorgon? Puss och kram.

2006-01-08 @ 16:58:06
URL: http://leiasundberg.blogg.se
Postat av: Anonym

Ja, det var väldigt snällt av er att åka till IKEA och köpa handtagen! Jag blev lite stum. Så nu får jag (Matteo ;-))se till att bjuda på lite extra god mat när ni kommer på torsdag. Det ska bli jättekul. Kram, Nina L

2006-01-09 @ 12:22:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0