Hemmma i London


HELGEN

Nu har vi kollat på så mycket lägenheter så jag är helt yr i bollen men det går framåt och jakten fortsätter i Morgon måndag. Annars har jag och Fredrik haft en mysig helg och I Lördags var vi tillsammans med Sigrid barnvakt åt Angel och Nadia som hade varsin möhippa/svensexa och ta hand om.

Fredag

Rakel har sen vi kom hem igen börjat sova väldigt länge på mornarna ungefär till 8.30 vilket är helt underbart. Och nu när Fredrik jobbar och kommer hem sent får hon gärna vara  uppe lite längre. Så just nu sitter jag här och njuter av en kopp the i lugn och ro och sen ska vi i väg och kolla på flera lägenheter.
Nu har vi åkt runt som små skottspolingar och kollat på lägenheter jag har en favorit som självklart är dyrast men ligger närmast tunnelbanan. Men den har ingen trädgård.Hmmmm Men super fin och bra planlösning. Så nu blir jag velig  hittade en i går som var jätte fin men den har redan blivit uthyrd. Jobbigt när det går så snabbt. Fredrik har varit på IKEA med jobbet i dag så nu ska vi äta kräftor.

Måndag- Torsdag

Äntligen hemma landade sent i måndags och blev varmt i mottagen av både Elin och Fredrik. Vilken lyx att bli sjutsad hem. Tack Tack.

Här händer det grejer, Fredrik har äntligen fått ett jobb som CD på Hotellchocolate www.hotelchoclate.co.uk och vi är självklart så glada och lättade. Så numera har vi en massa smarrig choklad hemma och en lycklig man. Han hade tagit en hel dags ledigt så i Tisdags så var vi bara tillsammans och gick på stan åt sushi och hade det jätte mysigt.

I går Onsdag så började mitt lägenhets sökande för nu ska vi flytta till vårt eget tillsammans med Elin så nu har jag fullt upp på att öva på mitt framtida jobb som mäklare.  Jag tycker att det är så roligt men okså ganska jobbigt  så idag och i går har jag haft fullt upp. Och på lördag ska vi kolla på en hel drös med lägenheter. Dessutom har Rakel haft feber och fick idag utslag så då fick vi åka till sjukhuset men det var ingen fara på taket bara virus och inget att göra åt saken. Det enda jobbiga var att hon var tvungen att lämmna urinprov så jag fick vänta i typ 1,5 timme på att hon skulle kissa i en liten potta. Det var nog veckans eskapader. Puss och kram och stort tack till alla som gjorde vår Sverige vistelse helt underbar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0