vecka 23- kanonväder på G

treSöndag
Fortfarande så varmt, som tur var känner sig Fredrik bättre idag. Vi har varit hemma hela dagen.
Lekt och badat i poolen. Ätit både frukost lunch och middag utomhus. Helt underbart. Angel och Nadia var bortbjudna på dagen så Anoushka stannade kvar med oss och lekte och busade. Nu är vi helt slut och solbrända.

Lördag
Nu är det så varmt så varmt (30+) men man ska inte klaga. Rakel har suttit i sin pool nästan hela dagen eller sovit i vagnen. I morse var vi ute och gick en sväng och på eftermiddagen tog vi en tur till affären det blev färskpotatis och makrill till middag. När Rakel skulle sova drack hon typ 500 ml välling (och ja hon kräktes efteråt, magen ser ut som en liten ballong) Fredrik är sjuk så han har sovit hela dagen.  Jag hoppas han blir bättre snart.

Fredag
Imorse var vi på BVC hela 9kg väger vår prinsessa helt enligt hennes alldeles egna lilla kurva. I journalen skrev dom "Very happy and active girl"
Sen var vi och shoppade div födelsedagspresenter i Chiswick bara jag och Rakel riktigt mysigt. På eftermiddagen mötte vi upp med Sigrid och hade lite picnic det är typ 30 + här och strålande sol.
Nu i kväll har Elin varit här och vi har ätit lammstek och blåbärspaj och nu kollar vi på TV och softar.

Torsdag
Idag har vi träffat Åsa,och hennes lilla Astrid.  Hon hämtade upp  oss i WimbeldonPark, som för övrigt verkade super mysigt. Sen åkte vi till en stor tygaffär  som hade massa tyger men tyvärr bara möbel och gardintyger. Mycket som var väldigt fint och billigt men eftersom vi för närvarande är bostadslösa känns det lite ambitiöst att köpa nya gardiner. Sen bar det av till IKEA Rakel kräktes i den fina nya bilen och den lånade bilbarnsolen både dit och hem. Härligt. Hon gillar inte att åka bil i solsken. Samtidigt som jag försökte läsa karta  och prata med Fredrik i telefonen. I bland undrar jag varför vi gör så konstiga saker som att åka på bilutflyckt när det är som varmast och soligast. Vi skulle gjort som Leia och Jenny varit hemma ätit glass och badat i poolen.

Onsdag
Skulle igentligen träffat  Jenny och Leia i dag men sen blev vi inkallade på babyvisit i sista sekunden. Förhoppningsvis kan vi träffa dom på lördag i stället.  Så idag träffade vi lilla Emelin 2 veckor gammal. Pytte pytte liten. Solen skiner fortfarande jag och Sigrid gick en promenad i parken i morse och Rakel garvade när vi gjorde våra sittups. I morgon ska vi på storutflyckt mera om det sen .. kram och godnatt
6e juni
Rakel med Angel..i sin Sverige outfit
Tisdag
Idag fyller Mammsen 50 GRATTIS GRATTIS mera om henne kan ni läsa på

 http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=1462&previousRenderType=1

Vi ska fira nationaldagen och har varit i Svenskaffären och bullat upp så i kväll blir det smörgåstårta lax sill och potatis. Solen skiner. Så nu blir det matlagning för hela slanten resten av dagen..Det blev en toppen  kväll med snittar och smörgåstårta.

Måndag

Dom hade lovat 26+ och sol i dag. Riktigt så fantastiskt var det kanske inte men mycket bättre en det har varit dom senaste dagarna/veckorna. Träffade Sigrid och Joushua och vi gick till parken. Dom är så söta tillsammans, Rakel kryper efter Jousha och Joshua säger "söta rakel". Dom plaskade lite i Diana memorial fontänen och vi hade picninc på gräset. Rakel ville äta allt som Joushua åt såklart.  När vi gick hem somnade Rakel i vagnen och vaknade arg som ett bi kl 17.30 och har sedan dess gnällt gnällt och gnällt. Men nu sover hon. Det blev nog lite fel bara. Fredrik säger att han ska bli man, sparar på VM bilagor och pluggar fotboll och jag får laga middag. Kanske var det vårt bootcamp i Ruislip som gjorde susen.

Kommentarer
Postat av: Kristofer

Haha, helt rätt Fredrik : )
Glöm inte att det är F1 i helgen också...

Ha det så bra, Kristofer

2006-06-06 @ 09:56:06
Postat av: Jenny

Halloj! Såg inte din kommentar på bloggen förrän idag! Jag och Leia tänkte åka iväg till Harrow on the hill och köpa en pool till oss. Vi har mest sovit nu på fm men hoppas på att komma iväg efter lunch. Ska eventuellt ta mig iväg på middagen ikväll, det lutar åt det... Hur ska du göra? Kram Jenny.

2006-06-06 @ 11:18:54
URL: http://leiasundberg.blogg.se
Postat av: Malin Ahlin

Det ska jag påminna min man om det är klart han måste kolla på F1, min kusins barn heter Arpilia i mellan namn efter en motorcyckel, det är ganska matcho det okså.

2006-06-06 @ 16:20:37
URL: http://mamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0