Vecka 24- nu åker vi till Sverige

Fredag
Nu är vi i Jönköping, träffade en rolig tant på tåget som ha lovat sticka en poncho och skicka till Rakel ur mysigt.  Sålde mina biljetter i går till en kille på perrongen jag hade bokat fel (trodde först inte att jag skulle stanna i Skövde över natten och tänkte att på detta vis kunde jag spara in lite pengar) Han var väldigt skeptiskt trodde det var något fuffens, men jag övertygade honom att det var helt reko. När jag kom hem upptäckte  jag att jag  hade givit honom Rakels barnbiljett PINSAAAMT!!!

Torsdag
Flygresan gick jätte bra alla flygvärdinnor bar på Rakel och hon sommnade 10 min innan landning typiskt. et enda som var jobbigt var att gå upp kl 4 på morgonen. Nu har vi tillbringat två stekheta dagar i Stockholm, varit på BVC och det gick utmärkt förutom att huvudet var lite litet så nu måste vi tillbaka i Augusti för att se om dom  förra gången mätte fel, hon trodde inte att det skulle vara någon fara. Och en liten Sverige tripp säger man inte nej till. Nu är vi hemma hos Nina i skövde och ska grilla mumsiga kyckling spett. Rakel är pigg och glad som vanligt äter massor. Presis som sin mamma gillar hon den svenska maten. Men vi saknar pappa, massor.
Imorgon bär det av till Jönköping där vi ska stanna i en vecka.

Måndag
Värman håller i sig och jag har även kollat upp hur vädret är i Sverige och det verkar som att värmen har kommti även dit.
I morgon kl 07.00 går vårt plan så jag får väl gå upp kl 4. På onsdag blir det BVC besök, och på torsdag åker jag till skövde för att träffa Nina W och sen vidare till Jönköping där jag ska stanna i en vecka. Har skrivit en packningslista och jag hoppas jag inte glömmer något. Det är väldigt mycket laddare 5st, datorn , mobil X2, IPODEN, och tandborsten. Kanske måste packa en speciell lite sladdväska. Det ska nog gå bra. I dag ska jag fixa lite sista minuten grejer. Nu är allt packat, det blir alltid å mycket landar i morgon 10.20 Svensk tid.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0