Vecka 12- Snart kommer Pia

Söndag
Tror vi blivitt smittade hela familjen. Kände mig inte alls kry när jag vaknade i morse. Inte Fredrik heller så han stannade hemma. Men  vi gav oss i väg iallafall. Det blev en liten tur ner till  Harrods och Harve Nichols sen kände jag mig så darrig och sjuk så vi fick åka hem. Stackars Pia. Väl hemma somnade jag som en klubbad säl efter att ha tryckt i mig två Ibrufen. Nu mår jag lite bättre efter ätit middag, vi får se hur vi mår i morgon. Kanske får Pia göra Oxfordstreet själv. Fredrik lagade en lite extra god morsdag middag till oss. Rakel betämmde sig för att äntligen äta middag idag efter att ha matstrejkat hela helgen. Så klart hon äter när Fredrik trycker i henne super middagen. Fattar inte att hon äter så lite ibland. Men hon är ju glad och pigg.

Lördag
Vi gick upp tidigt och hade en heldag på stan, Rakel mådde lite bättre.  Först var vi nere och gick på portobello market i Nottinghill Pia hittade super fina glas på loppisen. Som jag är så avundsjuk på. Sen gick vi vidare till Bayswater och avslutade med en fika hemma hos Angel och Nadia.  Åt en god middag hemma bestående av fredagens rester. Vi sommnade tidigt. Rakel sover oroligt på nätterna vaknar hela tiden, så i natt fick hon sova i vagnen  med oss i vardagsrummet så behöver man bara dra henne lite fram och tillbaka när hon vaknar. Eller rättare sagt Fredrik var uppe och drog henne.

Fredag
Rakel somnade snällt i sitt nya rum verkade inte vara några större problem det var ju samma säng. Men mitt i natten vaknade hon med alldeles osande av feber och bara grät. Vi var nog båda lite handfallna det var första gången som hon var sådär otröstlig. Tillslut sommnade hon iaf när Fredrik satte på hennes telletubbie som blinkade och sjöng i mörkret. Idag har hon fortsatt ha feber och varit alldeles rödögd. Men hon fick sova i vagnen medans jag och Pia gick på Kensington Higstreet och shoppade nya mammakläder till Pia. Hoppas hon blir frisk snart, plutt gumman. Hon är som ett litet ynk förtillfällett.

Torsdagen
Morgonen ägnade vi åt purenadets sköna konst så vi slipper hålla på med sånt nu när Pia kommer, dessutom måste det göras lite i omgångar för vi har bara 3 st iskubsformar, det blev "eat your greens" (gulligt namn på en pure), chicken butternutsquash, och malins egna blandning. Efter lunchen så åkte vi och träffade Viveka i Parsons green. I dag var det nog värme rekord, typ 16 + i solen. Så vi gick lite längst themsen, åt lite medhavd lunch kollade in  fullham palace, men det var inte så mycket att kolla på för den var helt inklädd i byggnadsställningar men det blir nog fint. Nu i kväll har vi möblerat om lite, Rakel sover nu i sitt rum så Pia, och Nina & Jonas kan sova i vårt rum. Vi sover ju iaf bara på soffan. Dessutom känns det lugnast att vi sover här ute för då kan Rakel gå upp i lugn och ro kl 7 på morgonen och pyssla med sina grejer.

Onsdag 22 mars

Läste precis på Jennys blogg och Leia och Rakel sover exakt likadant på nätterna och vaknar på pricken lika. Nästan lite läskigt.  Nu har vi varit på vår lokala Sure start, där har dom lokala aktiviteter för barn och det är gratis så vi var där i dag och träffade en massa engelska mammor, och faktiskt en dansk mamma okså. Vi beklagade oss över den dyra barnomsorgen och sjöng en massa sånger på engelska. Rakel tyckte det var hur kul som helst, efter sången fick alla barn frukt och vatten. Det var riktigt mysigt och det bästa av allt det ligger 5 min härifrån. Och den lyxen är man inte van vid. Så det ska vi nog gå på även nästa vecka.

Kommentarer
Postat av: Nina P

Wow, vilka äventyr ni är med på! Det är så himla underhållande att läsa bloggen, det händer lixom nåt nytt varje dag. Nästan som en dokusåpa!!! Blev väldigt avundsjuk på att ni suttit i solen utan jacka -vill oxå! Jakob har hittat en utställning om Gorillaz på designmuseum i London som han absolut vill åka på, så vi planerar väl en liten tripp senare i vår. Det vore härligt att få se hur ni har det! Stor kram / Nina

2006-03-23 @ 18:10:39
Postat av: Nina P

Wow, vilka äventyr ni är med på! Det är så himla underhållande att läsa bloggen, det händer lixom nåt nytt varje dag. Nästan som en dokusåpa!!! Blev väldigt avundsjuk på att ni suttit i solen utan jacka -vill oxå! Jakob har hittat en utställning om Gorillaz på designmuseum i London som han absolut vill åka på, så vi planerar väl en liten tripp senare i vår. Det vore härligt att få se hur ni har det! Stor kram / Nina

2006-03-23 @ 18:11:17
Postat av: Malin Ahlin

Om ni vill bo hos oss får ni komma innan den 29 april för sen är vi bostadslösa. Men det vore super kul att ses absolut kram Malin

2006-03-23 @ 20:29:09
URL: http://mamma.blogg.se/
Postat av: Malin Rentner

Va roligt att Rakel ska få nytt rum. Ruben han har fått en tand! Stora kramar från oss M & R

2006-03-24 @ 10:54:41
URL: http://malinrentner.blogg.se
Postat av: Nina P

Va? Är det Berghs-Pia som ska bli mamma? I didn´t know! Men det var ju fasligt kul i så fall! Hälsa och gratta så mycket från mig! Puss och kram!

2006-03-25 @ 00:13:41
Postat av: Jenny

Stackars lilla Rakel, hoppas hon blir frisk snart igen! Ha det så bra och krama lill-tjejen från mig. Kramar Jenny.

2006-03-25 @ 10:13:21
URL: http://leiasundberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0