vecka 22

pook
Rakel i sin "spaceship pool " den sista dom hade och ja, det är vatten i den--
Söndag
Idag låg jag i sängen till kl 12... helt underbart, När jag kom ner hade Fredrik förutom att varit med Rakel hela morgonen städat(fredrik städat dvs kliniskt) vikt och sorterat all vår tvätt. Underbart underbart!!!!. Han har varit riktig pysslig hela dagen. Sigrid kom hit vid lunch och då lagade han en smarrig lunch till oss och Rakel badade i sin nyinköpta pool, och hade siesta i vagnen sen åt vi middag tillsammans och kollade på BB. Kan inte alla dagar vara så här. I morgon ska det bli 26 +...

Lördag
sol sol sol äntligen kom den inte en dag för tidigt. Var uppe tidigt med Rakel lördagar har Fredrik sov morgon och Söndagar är min dag. Äntligen fick jag igenom mitt förslag. På eftermiddagen gick vi ut tillsammans efter att ha tillbringat hela förmiddagen i solen i vår lilla trädgård. Helt underbart att ha en egen uteplats. Rakel ålar fram på marken (stenplattor) så hennes mage och knän är ganska hårdhudade vid det här laget. I bland kan man se hur hon lider men fram ska hon och det är ju bra att hon härdas. På eftermiddagen gick vi och köpte glass på ett helt underbart glass ställe kändes som vi var på vharter semester det är så mycket turister här. Och speciellt när det blir varmt då kryper dom ut ur sina hålor.




Så här fint står hon numera vi vårt lilla bord
Fredag
- I morse vaknade vi utvilade (så utvilad som en småbarnsförälder kan bli) efter en helnatts sömmn, Rakel känns kärnfrisk förutom att hon inte äter nånting. Men hon dricker dessto mera välling så vi är inte så oroliga. Dagen började bra med sol och en utflyckt till Parsonsgreen där vi träffade Jessica och Åsa och deras små bebisar. På eftermiddagen träffade vi Siggan och gick och tog en lång fika i NottingHill och Rakel sov i vagnen. Nu i kväll har jag lagat lammstek enligt farmors recept (det gick överförväntan) och sen avslutade vi det hela med att kolla på BB. Fredrik tillockmed röstade det ni.....

Torsdag
Idag när vi vaknade  kl 6!!!!! var Rakels öga helt svullet det  såg ut som hon hade fått en blåtira så efter lunch ringer jag till vår doktor tänkte att jag kanske kunde få en tid på fredag morgon. Varpå jag får till svar att vi nog bör åka till sjukhuset, för dom har stängt. Och att vi bör åka på en gång för hon är så liten och ögoninflamationer måste behandlas direkt tydligen. Så vi åkte till Chelsea Westminister hospital, första gången för Rakel där fick vi träffa en jätte gullig barn läkare först tog dom tempen 38,5 och vägde henne 9 kg kollade i öronen och halsen. Rakel vägrade öppna munnen, men hon gillade öron grejen. Efter det fick hon lite alvedon och så fick vi vänta. Sen kom doktorn tillbaka och började prata om att sätta kanyler i handen med antibitoika och både jag och Fredrik kände nog oss lite förvånade för pådraget. Sen gick hon och konsulterade lite och kom fram till att hon bara skulle få vanlig medecin och om det blir värre måste vi tillbaka i morgon. Sen var vi ju bara tvugna att säga att jag är jätte allergisk mot pencelin och då blev det mera huvudbry om vad dom skulle ge henne osv. Tillslut fick vi gå hem med typ 100 förhållningsorder.

Gick lite på stan och när vi kommit hem handlat och jag skulle hämta ut hennes medecin på apoteket,  typ kl 18.00 så säger dom att det receptet vi har bara gäller på sjukhuset så då får jag åka hela vägen tillbaka, SUCK!!!! Tog typ 1,5 timme inklusive vänta på medecinen. Desutom när jag kom dit hade dom igentligen stängt men då började jag nästan grina och dom förstod väl så dom tog imot mig. Fredrik gick hem med Rakel undertiden. Nånting annat har vi inte hunnit med idag som ni kanske förstår. Men nu sover hon efter att ha fått medecin, ögondroppar och välling. Äta vägrar hon och har så gjort sen i typ går morse men det är helt okej enligt doktorn så länge hon dricker välling. Förövrigt känns hon inte ett dugg sjuk.

Onsdag
Efter en hemsk sömmnlös febrig natt där dessutom vattnent försvann halvägs så är vi lite slitna. (kanske en ny tand på G ) Som tur är så sov Rakel till kl 10 i morse som kompensation. Så vi är ganska utvilade. Idag har Siggan sin ledig dag så vi ska försöka hitta på något kul men det är lite svårt när det finns så mycket välja på.

Tisdag

Varför vaknar barn kl 6.30 varje dag det är så hemskt. Hon sover iallafall hela nätterna så jag ska väl inte klaga men endå. Snart ska vi gå på vår morgon promenad i parken och sen blir det lunch och kanske lite kyrkan. Jag säger alltid att jag ska dit men kommer aldrig i väg. Men idag borde jag gå för vår välling är nästan slut. Så jag måste handla mera. Igår åt Rakel två fiskpinnar potatis och ärtor till lunch.  Hon tycker bäst om den svenskabarnmaten den engelska är hon inte så förtjust i det är inte så mycket bitar. Kanske skulle hon byta burkar med sin pyssling Ingrid som gillar släta pureer. Här är nämligen pureerna mycket slätare men det är väl för att dom är paranoida och tror att dom ska kvävas om det är bitar i.
nolbike

Måndag

Idag är det bankholiday dvs röddag så alla är ledig kanske inte gör så stor skillnad för vår familj. Vi har mest varit inne och städat i dag lekt lite i trädgården och jag har köpt en superduper fin vit kostym på Zara till Cissis och Vals bröllop. Ser så mycket fram i mot det. Här kommer lite bilder på Rakels nya sportintressen.

Kommentarer
Postat av: Nina W

Ojoj! Stackars lilla Rakel... hoppas att hon snart kryar på sig. KRAM

2006-06-02 @ 16:34:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0