V 45 vi sörjer en sko

Söndag

Grattis Pappa på farsdag du är bäst tack för att du finns. Love YOU


Lördag varför jag älskar min man....

Idag började vi med en tur till parken och sen vidare till Woodgreen där Fredrik lekte personal shopper efter att han tröttnat på att höra mitt "jag har ingenting att ta på mig" gnäll så där valde han ut 1 Vringad svart tröja, två polotröjor en rosa och en svart, en svart topp samt en fin blus. Så nu är jag nöjd väldigt nöjd. Sen åkte jag och Rakel vidare hem till Sandra på Babyshower som jag hade ordnat för dom 3 mammor i vår grupp som väntar sitt första barn till jul. Väldigt lyckat och Sandra bodde i ett helt fantastiskt fint trendigt coolt hus i Hampsted hennes man är amerikansk oiltrader så dom har väl sitt på det torra. Vi hade det hur mysigt soom helst och proppade i oss hembakade chokladkakor. Sen bar det av hemmåt för vi hade bjudit grannarna på middag. Så när jag kommer hem kl 18 med en AP hungrig Rakel har Frededrik hotell städat hela lägenhet tänt ljus och lagat en fantastisk middag, vitvins risotto, lax och annan plock mat sammt efterätt. JIPPIE. Middagen blev så klart väldigt lyckad. En helt klart UNDERBAR DAG Tack min älskade man.

Fredag
Äntligen...... Träffade Sara idag som hade en ledig dag alltid lika trevlig som vanligt. Har hittat en ny väg att åka dit som bara inbegriper ett byte och det var väldigt smidigt för att vara London trafik faktiskt. Känner mig små sjuk har presis lagt Rakel och ska nu lägga mig på soffan med min nya veckotidning och be en stilla bön att hon sommnar snabbt snabbt.
på mCD
Torsdag
Var på simmskola idag, den är så där läraren står på kanten och ger några tafatta diskussioner i dag började vi dessutom 15 min sent inte ett ord till ursäkt och sen tillbringade hon ca 15 minuter av lektionens 30min  med att prata med en mamma om helt andra saker. Då sa faktiskt Mari som jag går med till och frågade om hon inte kunde ge oss lite mera instruktioner då blev hon sur. Så nästa termin går vi nog nån annanstans. Men Rakel hon klarade iallafall att doppa huvudet och det tyckte hon var roligt.

Onsdag
Gymnastiken blev inställd i morse så vi gick med vegangrannen till Finsburypark som ligger nära- En väldigt fin park med stora vatten ontäner som barnen kan leka i på sommaren en stor dam med ankor och väldigt fina lekställningar.  Efter det gick vi hem och åt lunch. Rakel hade ett litet tantrum när det var dags att sova middag men sommnade tillslut i sin Bugaboo. när hon vaknade åkte vi hem till Emma i Hampsted och gick på mammaträff det var roligt och en massa små helt nya bebisar bara några veckor gammla. Så Rakel var med marginal älst men hon tyckte det var kul att prova allas nappar och leka med alla babyskallror. När vi kom hem upptäckte jag att vi tappat hennes fina fina D&G sko, kanske kanske är den i kyrkan jag hoppas på det... Annars så sörjer jag den djupt.

Tisdag
Idag är det hemrese dag så vi får se vad vi hinner hitta på. Det blev en liten tur till Svenska kyrkan med både farmor och farfar det tyckte dom var roligt att träffa alla Rakels kompisar och se vad hon gör en helt vanlig tisdag. Farmor undrade varför Rakel bara skulle "bråka med alla dom stora pojkarna" Ja det undrar hennes mamma okså. Rakel håller på att växa upp till en alldeles sjövild liten unge..

Måndag
Jag och Rakel var hemma och tog det lungt och måndags städade lite medans Fredrik som var ledig i dag var på stan med sin mamma och fick ett par nya väldigt snajdiga glasögon. Sedan blev det gemensam lunch innan jag och Rakel åkte tillbaka hem vi var så trötta och Fredrik fortsatte på stan med sina föräldrar.

Kommentarer
Postat av: johanna

hon blir väl en liten buse som far runt i London, kan jag tänka...
Gullan!
Kram johanna(mamman med separationsångest).

2006-11-08 @ 08:28:11
Postat av: Anonym

Nä e det sant??
jag VET precis hur det är att tappa ungens sko.
'Det e verkligen sorg...
Så himla retligt!
Det e bara att köpa en ny.
Kram Johanna

2006-11-09 @ 22:14:59
Postat av: Malin Ahlin

Det var inte vilken sko som helst det va hennes D&G sko.-... snyft..

2006-11-10 @ 19:49:35
URL: http://mamma.blogg.se/
Postat av: johanna

jaja...det e bara att spara, för en D&G sko är en D&G sko!
Och jag brukar tänka som så:....
Klart ens unge som är bäst ska ha det bästa!
Kram Johanna.

2006-11-10 @ 22:12:33
Postat av: johanna

Jag förstår verkligen varför du älskar din man!
Det e nästan så att jag oxå älskar han för det han gjorde och gör.
WHAT A MAN!!!!!
Personal shopper, städare och kock och en trevlig man och far!
kan det bli bättre????
Kramar Johanna (som oxå har en fin man, fast lite latare....).

2006-11-12 @ 11:47:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0