Vecka 33 Rakel fyller år

Så nu har alla åkt hem farmor och farfar och Jörgen oj vad tomt det blev. I dag har solen äntligen tittat fram efter fem deprimerande dagar med 15 grader och regn. Vi har varit i vår underbara vildvuxna trädgård hela dagen. Fredrik fick inte klippa gräsmattan för nu har jag våttorkat och dammsugit hela lägenheten och när gräsmattan är nyklippt så blir det av någon anledning alltid så gräsigt inomhus.
Lilla söta pappsen sitter just nu på tåg i Danmark på väg hit. Jag tycker det är helt otroligt och fantastiskt att kära lilla pappa åker tåg hela vägen till London. det ska bli så otroligt roligt och ha honom här och få visa honom hur vårt liv ser ut här i London. Annars håller jag på och mejlar med flyttfirman fram och tillbaka och så fort det är klart lovar jag att beställa biljetter hem till Sverige..
Nu  tar nog bloggen semester några dagar...

image367
Rakel 2 år
image368
Rakel med pappa farmor och morbror Jakob
image366
Lunch på Pizza express

Torsdag
Regnet bara öser ner det är typ 15 grader och det känns som vinter så i dag åkte vi till Brent Cross för lite sista shopping innan farföräldrarna åker hem.

Onsdag
Det är så roligt att kolla posten varje dag kommer det nya små saker. I dag kom det fina Pippi paraplyet från Mormor och morfar och det passar ju för här bara regnar det. Det blev en tur med bilen till Kenwood House i Hampstead typ som rosendahsträdgård där vi åt lunch i regnet. Fast inomhus. Mycket trevligt.

Tisdag
Födelsedagsbarnet sov till kl 8 i morse så hon blev väckt på sängen med glass och paket. Sen bar det av till London Zoo där vi träffade farbror Jakob och hade en härlig dag tillsammans hela familjen i regnet. Nu har vi precis kommit hem och Fredrik lagar sushi till middag. Tack alla för fina kort och presenter.
Morbror Juteus presenter både till Isak och Rakel, Gunnel & Rolfs fin fina kort och bok, Morfars kort, Ninas kort, kusinernas super fina paket med det underbara nattlinnet. Av Mamma och Pappa fick Rakel en hel massa Pippi presenter, av farmor och farfar världens finaste DKNY kofta och en massa andra saker.

Måndag
I dag tog jag och farmor lilla repan på stan vilket är, Selfridges, GAP, HM, och DKNY butiken. Barnen skötte sig exemplatiskt och vi åt lunch på Pizza Express, Jag var en dålig mamma och glömmde bort och mata Rakel så vid sex tiden då vi tyckte att hoin var lite gnällig kom jag på att hon nog var lite hungrig så det blev MCD till middag.
Och i mmorgon är det födelsedag.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Du är så rolig!!!
Det med att glömma ge sina barn mat känner jag igen...
det hände oss/ Nils på hans födelsedag.
Kul att ha "svärisarna" på besök.
Och TÄNK att lilla Rakel fyller år imorgon!!
Har hon fått vår lilla paket!?
Kram kusinen och sysslingarna i Vellinge.
ps. har du bokat biljett hit?

2007-08-20 @ 22:16:15
Postat av: Jenny och Leia

Grattis Rakel på 2-års dagen! Hoppas du får massor med presenter och en riktigt härlig dag med mycket god mat : ) Kram, Leia, Ebba och Jenny.

2007-08-21 @ 06:59:00
URL: http://leiasundberg.blogg.se
Postat av: Nina N

Största GRATTIS-kramarna till världens mysigaste 2-åring!!!!!! Önskar dig en jättebra dag med tårta och fina presenter.... Kramiz från Nina Nilsson

2007-08-21 @ 07:48:33
Postat av: Sara

Grattis Rakel! Hoppas att du far en trevlig dag med masor av roliga presenter.. Kram Sara, Henry, Mia & Tova

2007-08-21 @ 11:41:36
Postat av: elle

GRATTIS RAKKE på din stora dag , jag saknar dig så och hoppas att vi kan ses snart så ska du få massor av födelsedags pussar.. kram från moster ..

2007-08-21 @ 17:53:44
Postat av: Cissi

Stora grattiskramar och snart kommer paket fran Singapore!

2007-08-23 @ 16:22:45
URL: http://cissiandval.blogg.se
Postat av: Johanna

hej!
Du, fredrik o Rakel ser DÖÖÖ-coola ut!
Snygga!
Kram Johanna.

2007-08-23 @ 18:36:32
Postat av: emmzy

Vilken härlig blogg. Kanonkul att läsa om "familjer i utlandet", har du tips på fler så mottages det tacksamt... hälsn från ett höstkyligt sverige.. (vädret är väl visserligen detsamma i london :P)

2007-08-27 @ 21:03:46
URL: http://emmzy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0