Helgen

pussfina hatten
Ja så var helgen över, attt det alltid går så fort. I lördags gick vi upp hela familjen tillsammans och åt en svensk IKEA frukost i vårt nyskrubbade hem. Vi tog det lite lungt på morgonen och packade och fixade för vår "stora tripp" in till stan. Inne i stan var det som vanligt på Lördagar hysteriskt med folk men vi gick på  JohnLewis och inhandlade en badrock till Rakel eftersom hennes gamla var i stl 3-6 månader och något liten och nu dessutom kvarglömmd på badhuset. Jag fick ny nålar till symaskinen, Rakel 2 nya t-shirts från H&M (hon börjar få tillbaka sin garderob) sen blev det lunch på MCD. Som vanligt med andra ord när det är lördag. Sen tog vi bussen hem till Angel och Nadia och det var ett kärt återsende.
Anoushka och Rakel ÄLSKAR verkligen varandra och lilla Nicolia han har blivit så stor och går.
Vi spenderade en mycket trevlig eftermiddag tillsammans och avslutade kvällen med en suverän Indisk takeaway, och en dotter som vägrade och sova. Så vid 21.30 tog vi en promenad runt kvarteret, och det gjorde susen så klart. Rakel drack nog 6 dl välling under nattenoch vaknade typ 3 gånger. 
Vi sov i vårt "gammla " gäst rum,  där vi alltid brukade bo när vi var barnlösa och åkte till London på besök lite nostalgiskt.
Söndagen spenderade vi först på MarleboneHighstreet, där vi kollade i affärer med Angel och barnen. Fredrik fyndade en signerad (dedikerad till en brud på Vouge) D&G  bok i en seconhandshop från
Stefano och Dominico Dolce&Gabbana!!!! Jag kan säga att Fredrik är hur nöjd som helst. Sen tog vi tåget hem och mös hela familjen tillsammans. Vi lyckades bla till Rakels stora förtjusning bada tillsammans alla 3 riktigt mysigt. Nu har hon somnat som en klubbad säl kl 18.30 och i morgon kommer Fredriks kompis Jörgen som är fotograf, med sin fru Cecilia (arkitekt) och deras två barn Leon 6år och Gabrielle 4 år. Dom ska ha en kombinerad semester/business tripp och bo hemma hos oss. Så det blir nog fullt upp.

Kommentarer
Postat av: Nina W

Världens sööötaste tjej!!!!

2007-02-25 @ 18:37:16
Postat av: Anonym

Så gullig i sin nya out-fit!
Verkar varit en underbar och rolig helg!
Kram Johanna

2007-02-27 @ 22:10:53
Postat av: Cissi

Halloj!
Tankte pa det dar med nappar. kan du inte ha med ett sant dar paket som min kara svarmor har, med vatservetter. Det kan ju aven vara praktiskt om Rakel ramlar och slar sig, vad vet jag. Sedan behover ju inte tanterna pa bussen veta att du ateranvander samma vatservett for 10 tappade nappar! :)
Kram kram!
Cissi

2007-03-07 @ 06:11:14
URL: http://cissiandval.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0