Vecka 6

Torsdag
Inatt snöade det 10 cm, vilket betyder att det blir snö kaos. Skolor och dagis var stängda och kollektiv trafiken fungerar inte alls. Vi var ute lite i trädgården och byggde snö lykotor och snögubbar. Rakel grät mest och tyckte det var läskigt. Hon har blivit en riktig stadsunge. Sen var det dags för simmskolan, det var bara vi och Mari som var där. Resten var insöade ??!!! (observera det har snöat 10 cm) Nu i kväll ska jag gå ut med min mamma grupp på skaldjursresturang så nu måste jag piffa lite.

Onsdag
I morse följde Fredrik med oss till gymnastiken, vilket vi alla tyckte var jätte roligt att han fick uppleva vad vi gör på onsdags mornar. Efter lunch kom Anna och Ylva hit med sina stora 2åriga pojkar och röjde runt. Rakel och jag hade bakat kokostoppar som vi tryckte i oss. Det är verkligen så gott. Fredrik som hade inspirations dag på jobbet, dvs gå runt på stan kom hem tidigt.
inbjudan

ÄNTLIGEN KLAR visst blev det en fin inbjudan nu hoppas vi på ett lika fint bröllopp

Tisdag
Idag var det äntligen dags för en liten tur in till stan, jag har känt mig lite isolerad här ute ett tag. Rakel sov gott i sin vagn i två timmar så jag jagade kuvert till Nina och Jonas dock utan resultat, så Nina du måste kolla på kuvert i Skövde. Sen lekte både jag och Rakel med alla barn och mammor i kyrkan innan vi stormade svenskaffären och handlade Blåbärssoppa, filmjölk och lösgodis för 100 kr... Det är inte billigt.

Måndag
Idag så är vi friska och krya igen. Och det känns så skönt. Morgonen ägnades åt storstädningen inkluderat våttrokning. Som tur var det telletubbies på TV så jag fick torka ganska ostört. Eftermiddagen tillbringades på lokala kyrkansbarntimmar. Det är så skönt att gå på aktiviteter som ligger nära.

Kommentarer
Postat av: Sigrid

Gud vad fint inbjudningskort! Har ni gjort det?

2007-02-07 @ 09:02:40
Postat av: johanna

hej!
Oj vilket fint inbjudningskort.
Ni får väl betalt?
Eller e det bara välgörenhet (du vet man e ju van....).
JÄTTEFINT och verkligen sobert!

2007-02-07 @ 09:23:08
Postat av: Malin

Vi och vi FREDRIK har gjort det... Det är till min bästa kompis som ska gifta sig så det är välgörenhet i allra högsta grad ;)

2007-02-07 @ 09:55:00
Postat av: Nina W

Jag säger bara WOOOOW! Ni (Fredrik) é helt suveräna... väntar med spänning på paketet!
Största kramen till er båda!!!

2007-02-07 @ 17:08:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0