Vecka 1

Söndag
Jag och Sara tog med alla barnen på Science museum. Men det var helt sjukt mycket folk där i dag så det var nästan inte roligt. Lite läskigt tänk om nån skulle ta barnen i villervallan. Så vi åkte hem till oss istället Rakel ryckte en hela tova med hår från stackars Mia (förlåt) hon är väll så avundsjuk på deras lockar. Hon har ju knappt nått hår själv stackarn.  Dessutom blir hon numera GALEN om någon annan leker med hennes grejer. Ett litet syskon för hennes del blir nog bra.. Vad ska man göra..... ? Har jag skapat ett litet monster ?
Till middag blev det pappas lasange, Rakel hon vräkte i sig som vanligt och somnade sen gott.
Själv tog jag ett bad med mitt nya badskum och läste Grazia sen tittade vi på BigBrother och Fredrik gjorde varm choklad med marsmallows till mig härligt att bli ompysslad.

Lördag
Idag fick Rakel sittt nya laser Yoda svärd som hon använt flitigt hela eftermiddagen. Hon är nog den första lilla Yodan som även har handväska. Vi har haft en mysig dag mest pysslat här hemma och rensat rensat. Var ute en sväng i ÖS regnet på förmiddagen och hela familjen blev helt genom blöt men det var ganska skojigt  det med. Jag börjar känna av den där "bygga bo känslan" hade den när jag var gravid förra gången okså. Det var Fredrik som påpekade det i dag och sa "ja nu väntar 7 månaders städande......" Stackarn

Yoda
Fredag
Jag ÄLSKAR REA SHOPPING i morse åkte jag och Rakel in och gick på Zara, dvs Rakel lekte med alla andra utråkade barn på reaavdelningen och jag bara tittade och tittade. Vi kom hem med 2st fina klänningar 1 skjorta och en hoodtröja samt en pyjamas för ett mycket bra pris. Jag köpte till och med ett par tajts till mig själv som jag kommer att bo i resten av graviditeten dom är så sköna. Efter turen inne på Zara var vi båda två helt genomsvett så vi åkte hem till Lotten och Leo där vi åt en mycket god lunch och lekte. En härlig dag.

Torsdag
I morse kom Anna och pojkarna över på ett litet spontan besök. Vilket livad upp lite, Rakel hon var så trött  så hon nästan somnade framför barn TVn medans jag dushade. Sen åkte vi in till stan och träffade Lotten och Hanna med barn och gick på Brittish museum. Det var ingen hitt. På hemsidan stod det att dom hade en massa roligt för barn. När vi kom dit fanns det ingenting. Men vi hittade en håla i källaren där vi hängde och fikade i 2 timmar innan vi åkte hem. Sara min goda vän hon har mejlat med min barnvagns återfösäljare i NZ och nu vet jag varken ut eller in. För den nya 2007 modellen som kommer i feb verkar MYCKET bätttre. Så kanske väntar jag på den.

Cissi frågade om min mage, den har vuxit lite men jag kan fortfarande i v 20 ha mina vanliga jeans och har jag kläder på mig så ser jag bara lite halvfet ut inte gravid...Men det kommer väll...

Jag övar på att få Rakel att lägga sina kläder i tvättkorgen när hon tar av sig. I dag tog hon kläderna och gick med bestämmda steg ut i köket och jag tänkte vad gör hon nu?, lägger dom i tvättmaskinen kanske... ! Nej i papperskorgen la hon  ordentligt alla kläder.

Onsdag
ush nu måste jag gå till barnvagnsaffären som har lagt undan min vagn som jag typ köpte i går och säga att jag inte vill ha den jag hatar sånt. Eller så låter jga bli och så får jag bara strunta i att gå in i affären på ca 6 månader. Jag har nu bestämmt mig för den röda vagnen tillslut.
Jag och Fredrik har haft en mysig dag tillsammans och åt en god lunch hela familjen på Monkey Nuts .
Nu i eftermiddags har jag lagat 3 par jeans medans Rakel lekte med 3 st godispåsar (oöppnade) som hon bar runt på och stoppade i och ur div olika påsar.
solen
Rakel spanar in sin mamma som klipper gräsmattan
Tisdag
Jag har vagn dilemma jag har blivit erbjuden att köpa en begagnad röd Phil & Teds för 275 pund. Använd typ 3 gånger. Men i dag var jag och kollade på en ny i affären (350 pund) som är svart. Och fick bara en invigelse att den skulle jag ha, men då var deras kortläsare trasig så jag gick hem utan vagn. Men sa att jag skulle komma tillbaka i morgon. Men nu har jag nog ångrat mig igen och vill ha den röda... tror jag.
Rakel och jag var hos doktorn i morse och hon fick två sprutor MMR (Mässling, påssjuka och rödahund samt en ny PVC eller nått hette den. Som jag faktiskt inte riktigt uppfattade var den var bra för hemska mig. Men det är nått helt nytt tydligen. Sen som tröst gick vi på Softplay och Rakel virvlade runt som ett yrväder och vi hade det riktigt mysigt.

Måndag
Ush nyårsdagen är alltid lite deppig tycker jag. Vi var faktiskt hemma hela familjen hela dagen. Jag såg en gullig film som heter "little miss sunshine" medans Rakel sov sin eftermiddagslur.

Kommentarer
Postat av: johanna

Tycker du ska köpa den röda!
Röd vagn e faktiskt J-fint!
och gulligt!
Svart känns inte lika speciellt!
Kram från vagn-specialisten Johanna.

2007-01-03 @ 09:47:19
URL: http://babydream.blogg.se
Postat av: Elin

Hej på er!! Allt jättebra här i Stockholm men saknar er och London. Landar söndag kväll så hörs och ses snart! Kram kram

2007-01-03 @ 15:42:16
Postat av: johanna

gud vad du är duktig!!!
Har inte ens "drillat" min man att lägga SIN smutstvätt i tvättkorgen!
inte pojkarna heller o Ingrid då?......
forget about it!
Kram J.

2007-01-03 @ 23:02:24
URL: http://babydream.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0