Vecka 2

Helgen
En mycket trevlig helg, i Lördags åkte jag och Rakel in till stan pappa ville vila lite. Där träffade vi Elin och Aina med föräldrar och gick på den stora ryskafestivalen och kollade in lite shysst ryskt mode och lyssnade på härlig rysk popp musik.  Vår kära vän Elin följde med oss hem och vi hade en MYCKET trevlig kväll tillsammans med Aiatiskbuffe och film. Jag gick och la mig tidigtt men Fredrik och Elin stannade uppe och såg Kylie´s senaste konsert på TV.

Idag Söndag så var vi bjudna på Fredriks kompis Davids födelsedags lunch. Vi trodde vi skulle på Gastropub i Nottinghill men hamnade på en väldigt posh resturang. Så dyr lunch har jag nog aldrig haft förrut. Som tur var hade iaf Rakel fin klänningen på sig. Så där satt vi i 4 timmar och åt lunch!!!!
Dom hade ett litet "dagis" för barn över 2. Så vi låtsades att Rakel var en liten hårlös 2åring men efter 30 min kom dom till baka med henne "whe think she is a bit distressed, she is making the other kids very upset, she is taking their toys and hitting them"  Vad har jag gjort..... ? Så jag och Fredrik turades om att jaga runt henne i resturangen. Men maten var så god, jag åt räkor (färska med vitlök och chili aioli) Risotto och chokladmousse till efterätt. MUMS

Fredag
Idag var vi på det stora Ultraljudet och allt såg bra ut med lill bebisen. Den låg där och sprattlade. Rakel hon såg helt shockad ut. Säger man "var är bebisen" så går hon och stoppar sina gossedjur under tröjan. Barn dom förstår mera en man tror. 

Torsdag
Idag var vi på VT första simmskola och  det var riktigt roligt och så härligt att glida ner i en varm pool efter att ha jagat runt i ÖS regnet efter en frisör som kan klippa min långhåriga man på Lördag. Rakel hon ar känts lite febrig i några dagar men är i övrigt hur pigg som helst. Vad har man för sjukdom då ?
Vinter deppression ? I morgon är det dags för det stora Ultraljudet.

Miffy
Onsdag
Idag har vi varit på Museum of childhood som är ett stort barnmuseum och tittat på en jätte fin Miffy utställning (både för barn och vuxna) tillsammans med några andra mammor från min mammgrupp. Det fanns en massa roliga saker för barnen så dom kunde roa sig så vi mammor fick "vila" oss lite. Till middag åt Rakel lasange för typ 4dagen i rad. Men hon älskar det och som alla vet när pappa Fredrik lagar mat så lagar han MASSOR. Nu är Fredrik ute och jagar fjädrar till en fotografering och ringde just och frågade om jag ville ha Sushi till middag och det säger jag inte NEJ till...
http://www.vam.ac.uk/moc/whats_on/future/miffy/

Tisdag
Rakel vaknade kl 07.00 i morse. Alldeles för tidigt både för mig och för henne. Vid tio tiden var vi båda två helt slut. Så vi bestämmde oss efter att ha strukit julens dukar och pappas skjortor att åka in och äta lunch med Sara innan kyrkan. Kyrkan var bra så himmla kul att träffa alla mammor och Sigrid som man inte träffat på länge och skvallra lite. Marie med Tamara samt ny lillasyster var där. Den minsta bebis jag nånsin sätt tror jag. Annars var allt som vanligt förutom att Leia och Jenny inte var där och det var trist.
Rakel slog en 4 årig pojke med en järnvägsräls i huvudet, stackarn. Sen bråkade hon med en annan "stor" pojke men jag lätt dom hållas och tänkte det är ju bra om hon okså får lite stryk i bland så hon får kännas hur det känns. Men när han väl slog tillbaka så vaknade hans mamma till som inte sätt upptrappningen och hon blev så klart stört arg på sin son. Hon såg ju bara hur hennes 4 åring klappade till en liten "bebis" men jag försökte förklara att Rakel faktiskt okså dragit sitt strå till stacken.

Ush jag har fått foglossning det hade jag inte med Rakel. Det gör inte så ont men just nu oroar jag mig mera över att det kommer att göra mera ont längre fram. Men det är ju också ganska menlöst.
I morse var vi på en ny musikgrupp som var bra, väldigt präktigt fröken hade Ecco skor och spelade Cello det var bara Waldorfdockorna som fattades!  men Rakel verkade gilla det och det är ju huvudsaken så vi fortsätter nog. Just nu sover hon och jag slappar. Borde få henne att sova mera hemma. För då kan man få sakr gjort här hemma och koppla av. Men oftast sover hon när vi är på väg till eller från ställen, det är lite knepigt det där.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Hej! Verkar som ni har riktigt bra i London. Tänk på att foglossning bara är bra, det har jag också (hade det med Leia med)... Vi har det jättebra här hemma i Sverige men vi saknar er förståss! Ha det så bra så hörs vi snart igen! Stor kram, Jenny.

2007-01-10 @ 17:54:29
URL: http://leiasundberg.blogg.se
Postat av: Sara

Lycka till pa UL idag.. stor kram xxx

2007-01-12 @ 10:17:41
URL: http://runesson.blogg.se
Postat av: Sigrid

vad bra at alting sag bra ut pa ultraljudet. hoppas allt ar val me familjen. kram sigrid

2007-01-13 @ 09:43:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0