Vecka 3- börjar bra

utklädd
Lördag
Rakel mår så dåligt det har hon gjort sen i torsdags. Värst är det på kvällarna hon vaknar och bara gråter och är helt i från sig. Just nu har hon som vanligt sommnat i pappas knä framför TVn. Stackare, så nu på måndag får vi nog gå till doktorn. Vi tror att det är tänderna men man vet ju inte det kan ju vara magknip, urinvägsinfektion vad som helst. I dag var vi och hämtade vår fina nya röda vagn, bild kommer jag lovar. Här hemma var det skrubbat fejat och fixat i fredags men det har redan börjat grotta igen men jag orkar inte så nu häckar vi framför Tvn hela familjen.

Dagarna bara rinner iväg, igår var vi på simmskolan i orkanen som nu verkar ha kommit även hit.
Nästan lite läskigt att vara ute. Tänk om det blåser ner ett träd i huvudet på Rakel. Man vet ju aldrig.
Annars är allt som vanligt städa, plocka, plocka lite till, laga mat och fixa. I går gjorde jag en väldigt lyckad stek (lite vuxen poäng eller hur ) Med kantarellsås och potatis. Mycket populärt.
Stackars Fredrik hölll på att inte komma hem pga blåsten gick inte tågen somd et skulle så det tog honom 2,5 timmar.
Annars har vi den stora Big Brother Celebrity  skandalen som pågår här i England och som toppat nyheterna på BBC och varenda tidning och till och med Tony Blair har uttalat sig. Det är en Indisk väldigt känd skådespelerska som är med som blivit mobbad av 3 andra kändistjejer och dom har bla uttalat en del  rasistiska åsikter om henne. I kväll är det utrösning och dom här tre tjejerna dom lär ju inte ha någon karriär kvar när dom kommer ut. Dom är HATADE av hela Storbrittanien. Och nu sitter dom där och har ingen aning.

Onsdag
Hela familjen Zetterlund exklusive man, stannade över natten. Det var så där lagom kaotiskt som det blir med tre små barn. Men vi hade tillslut en trevlig kväll. Jag provkörde Rakel och Rebecca i Phil & Tedsen då dom båda två fick följa med på gymnastiken medan stackars Viveka som hade haft en sömnlös natt med Philip stannade hemma och "vilade lite". Nu i eftermiddags har vi varit hemma på avskedsträff hemma hos Lotten som flyttar till Sverige med sin familj nästa vecka SNYFT. Vi hade samlat i hop ett presentkort åt henne på centralbadet  (som jag såklart organiserat).

Tisdag
Idag fick vi äntligen träffa  Viveka, Rebecca och lilla Philip som har varit i Sverige alldeles för länge. Rakel och rebecca hade som vanligt roligt tillsammans. Och Rakel var mycket facinerad av lill Philip 4månader och skulle ge honom nappen hela tiden. Hon kommer att bli en så gullig och stolt storasyster.


Måndag
Idag har flickorna Ahlin varit riktigt effektiva. Redan kl 8.00 knackade vi på porten till Sainsburys där vi gjorde veckans storhandling efter medhavd inköpslista.  Sen bar det av hemmåt för stor städning. Både jag och Rakel dammsög. Hon har även lärt sig att dra ut kontakten mitt under pågående rengöring. Det tycker hon är så roligt så hon nästa kissar på sig.  Nu i eftermiddag har vi varit på kyrkansbarntimmar i vår lokala kyrka som ligger runt hörnet. Hur bra som helst. det är ca 6 månaders kö för att få börja. Lagom mycket barn, trevliga mammor. Rent och frächt mycket fina och roliga leksaker, målarfärger och pyssel. Dessutom går en annan svensk mamma dit  som jag känner. Och hennes son Matthew och Rakel leker super bra tillsammans. Så dit kommer vi verkligen gå varje måndag. Till middag blev det hemmlagad fiskgratäng.

Kommentarer
Postat av: johanna

Du är då för BÄST!
Att det alltid ska till en duktig tjej till att anordna saker & ting.
Tack! för fina ord på min blogg.
jag blir alltid glad + att det e lite kul för "vissa" att läsa....you know who?

2007-01-18 @ 08:27:41
URL: http://www.babydream.blogg.se
Postat av: Malin

TACK, det var verkligen gulligt sagt. Idag öser regnet ner. Jag vill ha VÅR och värme NU!!

2007-01-18 @ 10:28:52
Postat av: elle

guuud vad kul det där med big brother brudarna haha .. skandal .. det akn dom gptt ha tycker jag :P..
hoppas att ni har det bra .. här hemma är det storm men i stan märker vi inte av det så mycket ..
sj har jag börjat plugga nu igen det är jätte roligt :)..,
saknar er .. puss elle

2007-01-19 @ 15:51:00
Postat av: Sigrid

sag du bb igar? jag missade det! vem akte ut,vad hande? ja herregud vilken kallabalik!! jag hejjar pa shiba och du?

2007-01-20 @ 09:27:03
Postat av: Malin

JADE åkte ut.Hon är tydligen mordhotad så det var ingen publik och ingen press. Bara Davina hon såg minst sagt chokad ut. Undra vad som händer med henne nu. Jag hejar okså på Shilpa.

2007-01-20 @ 10:45:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0