Vecka 30 regent öser ner

pottan
Söndag
Fredrik är inne i sin Sushi period och lagade fantastisk Sushi till middag själv så städade jag samt bakade cheescake. Rakel gick med mig och Isak hela vägen till Londis (vår lokala shopp) och tillbaka. I affären sprang hon runt med en liten shoppingvagn och plockade varor. Pia, Andreas och lilla Felicia snart 1 år kom på besök, på eftermiddagen och åt middag med oss. Pia hade nämligen fått en london resa i födelsedagspresent så det var roligt att träffas igen.  Och få visa dom var vi bor.

För mera kort kolla http://www.facebook.com/album.php?aid=9377&l=1adbc&id=744811409

Lördag
I dag åker Jörgen hem så det blir nog lunch i crouch end och en soft hemma dag.

Fredag
Tillbringade hela dagen på stan med båda barnen. Det var ju sista dagen på rean så man var ju tvungen att kika lite. Men jag för snål för att handla något mera en en ttröja till mig själv strumpor till Rakel och en topp till mig själv.

Torsdag
Jaha idag var det "Projekt Svenska Mammor" igen.. vi hade tankt att aka till Brigthon men eftersom det regnade igen sa bestamde vi for att aka till London Aquarium och titta pa fiskar.Vi har ju varit där engång förut men då satt Rakel snällt i vagnen. Jag han nog inte se en enda fisk men Rakel hon pinnade på där inne i mörkret. Sjalv var man mest orolig att man skulle tappa bort dem. Nar vi var klara sa gick vi till McD och sedanvidare till en ny svensk affar och dessutom ett fik. Mysigt och gott gott kaffe dit går vi nog flera gånger. Sedan spöregnade det och jag var ju bara tvungen att gå lite i affärer det är ju sista REA veckan och jag har ju inte gått alls. Men jag hittade ingenting. Kanske blir det en tur in till stan i helgen.

Onsdag
Jag är helt fast i Brothers and sisters nu har jag bara 6 avsnitt kvar och det är så spännande och sorgligt som att läsa en bra bok.

Tisdag
Stackars Isak han var litee personlighetsförändrar efter sin spruta så natten mellan måndag tisdag var vi uppe hela familjen till kl 1 inklusive Rakel som hade svårt att sova. Alla bara grät och skrek. Fredrik ville sova på soffan, men då blev Rakel upsett för vi skulle alla ligga i samma säng Isak bara grät så fort jag försökte lägga ner honom så jag fick stå upp och vagga honom. Men tillslut gick han med på att ligga i vår säng och Rakel hon var världens sötaste storasyster och låg och klappade på honom och somnade inte förrens Isak hade somnat. Och sist av alla somnade mamma. I dag skiner solen igen hoppas hoppas det håller i sig. I eftermiddag ska jag hämta Jörgen som kommer och ska jobba. Han ska stanna tills på Lördag det ska bli riktigt rioligt att ha honom här. Han och Fredrik är som två kärrringar sitter uppe och skvallrar.

Måndag
Nu ska jag också skryta lite om mina barn.
Rakel hon är en sån duktig tjej och hon försöker prata mer och mer hon kan nu säga bla säga
Bye Bye, see you, mamma, pappa, bajs, O för Oskar, H för hallon, hon kallar sig själv för Baaa och lillebror för I , och Glaa är glass. Det är viktiga ord hon lär sigf;) När vi gungade i fredags sa hon typ Higer higer precis som Mia och Tova det är minst sagt konstigt att höra sitt barn prata ett annat språk. Och jag måste säga att jag är imponerad över hur mycket engelska hon faktiskt plockat upp och som hon förstår. Och lite andra små ord hon tjettrar hela tiden men vad hon säger är det ingen som vet. Isak han blir också bara bättre och bättre. I går somnade han för natten vid 8 tiden. UNDERBART, sen vaknar han alltid kl 2 och kl 5 och små tramsar lite på morgonen men han sover oftast till 9-10. Så jag klagar inte. I dag ska Isaks mot vaccineras mot TBC ush.

Kommentarer
Postat av: johanna

jaaa.....MAN KAN VAL FA SKRYTA LITE OM SINA BARN????
LASTE DU MITT SVARMORS INLAGG PA MIN BLOGG?
DU VET;;;;;;
kram Johanna

2007-07-24 @ 16:25:40
Postat av: Anonym

Vad du skryter . och sen ladda upp sådann bild när ett barn sitte rpå potta :S

2007-08-03 @ 10:43:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0