Vecka 22- nu är vi friska

Helgen

I lördags så var vi bara hemma och sov lite i skift. Man märker redan att Isak har vuxit till sig lite nu är han faktiskt vaken lite också. Men jag är övertygad om att killar är lite mera svår roade en flickor eller så har jag förträngt hur Rakel var när hon var nyfödd.
Iskak äter ungefär var 3e, 4 timme. Han vaknar ammar, har "vaken tid" ammar lite till och sen somnar han igen. Men det är den där sista biten han har lite svårt för speciellt på kvällen då bara ammar han HELA TIDEN. Men nu har vi tagit in vagnen så nu vilar han lite i den och det är lite bättre. Men vad ska man göra?
I Söndags var Angel och Nadia här och dom stora barnen lekte i poolen och vi vuxna hade BBQ. Rakel hon är som en liten ängel med världens tålamod och tur är väll det. När lillebror knorvar...

Fredag
I dag har vi sovit i skift hela familjen det tär på krafterna att vara småbarnsfamilj. Fredrik har kopplat in den svenska videon som mormor hade med sig så nu kan Rakels se på alla disney klassikerna på svenska. Efter middagen gick vi ut enb sväng och köpte glass och promenerade. Rakel somnade i vagnen och det känndes som vi var utomlands. Isak han sover fortfarande. Tycker man är nojig hela tiden antingen sover dom inte eller som nu "har han inte sovit lite väl länge?" Tänk okm han är vaken hela natten nu ?? men vad ska man göra. Har lärt mig sen barn nummer 1 att inte väcka det barn som sover. Han följer iallafall ett litet mönster han ammar hela kvällarna somnar vid 2 och sover sen ofta till 7 på morgonen och det tycker jag är helt OK. Men det ska bli skönt när man har lite rutiner nu är det som att ha en liten tidsinställd bomb hemma man vet aldrig hur länge han sover när han ska vakna och kräva mat hur mycket man hinner, sova, vila, pyssla, städa därimellan.
nybadad
Torsdag
Stackars barn vi har nästan helt glömmt bort att bada honom. Men i dag fick han ett bad tillsammans med sin storasyster och det verkade han tycka om. Annars tar vi det lugnt och försöker koppla av. Jag fasar lite för hur det ska bli när Fredrik börjar jobba på måndag men man klarar väll det också.

Onsdag
Så skönt att vara hemma, jag mår riktigt bra. Livet känns underbart. Det visade sig att min "sjukdom" var en urinvägsinfektion. Så nu ser vi fram i mot några mysiga dagar tillsammans hela familjen. Och ja vi ska bara ta det lugnt. Tack för alla fina kort och paket.

Kommentarer
Postat av: Nina W

SÖTNOS!!!!!!!!

2007-05-31 @ 21:20:26
Postat av: Kusin Linnea

Va bra att du mår bra igen! Blev orolig när du inte skrev på ett par dar... Ta hand om dig! Kram

2007-05-31 @ 22:59:16
Postat av: elle

vad söt han är lilla isak :)..
hoppas du mår bättre lät inte kul det där sjukhusbesöket ,.. och UVI är inte så kul det heller .. ha det så bra o ta hand om dig .. h'lsa resten av familjen o ge isak o rakke en puss från mig ..

2007-06-01 @ 14:47:39
Postat av: Nina L

Åh, en efterlängtad bild på Isak! Vad söt han är. Han ser inte så nyfödd ut ;-) Kram

2007-06-01 @ 14:55:22
Postat av: nathalie

vad söt han är :) var länge sen ajg läste din bloggen även fast jag brukade följa den regelbundet, hade helt glömt bort att du/ni skulle få en till liten bebis, grattis :)

2007-06-01 @ 21:20:56
URL: http://nattisen.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0