Spara eller Slosa

"En kvinna tycker att hennes man ar snal for han vill inte kopa nya mobler/klader vad ska hon gora? Psykologen kategoriserar i sitt svar mannen som en snål människa och ifrågasätter om kvinnan över huvud taget bör ha ett förhållande med honom. Snåla människor är tydligen inte bara snåla med pengar, utan med känslor och upplevelser också. Givmilda människor å andra sidan, de bara ger och ger och tänker att det säkert ordnar sig imorgon också."


Helgen har varit fantastisk pa manga satt och vis, sa fantastisk som den kan bli. Att efter 3 ar kunna sova hur lange du vill pa morgone gora vad du vill. Som mamma sa synd att man var tvungen att separera for att fa lite frihet tillbaka. Manga fragar mig ar det inte svart att vara utan sina barn for sa langa perioder nar man ar van vid att se dom hela tiden.
Klart det ar svart, det ar fruktansvart jobbigt och ibland olidligt. Jag tanker pa dom hela tiden, sag pa en film i gar kvall dar mannen berattar om sitt misslyckade aktenskap om hur han kanner sig "I feel like a monk that's running a nursey with my wife" Det ar svart nar man far barn. Men som han sa "I can't leave her the thought of not seeing my kid every day is killing me". Sa ar det men man kan inte ha allt. Vad ska jag gora ska jag grava ner mig och sorja nagot som jag aldrig kan fa. Nu ar det sa har och da far man gora det basta av situationen. Dom har det bra hos oss bada. Och det ar det viktigaste. Men det ar bara sa fruktansvart jobbigt i bland onskar jag bara att den dar andra kunde forsvinna upp i atomer i bland orkar jag bara inte varje gang ar det nagot nytt som det ska altas eller gnallas om, Malin se till att du lamnar tillbaka mina klader som barnen har pa sig nar dom kommer tillbaka. (Mina ? Trodde det var deras. Men visst jag lamnar tillbaka. Glom inte att betala £40 for telefonrakningen som for ovrigt ar i hans namn och det ar vall upp till honom om han har velat ha kvar den eller inte, Malin tank pa att vi ska dela halften halften pa barnvaktskostnaderna for Anna pa torsdag.) Jag vill bara saga HELVETE. Visst jag kan betala jag har inga problem men det ar sattet. Forsoker hallihop mig och fraga om helgen varit bra och om barnen och han haft det trevligt. Far ett surt svar tillbaka att "jag kunde ju ringt och fragat barnen sjalva men jag bryr ju mig inte om dom" Nej vad svara man pa det "Nej sjalvklart alskling jag bryr mig inte alls om mina barn" what goes around comes around..

Och ar det nagon som tar illa upp for vad som skrivs pa den har bloggen sluta las, ordet ar fritt och nagonstans maste jag bara ventilera. Jag ar ocksa manniska.


Kommentarer
Postat av: Johanna

MALIN!!!!!

I agree!!!! Jag håller så fruktansvärt MYCKET med dej!

1. De som retar sig ppå ens blogg, mkt riktigt sluta läs! (har själv samma problem).

2. Du är så riktigt så...oxå en MÄNNISKA med känslor!

Både neg och pos. !!!!!

3. Bra sätt att ventilera är ju faktiskt att skriva av sig! Titta på vem som helst, författare, poeter t.om Charlotte Perelli om sin hemska man!

SÅ DET SÅ!!!!

/en just nu arg kusin JOHANNA

2008-12-01 @ 18:56:33
Postat av: Sara

Jag vill bara lipa nar jag laser det dar och det ar val for att sanningen ar den som ar hardast att hora.. hoppas att fler personer tar at sig av det dar.. du ar bast min van! Kram

2008-12-01 @ 20:49:32
Postat av: siggan

go girl!

2008-12-01 @ 21:21:22
Postat av: Nina N

Skickar tankarna till världens bästa Malin!!!!

Saknar dig...

2008-12-02 @ 15:46:57
Postat av: Hanna

Jag håller med Siggan, You go Girl! :D

2008-12-02 @ 20:59:23
URL: http://flickorutankjol.blogg.se/
Postat av: solaf

Hej fin blogg, kolla in min.

Ha en bra dag! :)



solaafs.blogg.se

2008-12-03 @ 17:06:19
Postat av: cissi

Kram pa dig. Det ar inte latt, men sakert inte latt for ensamma pappor heller, men haller helt med, ventilera mera, det ar viktigt! Det borde alla, alla, alla gora! Det lattar liksom pa trycket och kan leda till en massa positiva saker om alla lyssnar pa vad som ventileras - fran bada hall.

2008-12-19 @ 14:39:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0