Vilken dag

I dag var vi bjudna på lunch hemma hos en av Fredriks kollegor i St Albans. Det är ju alltid trevligt när man blir hembjuden till någon annan.
Annars är det ju ALLTID vi som har folk hemma. Varför är det så. Nu i påsk tex. På Fredag kommer grannarna på middag, på Lördag Elin och på Måndag Angel & Nadia. Men jag klagar inte jag sitter redan och dreglar i kokböcker skriver listor på vad jag ska laga så vi tycker ju det är roligt både jag och Fredrik-

Men tillbaka till dagens strapatser för det blir det ju alltid när vi ska hitta på något. Jag hade sytt ett par nya byxor till Rakel ljusrosa som hon lyckades smutsa ner innan hon ens hade kommit in i bilen. För hon skulle krypa upp för trapporna ??!! Sen kräktes hon 2 gånger på vägen dit. Som tur var i påse.
Jag körde på M25(stoooor motorväg) åt fel håll och jag fick köra hur långt som helst för att komma av och lyckas vända. Så vi kom dit 1 timme sent.
Som tur är ju inte engelsmännen lika petiga med tiden som svenskar. Lunchen var lyckad mycket god mat och altid roligt att se hur andra bor.
När vi åkte hem, lyckades Rakel kräka ner hela sin fina  ljusblåa kanin angora/chasmire tröja med ca 1 kg hallon som hon tryckt i sig till efterätt.
Och denna gång inte i påsen för att pappa Fredrik satt i framsättet. Jag orkar inte med att ha en bilsjuk unge. Hoppas nästan hon är magsjuk..... Grrrrrr Så just nu tvättar jag här hemma. Isak har somnat och far och dotter sussar söt tillsammans i dubbelsängen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0