Easter



Barnen Landis och jag akte till Sverige over pask.

Resan gick bra men Isak ar i en sådan extremt jobbig ålder att resa med kan inte vänta på att han blir lite äldre. Så det blir lite lättare.

Barnen fick varsitt ror med smarties, och jag säger det dom där smarties ska jag aldrig mera köpa dom ar överallt kladdigt och jävligt.

Nar vi står i taxfree shoppen och jag köpte min 3e eller 4e Dior flash skin foundation för i år,

 (Jag vet jag missbrukar dom) så berättade jag en rolig liten anekdot for Landis om hur sist Rakel fick ett sådant där rör, på våg till Guadelop hällde hon ut hela röret av misstag förstås över golvet. Och vips 3 minuter senare 15 miljarder smarties över hela taxfree golvet igen...



Lyckades fippla med mig dom 2 stora fönster rutorna som Mats hittade sist han var i London man far ju passa på nar man flyger SAS.


På Fredag kvällen gick vi ut träffade kompisar åt middag på Italiano, jag har drömt om deras Carpaccio dom senaste 4 åren. Men jag har alltid varit gravid, ammat eller något annat stok. Men nu åt jag med gäldje. Träffade Nina som ar tjock nu. Gick på Riche drack blåbärs shots och blev av med mobilen. Ungefär i den ordningen. Sa himmla himmla onödigt. Men jag har ingen aning om vart den tog vägen. Har ALDRIG innan tappat eller blivit bestulen på en mobil. Jag ska köpa en ny men jag drar mig känns så tråkigt att kasta ut £350 på en telefon jag redan har...



Solen strålade hela helgen vi åt både frukostar lunch och middagar utomhus. Barnen lekte intensivt med alla hundar katter fiskar och sköldpaddor. Skönt att jag har 3 morbröder som uppvaktar mina barn som om dom vore små kungligheter. Och så skönt att komma i vag och bara slappna av inte tanka på mat disk stad och plock, behövde jag verkligen. Mamma var sa sot hade kopt pask agg till alla barnen marsipan kycklingar och farfiol. Da blir jag glad. Tack tack tack du ar super duper..


Vi tittade pa hund, uppe hos grannarna som har kennel.. hmm jag kanner mig som en transjuk gravid mamma i 10e manaden jag vill ha hund nu. Men just nu diskutteras det om det ar battre att inforskaffa en aldre hund som denna ovan, eller om vi vill ha valp. Jag har ju redan 2 sma valpar hemma.. Vi far se fortsattning foljer. Hennes golden ar valdigt blonda. Men dom var sa fina och kanske lite coolt och ha en blond svensk hund i London. Jag kan liksom se det framfor mig nar nan kommer fram i parken - ohhh what a blonde golden.. och sa kan jag saga -yes she is swedish you know we just produce blondies...


Föräldrar och Landis all Love. Från bådas håll, det spelades musik, pratades dracks vin väldigt avslappnat . Orkar inte skriva mera om det men jag är så himmla himmla glad att det fungerar så bra dom i mellan samtidigt som det gör mig så ledsen när jag tanker på vad jag har missat.

Ni förstår säkert.  




Nina hon sa att Landis kände som Malins gamla seglartyp kille, och det kanske ar sant har inte tänkt på det så  innan.
Vi gjorde lite shopping en dag och fastnade inne på Ströms i säkert 3 timmar. Stackars Elias som var med höll på och dö. Mats han skojade innan om att Stroms ar bra men nu ar det bara for preppy, att deras skyltfonster bara ar for mycket.
Alla dockorna ser ut som riktiga ostermalms slicker/ tennnis open/ polo horse race..
Jag skulle hjalpa Elias med fin klader. Och Mats sa inte for preppy, mammas kommentar - vad tror du ..om du ber Malin.
Men jag alskar den looken, sen kan folk saga vad dom vill. Det ar kanske den stilen jag ska satsa pa jag kan ju aldrig bestamma mig om jag ska vara boho chick, preppy eller som i helgen hasade jag ju runt i min korta jeans kjol leggings och converse. Tanker att min garderob kanske skulle bli mycket mera homogen om jag alltid handlade alla klader pa samma stalle.  (oj oj nu flummade vi ut lite har.. )

Men jag måste säga att det är med viss tillfredställelse som jag kan knöla på honom vita uppkavlade RL byxor och marinblåa piketröjor och rutiga skjortor med rosa slipsar. Utan att han klagar. Och med hans fina vältränade overarmar, och fräknar säger jag bara mums. Och det shoppades lite till mig också..

Jag säger bara det han är for bra for att vara sann, snäll, generös, omtänksam, rolig, lättsam, super med barnen. Snygg.. puss puss


Kommentarer
Postat av: Sara

Sa underbart Malin att det gick sa bra! :) Hor av dig jag har forsokt ringa till kontoret. Kram Puss

2009-04-15 @ 15:22:01
URL: http://www.londonsmile.wordpress.com
Postat av: johanna

säjer bara GRATTIS!

Super och det känns som du bara strålar!!!

Underbart kul!

Kramiz Johanna

2009-04-15 @ 17:52:42
Postat av: Nina L

Älskar också preppy! ;-)

2009-04-15 @ 18:42:27
Postat av: Cissi

Har samma funderingar som du med preppy, enkelt och snyggt, men jaaaa, det blir ocksa trakigt efter ett tag.. omvaxling fornojer i alla fall vad galler klader och inredning - men nanting maste man ju anda ha litet mer langvarigt... ;-) kram!

2009-04-16 @ 22:14:39
URL: http://cissiandval.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0