Coq D'Argent



Träffade Cecilia I går på Coq D'Argent forstar inte varför jag som faktiskt jobbar I City aldrig varit där innan. Det ligger ett stenkast från mitt jobb och har en helt underbar roof terrace. Tror att det är for att L alltid är där på client dinners och inte vill gå dit med flickvännen också?  If you read this take me I would love to go there for dinner..


Vi hade så trevligt, pimplade i oss två flaskor vin och pratade och pratade om vara liv, våra jobb eller kanske avsaknaden av jobb, utbildningar. Vad gör man när man varit hemma med barn i 3 ar.

Man kan ju inte vara hemma fru resten av sitt liv.


Cecilia berättade att i Turkiet som kvinna så handlar det om att påbörja en sa bra universitetsutbildning som mojligt gärna läkare eller advokat. Där hittar du din blivande man, blir gravid låter mannen slutföra studierna medans du själv ar hemma fru resten av livet.  Kanske fungerar om man ar turk.. men inte svensk.


Snackade om den svenska lördags skolan som min mamma grupp ska starta. Så vara småttingar kan släpas i vag och få motsvarande hemspråksundervisning. Känner mig motiverad och engagerad att ta tag i ett nytt projekt nu.


Tog tåget hem tillsammans, men när jag klev av och insåg att jag var tvungen att gå genom den kolsvarta parken alldeles själv kl 00.30 flippade jag ur lite.

(tänk er att gena over gardet i beckmörker) Sa jag kohandlade lite med mig själv, tänkte det är nog inte sa farligt jag kan gå snabbt, medans mitt andra ja tänkte aldrig i livet. Provade att ringa L, tänkte att det kanske skulle kännas bättre om jag hade honom på tråden. Men han var ute med klienter. Och jag antar att det är svart att ursakta sig med "I'm sorry my slightly drunk girlfriend from London is calling she don't want to go home by herself.." Så jag gick ner till taxi stolpen och tog en taxi hem. När jag skulle betala hade han ingen växel så jag fick åka gratis. Gulligt.



Kommentarer
Postat av: Ida

Hejsan!

Tänkte bara säga, superbra blogg;).



Mvh

2009-08-13 @ 02:49:20
URL: http://volvoloveeer.blogg.se/
Postat av: Hanna

Wow, vilken roof terrace! Dit vill jag ga nasta gang jag ar i London! Miss ya heaps xx

2009-08-19 @ 05:21:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0