Flyg

Jaha da har jag varit I NYC.

Måste erkänna jag hade faktiskt inte sa höga förväntningar pa sjalva staden, från början. Usch det later blaze men sant.

Jag gillar inte att flyga kan inte första hur dom gigantiska flygplanen med all mat, bagage och människor ens kan lyfta.
Pa vägen dit blev jag uppgraderad till Business light.

Varje gång det skakar till tanker jag på störtande plan hur jag aldrig mera kommer få se mina nära och kära vem som ska älska mina barn när jag inte längre finns där. Men jag älskar också att flyga själv utan barn, jag kan läsa en bok kolla på film sova när jag vill.



Jag har också lärt mig några smarta flyg tips.


•·    Försök alltid att sitta sa långt fram som mojligt, da kommer du av snabbare.


•·    Packa lätt sa du slipper checka in. Helt underbart skont att slippa vänta på bagage. När jag landade i NYC sa tog det mig 15 min från flygplanet tills jag satt i taxin.


•·    Tänk på att inte ta med smink etc. i förpackningar som rymmer mera en 100 ml.


•·    Drick mycket vatten


•·    Sov, jag brukar ha svart att sova på plan, men min älskling han tipsade mig. OM du tanker när du brukar somna hemma hur du ligger och funderar och tanker på saker och sen somnar man in. När du är på ett flygplan försök blanka ut hela hjärnan sa det blir helt tomt sa somnar du på direkten.


•·    Ha en bra handvaska med många fack, hatar att behöva sitta trångt och rota runt efter saker, och packa penna sa du kan fylla i alla tull papper.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0