Helgen i text...


Ja nu har jag verkligen övat på att vara ensam och självständig.

Fick allting på min lista gjort förutom att måla om koksbordet. Hittade ingen bra färg.

Sydde en fin kjol till Rakel som hon nu vägrar att ha på sig for den ar ful. Ja vad ska man saga. Sydde in min klanning som hangt i garderoben en manad, akte till sortergarden, rojde i tradgarden... EFFEKTIV


Vi firade Rakels födelsedag i Lördags och bakade cup cakes riktigt roligt, det kommer vi göra flera gånger. åkte till Toys  R us, och Rakel fick sitt fina Hello Kitty hus. Hon alskar Hello Kitty och jag svor lite for mig själv att jag inte köpte den där Hello Kitty lunch boxen i NY. Sa nu far jag Internet shoppa lite. Försökte att inte tanka pa att hennes riktiga födelsedag ar pa fredag...


Min bil ger mig huvudvärk, nu har den börjat stanna igen I lördags dog den på motorvägen!! Den startar om jag later den vila i 5 minuter men det går ju inte. Och jag orkar inte mera, sa jag kommer sälja den. Tyvärr ar det väldigt dalig marknad på seconhand cars for tillfallet men men lite pengar far jag säkert.



Isak han pratar mer och mer det mesta ar på Svenska men aven en del små engelska ord smyger sig in som Scary, det säger han om mycket grejer later sa sött, cars, train, plane och Horsey,, (Horse).

Han har blivit sa himla pysslig och alskar och sitta och pilla med sitt Playmobil, eller Rakels dockskåp det lekar han mycket med. Nästan mera en Rakel.


Rakel hon bossar runt med hela familjen jag kan redan se hur det kommer att bli nar hon kommer bli Rakel teen.. huva. I fredags hittade hon ett kort på mig och min aupairfamilj i bokhyllan och jag sitter med deras minsta son Daniel i knäat. Jag har forstatt innan att hon inte gillar det kortet. Sa nu plockade hon fram det och frågade och frågade om alla barnen på kortet vilka dom var, och var Rakel var någonstans. Försökte förklara att det har var innan Rakel kom till världen. Och precis som att Isabell passar dom sa passade jag barn for längesedan. Det slutade med att hon kastade ramen i golvet och grät stora krokodil tårar. Jag tror hon kanske trodde att det var några andra barn som jag hade innan henne och att jag nu övergivit dom och kanske skulle överge henne också.


I lördags kväll nar jag hade uppe sittar kväll med mig sjalv såg jag en MUS i koket. Jag hatar möss inte bara tycker illa om dom jag blir helt hysterisk börjar hypervetilera och gråter. Sa nu tittar jag på katt, jag klarar inte av det. En orange tror jag att jag vill ha ?







Kommentarer
Postat av: Nina N

Heja Malin!!! Era muffins såg goda ut. Tänk vad barnen har blivit stora. Rakel är ju en riktigt liten söt tjej och Isak är för go med sina krullor!! Saknar er massor.... kram

2009-08-17 @ 12:44:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0