Sa gick det...


Utsikt fran nya sovrummet



Tjena malena vilken helg flytt och sjuka barn. Men det gick ju bra såklart. Som alltid. Vi packade upp som två galarslavar hela Fredag kvällen och hela Lördagen rörde jag mig framåt genom huset som en radistyrd robot. Sorterad, vek, slängde, rensade och gjorde fint. Det ar sa stort 4 vaningar. Jag har träningsvärk i benen av allt spring i trapporna seriöst.

Barnen alskar sina nya fina rum, aven om dom ser lite tomma ut. Och Katarina hon borde fa guldstjarna i himmlen.

I Sondags han vi med ett IKEA besök, värmeljus, en ny stol till Rakel. Klädhängare ja ni vet en massa sma pyssel. Glöggen och julmusten var redan slutsålda, sa det far bli en tripp till svenskaffaren i veckan

Allt ar nästan uppackat.  Jag har packat upp alla mina kläder i varan walk in closet.  Jisses vad mycket kläder jag har nu nar man faktiskt kan se allt.  Det ar sa klart ar det en massa saker som maste fixas överdrag som ska sys, gardin stänger som ska sattas upp. Lampor, möbler som behöver ett färskt lager med vit malar färg.  Ja ni vet det tar nog ett tag. Med lite tur sa kommer soffan och bordet denna vecka. Det som ar bra ar att MR Big min nya hus kumpan ocksa  ar väldig effektiv och gillar att fa saker gjorda snabbt… Mycket bra.

 I gar var inte riktigt varan dag, nar vi kom hem fran IKEA hade någon norpat ett ljus från min adventsljusstake sa den fungerar inte nu.  Undrar om man kan kopa sadan ljus har? Mr Big han ramlade i trappan i gar kväll och spillde ut ett helt glas rödvin over en hel vag inklusive matta. Tror vi skrubbade i 3 timmar i gar men nu ar det mesta borta.  Dessutom fastnade badkarsploppen i vart fina badkar. Det ar en plopp jag aldrig sett innan. Den lixom snurrar runt i sidled sa den har ingen stropp. Den sitter nu fast som berget. Sa badkaret fick handtommas i gar kväll. Sa om det ar någon som har tips pa detta mottages det tacksamt.

Barnens sjukdoms rapport, jag kanner mig som en bebis mamma efter att ha gatt upp var 3 timme for att kolla Isaks temp dom 4 senaste natterna.  Han mar bättre nu. Vi var hos doktorn i morse och hon kollade bada barnen. Och hon sa vi ska avvakta och se.

Och jag har fatt ett shysst steam IRON... tror det blir mycket lattare att stryka nu


Kommentarer
Postat av: johanna

GUD vad mysigt!

Vill såååå gärna komma o hälsa på !

Så innerligt glad för din skull!

//

Johanna

2009-12-07 @ 20:42:21
Postat av: Cissi

Grattis grattis, vad skont att ni antligen ar inflyttade! Tyvarr har jag ingen aning om det dar med badkarskorken. Kramar till er all 4!

2009-12-07 @ 21:28:41
Postat av: Madde

Men faan va mysigt ni ska ha det !!! Och jag fattar traningsvarken, nar vi flyttade in i vart 3van townhome hade jag varsta rumpvarken :) och du har fyra van!!

2009-12-08 @ 01:42:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0