Det är så hemskt så läser du det här skicka vidare....


Ett litet barn är borta - en ensam mamma helt förstörd! 

Vi skickade dej tidigare idag ett mejl om Mia och Thor. Thor, 1 år, har blivit kidnappad av sin pappa. Du som varit med i Svenska Mammor ett tag vet att vi vanligt vis inte engagerar oss i sådana här frågor. Men detta fallet är annorlunda. En mamma som gått efter lagen och gjort allt för att göra saker rätt och se till att hennes son får del av båda sina föräldrar är i kris. Thors pappa, Andrew Wang, hade i lördags umgångesrätt med Thor i 4 timmar. Under dessa 4 timmar kom domen som gav Mia ensam vårdnad och rätten att ta sin son och flytta till Sverige. 

Pappan kom aldrig tillbaks med Thor. Mia är fotfarande i chock och tillråga på allt tvingas hon gå till sitt jobb. Alltså kan hon bara leta efter sin son efter jobbet! Thor's pappa har bara tillbringat 3 timmar per veck med Thor och då under "supervision" Just förra veckan var första gången Andrew hade Thor själv. 

Vi har varit i kontakt med Mia och hennes vänner i Sverige. Media i Sverige har skrivit om fallet men ingenstans har det skrivits i USA. Ingen Amber alert har gått ut. Mia behöver vår hjälp. 

VI BEHÖVER 

MEDIA KONTAKTER

Vi behöver alla kontakter vi kan få till amerikansk media. Om du har kontakter på er radio station, TV station, tidning .. ja vad som helst snälla skicka dem till oss. 

PENGAR 
Mia har varit ensamstående förälder ett tag och Andrew har aldrig betalt något underhållför Thor. Alla mias pengar har gått till advokat för att få igenom skillsmässan. Nu tvingas hon betala en hel del av sökandet själv. Vi återkommer snart med me rinfo om hur du kan donera till Mia och Thor. 

ANNAT
Om du kan tänka på något annat sätt att hjälpa till bara hör av dej. Du kan mejla oss på [email protected] 

VIKTIGA DETALJER. 
Pappan: Andrew Wang, 32 år är av Vietnamesiskt ursprung. Han är atletisk och välbyggd. Ca 179cm/5’10’’ 
Bil: Han kör en silverfärgad VW med registeringsnummer 5KLF201

Om du vet någonting om Thor eller Andrew ring LAPD på 911 (Om du befinner dej i LA området) eller linjen för kidnappade barn 1-800-THE -LOST. 

LÄNKAR
Här kan du läsa mer och följa fallet
Svenska Nyheter

 

SNÄLLA SKICKA DETTA VIDARE TILL ALLA DU KÄNNER, POSTA I DIN BLOGG,  PÅ FACEBOOK. LÅT OSS HJÄLPAS ÅT ATT FÅ HEM THOR!


Kommentarer
Postat av: Tilda

ushh! vad hemskt! =/

2009-02-25 @ 08:11:44
URL: http://tildaskamera.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0