Det maste ju vara ett skamt eller



Vilken vecka hur mycket som helst att gora pa jobbet men det ar bara roligt och jag har blivit lite kursansvarig och det ar ju aldrig fel med lite eget ansvar,  Jag har blivit fastanstalld efter mina 3 manaders provanstallning kan inte fatta att det har gatt sa fort. Har varit lite fram och tillbaka hos doktorn jag har ju fortfarande problem med mina urinvagsinfektioner ibland kan man ju undra om man ar totallt felkonstruerad men nu har jag blivit refered till en privat doktor for utredning sa jag haller tummarna att det blir battre snart.  

Sag den har roliga skylten i morse pa tunnelbanan, det maste ju vara ett skamt eller. Nar jag akte forbi Kingscross sa var det nagot slags larm och dom utrymmde hela stationen. Kingscross ar en av Londons storsta t-bane stationer och inget dom utrymmer i forsta taget.  Mitt tag bara passerade, jag tankte forst, jag maste av jag maste av men stannade kvar.  Vet inte vad det ar kanske for att man har barn men jag har  defenetivt blivit mera kanslig pa senaste ar. Som nar det hande i morse da far jag genast en klump i magen och tanker, bomb, terrorist brand. Tank om dom har sprangt nasta station i luften och jag kommer fastna i tunneln och langsamt kvavas till dods och min barn kommer vaxa upp moderslosa.

Man tror man ar safe,  men hela livet tkan forandras pa en minut, som en av mina kollegor hon var hemma i USA over jul traffade slakt och familj allt var frid och frojd, tva dagar efter att hon kommit hem trillar hennes pappa i trappen far hjarnblodning och efter 2 veckor pa sjukhus sa dog han det var det ingen som trodde.  Nej man ska inte ta nagot forgivet och leva varje dag som det vore ens sista och uppskatta det man har i stallet for att gnalla over det som fattas en.   

Ja du Sara lyssnade pa den har laten i morse den ar verkligen fin far en att tanka pa bade det ena och det andra.

 
      Ljug för mig älskling
 
Hon vill gärna tro att du kommit hit för att stanna Hon vill gärna tro att du är den du utger dig för Hon lyssnar till dig, du är varm och förtrolig Hon lyssnar till dig och vill gärna tro allt hon hör
Men hon tror att det som har makten att föra oss samman Rimligen också har makten att dra oss isär Hon tror att allt som kan byggas också en gång ska raseras Ändå håller hon om dig så ömt varje gång du är där

Då hennes ögon är öppna
är mörkret där och fördunklar
Hon tänker vi blundar för ljuset,
bländade kan ingen se
Så hon sluter sig till att hon aldrig sett något riktigt Hon sluter sig till att hon inte vet hur något är Men finns någonting som är ställt bortom rimliga tvivel Finns någonting som en blind stackars sate kan hålla för sant

Nej, det finns ingenting som hon blint
kan blunda och tro på
Det finns ingenting som för alltid
känns likadant


Kommentarer
Postat av: Helena L

Tack snälla :) och tack för tipset om min skinka !! Hade ingen aning om att den heter piriformis. Ska helt klart försöka stretcha och ta något antiinflamatoriskt. Ska jag fortsätta med Linnex ändå tror du ?



Jättefin blogg du har.. (Ser ju dessutom att vi båda är ett fan av Brothers and sisters ;)

2009-01-22 @ 16:53:07
URL: http://leiford.blogg.se/
Postat av: Sara

Ja den laten ar en av mina favoriter och som sagt man tanker pa bade det ena och det andra. Svenska marken var inte sa palitliga anda! ;)

2009-01-25 @ 22:03:46
Postat av: dsgdsag

<B>hej</B>

2009-03-11 @ 22:19:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0