E dom kanske lite lika ?


Dinner time




Jag forstar inte hur allt far plats, Isak han at 4 stora skalar med tonfisk pasta till middag i gar.
Helt arligt han at mera en vad jag gjorde. Efter det drack han 1 liter vatten. Var tar det vagen...

Springa lite mera

Jag sprang mera i dag samma tid som sist lite battre, 4.8 pa 35..
en av Virgins PT kom fram till mig och tyckte jag skulle trana mera core, vad det nu  heter pa svenska for att min vanster sida sag lite svag ut. Stirrade bara ilsket tillbaka och sa jag vill bara branna fett. :)

sooolen


Hej hopp sa har den antligen kommit sooooolen i morse nar jag akte till jobbet var det +26.

Underbart.



Forsoker ata lite nyttig frukost..

Helgen var bra och hektisk, 


I Fredags akte vi och tittade på hus efter jobbet, det började bra tills jag kom på att jag glomt och betala Isabelle sa vi akte till Highgate och mötte upp och at middag.

Promenerade hem till L hus, genom hela parken. Mysigt romantiskt. Och skont att bara vara VI. Somnade kl 22. sa trott.


Lördags morse gick vi upp redan kl 8.30 och tittade på totalt 10 st hus tror jag. Men jag alskar ju sådant sa det var roligt. Dom var i varierande kvalité.  Det ar ganska lätt att hitta fel, lite tradgard, trafikerad gata, inga bra skolor osv osv.. ett av huset var sa perfekt... på alla satt och vis, men tradgarden var stor som ett frimärke sa det går ju bort. Och sen vet jag inte det kan ju vara kul och satta lite personlig prägel på det också. Inte flytta in något som ar helt klart. Men jag tror vi bada kommit fram till att vi bara inte orkar med något renoverings projekt. Dessutom sa vet jag inte om jag skulle vaga lita på engelska bygg gubbar.  Sa klart var det sista huset helt otroligt. Och ja jag har redan flyttat in i huvudet.  Och jag lovar blir "the house" vart sa ska jag fixa, bade kraftskiva,  midsommar fest och en fanny och alexander jul...

Gick hem pa vara omande fotter och Tittade pa "He is not that in to you". En ganska rolig film, L han sa "this stays here, maybe you don't need to tell the guys about this one.. "vet inte om han tyckte det var pinsamt att titta på tjej film med flickvännen







Sondags

Vaknade redan kl 8 av att telefonen pep, kunde inte somna om gick ut och la mig på terracen. Jag, Ipod, och solen. Det var underbart och verkligen valfortjant ego Malin tid.

Och solbränd blev jag också. Nar ska man hinna sola nar man jobbar ?  Tog det riktigt lugnt resten av dagen gick och såg Hangover, jag skrattade sa jag grät.

Pa kvällen kom L tyska kompis Dennis over. Sa vi tog honom på en lokal pub runda. Träffade ett riktigt original, en riktig engelsk gammal gubbe som hade bott i Sverige, och kände Olof Palme, och varit med om radda Almarna i Kungstradgaren, jobbat for KGB you name it. Sannolikt var 20 % av allt han sa sant. Men Jag tycker det ar kul att snacka skit med gamla gubbar.




Painter Ford Maddox Brown.  Pa den har gatan bor L i huset som ar precis bakom mannen som dricker OL, till vanster.

Ja L han ar rolig den har veckan kommer han totalt ha 3 vänner från USA over och Dennis från Tyskland, och jag frågar honom, nar kommer dom hur länge ska dom stanna bla bla och han har ingen aaaaning. Sa klart.  Vad jag vet ar att 4 juli ska jag och barnen ga pa ABBA picnic. Oavsett vad alla andra ska gora.


Själv längtar jag efter mina barn.. och jag vill gå på Zara och köpa lite nya kläder till dom bada.  Kanske i helgen ? Eller sa kanske jag om jag orkar skulle slanga in dom i bilen i kvall... Nagon som vill ta en fika pa Brentan ?


emetionela... eller hur stavas det..


Ute pa vift

Varan favorit the milkshake man, hiit gar vi alltid efter vara ute kvallar. Dom gor varldens godaste milkshakes och alla som jobbar dar ar super sweet. Det ar knappt vi far betala..

Natasha min sota co- worker

Varfor ar man sa emotionell, jag kan hora en fin lat pa radion, och falla en tar. Lukta pa barnens klader nar jag inte satt dom pa en vecka. Eller komma hem fran jobbet och slanga mig pa sangen trycka i mig en ask choklad och lipa lite.
Det ar inte samma sak som att jag ar ledsen. Jag behover bara fa det ur mig.  
Stackars killar det maste vara lite confusing for dom, nar man kommer hem och lipar i 10 min, och sedan ar allt bra igen. Men jag undrar kanske kan ni svara pa det om det ar nagon kille som laser min blogg, varfor lattar ni inte pa trycket mera. Det skulle ni behova tror jag.   I gar kvall hade jag en fantastiskt rolig harlig mysig kvall, pa alla satt och vis och jag ar sa kar sa kar sa kar

mina nya snygga skor


Jag ar sa stolt over mig sjalv..

 Jag har for forsta gangen i mitt liv sprungit. Langre en 200 meter. Malin som kan sporta men inte springa. Men den har gang gick det jag sprang 4,6 km pa 35 minuter. Det tyckte jag var bra. Vi ska ju springa nagot slags lopp med jobbet i Juli och det ar 5,6 km...  http://www.jpmorganchasecc.com/ sa nu maste jag trana lite. 

Men sen sa en av mina kollegor att man kan ga 5,6 km pa 45 min. Sa da kanske det inte var sa bra ? Men jag ar stolt jag sprang hela tiden...   Men allt mitt tranande under varen kanske fakttiskt har gett resultat.   Vem vet nasta ar kanske jag springer marathon..

Midsommar, musikal, hampstead, barn och karlek



Midsommar, firades som vanligt i Highgate med alla mammor, pappor och barn. En valdigt lugn tillstallning, jag korde hem med barnen redan kl 5. Men  Men det var mysigt. Ibland tycker jag bara att varfor kan inte dom som har ett stort hus bjuda lite pa sig sjalva sa man satt slippa i en park.
Det hade jag gjort om jag hade haft ett hus som var storre en en sko kartong. Da hade jag haft fester varje helg, midsommar, kraftskiva.. you name it..



 I fredags var jag och sag Hairspray med en av tjerna pa jobbet, sadar var den. Fina klader och bra musik men inget som gjorde mig taggad. Jag vill ha en 50 tals fest, det hade varit roligt alla far spoka ut sig lite.  

I sondags hangde vi i Hampsead heath, barnen lekte. Jag hade nervost sammanbrott pa morgon efter att forst antligen kommit i vag till  tesco och kopt 3 oika dammsugar pasar och ingen passade.

Ni forstar bara inte exakt hur smutsigt det ar hemma. Och nar man bor litet ar det som att det gar sa mycket snabbare, nar tvattstallning star brevid matbordet, och soffan star brevid middagsbordet. Och barnen ater overallt. For var spelar det for roll nar koket och vardagsrummet har en total yta pa 5*5 meter.  

Nar vi sedan skulle ut var det bara en sadan dar dag det tog typ 1 timme, for jag glommde 17 saker, sen gick vi 15 meter da kom Rakel pa att hon behovde toaletten. Sen gick vagnen sonder. Sa da fick jag ringa min angel, som akte hem for och hamta sin och sedan till parken.


Tesco, 10.00 Lordag morgon...
 
Och Isak och Rakel fick ga till busshallplatsen. Helt okej for Rakel men med Isak tog det typ 40 min. Han ar ju bara 2 ar och ska titta klamma, peta, klattra och slicka pa allt. Rakel hade med sig sin dockvagn som hon dyrt och heligt lovade att hon skulle kora hela vagen men sa klart sa trottnade hon efter 15 min.
Da onskade jag att jag hade varit rik. For jag hade slangt den da for att visa vad som hander.
Men sa klart gjorde jag inte det.  Snall som man ar.


Sara med sin snygging..

Resten av dagen var dock mysig nar vi vall kom till parken och alla barnen lekte sa himmla bra.  
L kom hem pa Sondag kvallen, saknar honom sa nar han ar borta.  
Har bokat biljetter for Jonsholmen 24-28 Juli.

Myndigheter

Gaaah kanns som att jag ligger efter i mitt liv. Papperna samlas pa hog dar hemma, och det ar alltid nan myndighet som man maste ringa for att ordna upp nagot arande. Ibland onskar jag att engelsmannen hade person nummer och samkorde lite mera som i Sverige.

Nej har maste man alltid rabbla upp samma harrang, alla sina namn, fodelse data, adress, barnens namn, fodelsedata, jobbet, jobbets adress, och till och med hur man far sina pengar betalt och vilken bank innan dom kan identifiera en som "ratt person"  

Jag ligger ju i tvist med BT (telia) for en telefon som jag aldrig haft dom aldrig installerat, (jag ringde i September och sa att jag ville ha telefon och ringde tillbaka efter 24 timmar da jag angrat mig ) och for det kalaset vill dom nu ha £350, men jag vagrar betala nu har det gatt till inkasso, och ska skickas till ratten om jag inte betalar. Men jag pratade med inkasso foretaget haromdagen och har bifogat 2 rakningar som jag antligen efter 9 manader fatt BT att skicka dar det klart och tydligt star final BIll £0 men jag vantar mig enda att dom har inkasso manniskorna ska komma och knacka pa dorren och ta barnens sangar. 

Och min darling ar bortrest i helgen, I miss you..

min lilla going..


Pa vag till jobbet



Gulligt att dom fortfarande har mjolkbilar i den har stan, men har ar allt lite efter bade pa gott och ont.
Bada barnen sov som stockar i natt, helt underbart. I morgon jobbar jag bara halvdag och sedan vantar en lang harlig helg med midsommarfirande, musikal, jordgubbar och VILA.

Alsklingen ska aka till sitt hemland  i dag men kommer tillbaka pa Sondag.  Trakigt att han missar midsommar men forhoppningsvis blir det flera..

I dont like cucumbers, I like gurka


Rakel med favorit filmen...

MIn fina oppna spis


Morgonmys medbarn

Roligt mycket att gora pa jobbet. Msyigt att umgas med barnen igen. Isak han snackar pa mer och mer han ar mycket bestammd. Bade pa engelska och svenska. Jag vet att jag inte ar den enda mamman som upplever det har men det ar verkligen coolt hur Rakel kan prata hela meningar med L pa engelska och sedan byta och prata svenska med mig. I gar nar vi gjorde kvallsmat sa jag pa engelska nagot i stil med Rakel likes vegetables, she loves cucumbers , varpa Rakel svarade med att " I don't like cucumbers but I like gurka..  

L han fragade i morse om vi kanske kunde special bestalla en mega stor sang. Det ar lite trangt att sova 4 personer i en 1.20 sang men mysigt. Och dom ar bra pa att sova i sina egna sangar, men vaknar dom far dom mer en garna komma in och gosa. Men jag har kommit pa en bra taktik nu om dom vaknar, att lagga Rakel langst ut pa kanten om hon vaknar. For nar hon ligger i mitten kan ingen sova nar hon ska sparka med tacken och veva runt.

Regn

I forrgar nar jag skulle av taget sa haglade stora pingis bollar ner for himmlen, askan dundrade och blixtarna slog ner ca 10 sekunder senare. Jag har alltid tyckt att det var lite laskigt med aska men det har var laskigt pa riktigt. Tog av mig skorna, dom bara fylldes av vatten, och sma sprang hem hela vagen genom parken och ut pa och over det stora faltet. Stackars Isabelle hon stannade en timme langre for vem vill ga hem och bli drankt.


Nu ar det vardag igen..

Hej hopp kanner mig mycket gladare och piggare idag, kanner att det  defenetivt hanger i hop med hur mycket jag ser mina barn. Sa nu vantar en harlig vecka utan bekymmer och fullt os medvetslos pa jobbet.
Inte kan man ga och deppa sadar.  Sa jag forsoker lata bli. Pa Fredag ska jag ga pa musikalen Hairspray med en av tjejerna pa jobbet.   I gar var vi pa bio och sag Everything for her. En super duper film. Biografen i  Hampstead ar sa mysig man sitter som i stora soffor och tittar pa film man kan ata mat och dricka vin sammtidigt. Efter bion gick vi pa pub lunch, det ar sa fint i Hampstead, sma gator med kullerstenar. En riktig liten by. Men ingen solbranna for mig kande mig som en vampyr.  Och nasta helg ar det midsommar.  


Kon till crepe kiosken..

javla skit vecka har det varit...

I bland kanns det bara sa tomt, som att man ar mitt i mellan. Nar jag ar med mina singel utan barn kompisar sa kanns det som jag ar 15 ar aldre pa manga satt. Jag umgas med dom men tanker i mitt stilla sinne "ni har ingen aning"
Nar jag umgas med mina mamma vanner som inte gor annat en passa och prata barn kanns det ocksa lite konstigt. For jag har ju faktiskt ett liv nu. Som om jag aldrig passar in riktigt. Att mitt liv pagar parallelt med alla andras liv i en twilight zone.

Jag alskar London men i dag langtade jag hem sag en mamma ga upp for gatan utanfor L, och dom varr pa vag hem till Granny. Da tanker jag gud sa mysigt dom bor sakert bara nagra kvarter bort och nu ar dom pa va hem till mormor och ska ata middag. Jag vill ocksa. Men men bara och bita ihop.

Kanns som att senaste veckan har fatt mg att ga ner i en dipp, och kanna lite, vad ar meningen med livet. Allt skiter sig forr eller senare, men snurrar runt i ett ekorrhjul utan mening. Varfor varfor. Man ar fortfarande beroende av manniskor man onskar skulle forsvunnit ur ens liv for langesedan, men som alltid kommer att finnas kvar. Jag fragar mig sjalv vad har jag gjort med mitt liv och varfor varfor. Och vad kan jag gora for att inte hamna dar igen. Vad ska Malin bli nar hon blir stor. For jag vill aldrig mera vara beroende av nagon jag vill vara stark sjalvstandig och lycklig. Jag skrev inte ensam. :)

nar hela alfabetet blir inblandat..



I dag gjorde jag en klassisk Malin, stod upp for nagot som jag tycker ar helt ratt. Dar andra gjort nagot som ar sa klock rent fel. MEn hur slutar det. Att jag blir utskalld.

Vi har en situation, nagon som jag jobbar med ar hemma sjukskriven for en personlig grej kan kalla denna A,
A ar hemma for nagot som man inte vill att halva kontoret ska veta om. Jag ar ute en kvall  varpa nagon annan pa kontoret kan kalla denna B, sager "aaahh har du hort vad som hant med A bla bla bla".  Varpa jag latsas som om det regnar. For jag vill inte prata om sadant pa puben.

Tiden gar och jag namner for C, att det ar lite dalig stil att halva alfabetet vet nagot dom inte ska veta, for jag vet att A bara berattade for 2 personer innan A blev sjukskriven. Mig sjalv och D, sa det ar ju ganska givet att D har pratat brevid mun.
C gar i dag och tar upp det med en av dom hogsta  har pa kontoret E

Och hur slutar det, E tycker det ar sloseri med resurser, kallar upp D pa rummet, D kommer ner och skaller ut mig for att jag pratat brevid mun, och att D nu hamnat i trouble.

Behover jag saga att E och D ar  bastisar. Nej jag blir sa trott trott. Allt som hade behovts fran deras hall var ett ursakta att att  D pratat brevid mun med B  Men nej nej...

Jag blir sa trott men dom har bestammt sig for att dom inte tycker om mig har och da far det vara sa.. och att det ar ett valdigt femenint alfabet.


Lite kort fran senast


Mina bilder kommer lite i efterhand men ni vet jag skrev haromdagen hur jag alltid kommer hem till Ylva och ar vral hungrig, varfor ar inte mitt kylskap lika valfyllt.



Maria och Malin ute och svirar..



Snygga Maria..

Tubestrike




Gahh nu ar det tube strike i London i princip hela tuben ligger nere, sa 3 miljoner manniskor forsoker nu ta sig till jobbet utan tunnelban. Det tog mig 2 timmar att aka till jobbet i morse. Harligt Harligt..


more is right than is wrong in this world

 Var ute med tjejerna i gar, kom hem till Ylva som alltid svin hungrig men hon dukade upp en liten buffe.  

Vi pratade om livet, man och  relationer. Ibland funderar jag vad ar vitsen med att forsoka leva i en tva samhet for det fungerar inte eller!
Laste en insandare i gar om en kvinna som efter  typ 40 ar inlett en affar med en annan man, hon skrev att hon alskade sin barn, sin man sitt liv och det kan jag forsta. Men den passion hon upplever med den har nya ar nagonting hon inte kan stoppa. Jag forstar men sammtidigt inte. For hur ar det nar man varit med nagon i 40 ar, jag kan inte ens forestalla mig. Det ar vall knappast sa att det racker med att ga ut och kopa lite nya underklader for att piffa till det. Och som hon sa jag alskar inte den har nya men han vackt en passion. Hur kan man vara passionerad med nagon efter 40 ar? 

Jag kanner folk som har varit otrogna redan forsta aret med sin ny partner och jag tanker ohh my, om man inte ens kan halla sig innan man hunnnit trottna hur blir det da?   Jag har en annan bekant som havdar att han aldrig kommer gifta sig for att hans foraldrar brakade sa mycket under hans uppvaxt, men jag menar vad ar skillnaden och leva ett helt liv med nagon gift som ogift.  Tror man alltid har samma problem.  

Pa mitt jobb har vi ju manga sk "city boys " hur dom pratar om sina respektive hur deras flick vanner tjatar sig till feta forlovningsringar och brollop, det ar lite skruvat. Ja vart ville jag komma jo i gar pa pubben.. tjejerna tyckte att otrohet inte var okej dom forsta 8 aren.. :)

Jag vill tro att det ska fungera men jag vet inte hur man gor..

Nu ar han borta igen..

L akte till Sverige i morse, nej jag vet man ska inte klaga men han verkar mattligt trott pa sitt resande for tillfallet i morse kved han.. I just want to be home with you in London and have a weekend without anything planned, sleep to 2, no kids, and a huge breakfast..   Kl var 05:00 jag vaknar L han springer runt i lagenheten, upp och ner for trapporna. Jag ber en stilla bon att mina barn som sover sott i sovrummet brevid inte ska vakna. Han letar efter manchett knappar, skor, slipsar, skjortor och pass. River runt bland skjortorna fran kemtvatten. Han har vare sig dushat, rakat sig eller packat 15 min senare hade han virvlat ut genom dorren och jag var klarvaken.

Annu en helg...

Tid dagar timmar ar det bara fladdrar forbi gor mig nastan lite morkradd, Nar jag inte har traffat barnen pa en  vecka har dom vuxit.
Vad hande forra veckan, fick maten hemlevererad (verkligen vardags lyx), diskmaskinen installerad, jobbade, jobbade lite till. 
Lagade god mat anstrangde mig hela veckan, lax biffar, god pasta med sas, chicken wraps..  
tittade pa Sommersby och grat en skvatt en sa sorglig harligt gammal 90 tals film. 

Var ute pa dejt och at en helt underbar middag, ostron, champagne, fisk, 5 foratter och efteratt. 
Jag tror jag har forandrats lite det senaste halvaret, jag kanner mig sa mycket roligare, som manniska. Vild galen men sammtidigt go och harmonisk.

Gick pa barnkalas med den vackraste tartan ever..

Hade kompisar hemma pa middag.   Alla 5 barn lekte tillsammans, mitt hem ser ut som ett bombnedslag, jag tror dom har dragit ut ALLT hemma. Men vi hade sa roligt satt ute i tradgarden och gaggade och lyssnade pa gammla svenska poppdangor. Stackars killar.

Flydde hem till L i Sondags kvall med barnen at mys middag tittade lite pa TV- dom gillar det jag har ju ingen egen hemma. Sa nu maste jag nog tyvarr ga hem och stada. Inte bra att skjuta upp saker.  

Lilla Rakel ar sjuk, hon var alldeles febrig nar vi vaknade upp i morse, och nu har hon krakts, och bara som en liten parantes sa ar det sakert mitt fel att barnen alltid ar sjuka nar dom kommer hem till sin pappa. Ja det ar lite konstigt dom har typ aldrig varit sjuka hemma hos mig men alltid hemma hos pappa. Jag har mina teorier men dom behaller jag for mig sjalv. .

Planet fran Rio


Jag far ont i magen ni vet jag skrev ju om härom dagen hur L flog hem mycket tidigare från Rio. Nar jag körde ut till Heathrow sa såg jag framfor mig hur hans plan skulle krascha. For det känns som om hela den har situationen ar alldeles for bra for att vara sann. Att det skulle vara odet att nu bokade han om sitt flyg for att komma hem snabbare och sa händer något. Vi pratade till och om det i Söndags kväll att jag oroar mig for honom nar han ar ute och reser, och sen i går morse nar jag sitter på jobbet och vi far news flash om ett forsvunnet plan från Rio.

Jag textar honom "This freaks me out did you here about the rio plane" Varpa han svarar

 "Yes know I looked at taking that flight .. Creepy"


Shit tank om han hade varit på det dar flyget. Tänkte på det hela kvällen i går, undra vad som har hänt. Om dom dog direkt och hela planet exploderade, eller om dom störtade slog ner i dom meter hoga vågorna mitt ute i havet, ar man fortfarande ar  medveten och sakta drunknar. Fatta hur det måste kannas i magen om man fortfarande ar medveten och sitter i ett plan som störtar 10.000 meter rakt ner. Jag hoppas dom svimmade först. Det var 8 barn, ett spadbarn på det dar planet ma dom vila i frid. Jag vet att det dör folk varje dag, men det ar bara sa fruktansvärt.


for you..

Remember those walls I built
Well baby they're tumbling down
And they didn't even put up a fight
They didn't even make a sound
I found a way to let you in
But I never really had a doubt
Standing in the light of your halo
I got my angel now

It's like I've been awakened
Every rule I had you breakin'
It's the risk that I'm takin'
I ain't never gonna shut you out

Everywhere I'm looking now
I'm surrounded by your embrace
Baby I can see your halo
You know you're my saving grace
You're everything I need and more
It's written all over your face
Baby I can feel your halo
Pray it won't fade away

Hit me like a ray of sun
Burning through my darkest night
You're the only one that I want
Think I'm addicted to your light
I swore I'd never fall again
But this don't even feel like falling
Gravity can't forget
To pull me to the ground again


Hela helgen har varit helt underbar.



Var ute i både fredags och lördags med Maria och Sara. Harligt att komma ut lite det var nog precis vad jag behövde aven om levern kans lite svag sa har på måndag morgon, men det basta av allt var textet som damp ner i min telefon Lördag kväll kl 19.07

 "Tell Nanny no prob, Good news flying back tonight at 10.30 est, be in London tomorrow at 1 pm "


Jösses, han bokade om hela sin flight han skulle ju inte ha kommit forrens på tisdag och dessutom flugit hem via Miami, vilken man. Hämtade honom på Heathrow i går, och kände mig som 15, var sa nervös. Varför blir man nervös? Men ahh sa mysigt harligt underbart. I går var en sådan dar dag jag kommer minnas länge länge. Nar man ar sa lycklig sa man inte vet om man ska skratta eller gråta, och som Ylva sa det basta ar att jag uppskattar varje sekund jag har av det har lycko ruset. Jag tar ingenting for givet längre.


Jag känner mig bara sa LYCKLIG, och harmonisk med mitt liv. (Aven om, ja det ar fortfarande jobbigt att sakna sina barn, och dom ar fortfarande pestiga på jobbet. Men det ar ju livet. )


RSS 2.0