Hall tummarna..

Efter en underbar sapbubbel helg har man kastats tillbaka till verkligeheten.

Tittade pa en hel dros med lagenheter, varpa en som jag vill ha sa klart.
Sa nu hoppas hoppas jag att jag far den. Men vill inte skriva for mycket om den for da skiter det sig sakert med min vanliga tur. Men jag har lagt ett bud och vantar pa att dom ska hora av sig. Och sa klart har jag redan moblerat den i huvudet och flyttat in sytt nya gardiner och fixat. Men bara i huvudet.  

I lordags  var jag assisting shopping manager, lattare ibland att hjalpa andra att shoppa en att fundera pa vad man sjalv vill ha. Avslutade pa Libertys nyoppnade bar i kallaren. Jag alskar Libertys jag alskar champagne och ostron ar aldrig fel. Rullade vidare till Langham dar det sippades Cocktails hela kvallen lang..    

Och nej trodde inte jag skulle trilla dit men jag erkanner jag tycker faktiskt att fom ar sa fina, och jag ar fortjust. Jag vill ha samma som Lindsay Lohan. Dreglade lite (mycket) pa dom pa Libertys, far jag min lgh sa kanske jag slar till. Och den har fina hunden ska barnen fa till sitt rum.  (Dom finns aven i rose.. )




Fina hund lampan...

Kommentarer
Postat av: Anonym

en sån liten lampa vill mamma ha,vad kostar den?

2009-03-09 @ 17:20:29
Postat av: johanna

hej!

Armbandet säljer vi på Factory, alla dess former.

Om du vill, kan jag ju ge dej lite rabatt :)

Gå in på: kyssjohanna.......nånting.

Hunden är AS-cool, men har du sett den i kanin -formen?? Eller gåsen?

Så söööööta! funderar på en i Ingrids rum...

2009-03-09 @ 17:59:53
Postat av: Cissi

Vem ar det som postar kommentarer utan namn???? Vovven ar sot men... jaja, alla har olika smak. :) Jattekul att pratas litet idag, hoppas vi kan hoeras snart igen! Kram!

2009-03-09 @ 20:47:18
Postat av: Malin

Hej mamma, hunden kostar 60 pund, finns som andra djur också- kolla pa http://www.liberty.co.uk/fcp/product/Liberty/Lighting/Dog-Table-Lamp,--Skk-Lighting/4174

2009-03-09 @ 21:14:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0