Lang helg


Mitt nya favorit godis som Ako kola men harda..

Att det varit valborg det gick mig helt förbi, har ar vi lediga pa Måndag i stället las i går. Tjafsade lite med skattemyndigheten dom har dragit ner mitt bidrag med 500 pund i månaden hjälp. Men sant ar livet inte mycket att gora at saken. Helt arligt försöker att inte oroa mig eller tanka for mycket pa det. Dessutom har jag ju varit duktig och sparat. Men ibland blir jag sjuk i sjalen nar jag tanker pa hur mycket det konsumeras och vad onödigt det ar sa mycket saker man har kläder, prylar. Varför igentligen. For vad ar det man använder i slutandan???

Hela helgen har varit underbar kandes som vi var lediga en vecka.


Vaknade tidigt pa Lördagen 8... ar det inte konstigt nar jag inte har barnen vaknar jag alltid med tuppen. Gick upp promenerade till Kenwood House at frukost solade i gräset. Tittade pa hus. 



English breakfast Kenwood House

Solen stralade och det var +20 pa Lordagen, Sondagen var svin kall April vader

Akte in till stan shoppade lite, ja det ar ju det helt klart logiska man gor nar man fatt reda pa att man far mindre pengar, spenderar. Men det kallas kanske kvinna.  



Fikade pa Scandinavian Kitchen, gick pa teater och sag View from a bridge. Tror jag inte varit pa teater pa typ 5 ar. Mycket bra.  Skriven av Arthur Miller ni vet han som var gift med Monroe.

Vaknade tidigt igen pa Söndagen och gick till kyrkan, hor och hapna. Vet faktiskt inte riktigt varför men jag vaknade med en känsla av att jag borde ga till kyrkan sa jag knallade dit. det var precis som en svensk gudtjanst fast pa engelska. Kanske dags att ge lite tillbaka.  Resten av dagen tillbringades pa Tate modern. Sa det kanns verkligen som jag turistat i min egna stad.



Fattar inte att jag gick runt en hel dga med sa rufsigt har..

I gar gjorde jag/vi faktiskt ingenting. At middag pa Ping Pong, vi pratade om det hur mycket han Ken uppskattar hemlagad mat, for han ater aldrig hemma och hur mycket jag uppskattar att ata ute for jag ater altid hemma. Sa med tanke pa hur han skammt bort mig med mat i helgen far jag nog passa pa och laga lite god mat nu i veckan..

Tips mottages tacksamt..
 


 Idag ar jag vikarierande PA till varan chef och det ar roligt. Jag gillar henne. Och pa Torsdag natt kl 06.00 pa morgonen aker vi till FRANCE!!! Tjohho. Hem till Cilla, den lilla rackaren som jag inte traffat pa typ 3 ar. For er som inte vet har hon bott pa andra sidan jorden.. alldeles for lange.


Kommentarer
Postat av: Johanna

Verkar varit en super mysig helg med din käraste <3

Ska ni åka ihop till France?

Så glad jag är över att allt är så bra med dej!

kRamiz Johanna

2009-05-05 @ 22:11:05
Postat av: Emma<33

fin blogg! gå in på våran syster blogg!

2009-05-09 @ 15:08:03
URL: http://badfiorna.blogg.se/
Postat av: Sara

Beratta om helgen! Hoppas ni hade det bra.. Kram

2009-05-11 @ 11:13:42
URL: http://www.londonsmile.wordpress.com
Postat av: zita

maten såg god ut ;)

2009-05-11 @ 20:21:39
URL: http://zoul.webblogg.se/
Postat av: cassi

www.cazzzi.blogg.se

www.cazzzi.blogg.se

www.cazzzi.blogg.se

www.cazzzi.blogg.se

www.cazzzi.blogg.se

2009-05-13 @ 07:15:58
URL: http://cazzzi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0