killar killar

De tar mest killar pa mitt job och dom ar alla valdigt sota och omtanksamma.

Dom som kommer over fran sverige koper ofta med sig bade det ena och det andra till mig, djungelvral, choklad och kaviar.

I gar fick jag ett email av en mina kollegor dar han skrev malin i just want to say you look gorgeous today.

Ja som sagt det finns inte sa mycket tjejer har pa kontoret. Och dom vet ju alla vem min pojkvann ar sa jag ar ju ett sakert kort och florta lite med.  Och han som skrev det dar sista ar helt arligt ganska sleeeesy.

En av vara svenska kollegor han var inne i dag och han stod har i receptionen och trampade och var sa stressad och vantade pa sin chef, som var sen i till ett mote. Sa till motesgaende som jag ar sa erbjöd jag mig att ta hand om chefens vaskor nar han kom. Sa han skulle spara lite tid och slippa aka upp och ner. Sa han dumpade vaskorna i repan dar nere ocj jag akte ner och hamtade dom.

 3 mycket tunga vaskor som jag slapade upp till receptionen.

Sprang i vag pa mitt spinning pass och trampade ut lite frustration min instruktor till och med fragade who made you upset this morning ? Yeah one guess.. J”  I alla fall kommer tillbaka till jobbet, haret pa andan ansiktet rott som en tomat. Och da kommer han in den har killen vars vaskor jag slapat. Vilken man, varfor har vi inte sadan pa varat kontor? Snubblade in i koket med min kvinnliga kollega dar jag upprepade hogt for mig sjal ”i have a boyfriend I have a boyfriend I have a boyfriend, 40 more hours to go. ”

Ni forstar han har varit borta for lange jag vill att han ska komma hem nu. Om det gar sa langt att jag borjar dr**gla efter gifta kollegor med 4 barn.. Nej nu vill jag gosa med Mr Big…..

 Om jag hade varit man hade jag velat vara Chuck Bass fran Gossip Girl, jag alskar hans karaktar och hans klader...

 


Kommentarer
Postat av: Johanna

super snygg!

O VÄLDIGT lik din son på detta kort!



Kramiz Johanna

2009-10-01 @ 20:05:41
Postat av: Linnéa

tihi, tack :)

fett kul :D hur hamnade du där?

2009-10-02 @ 09:42:10
URL: http://hheadshot.blogg.se/
Postat av: Nina P

Sorry Malin, ser du så där fräsch ut så får du nog dras med en del flirtar ;)

2009-10-05 @ 12:38:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0