soffa, bord och sang....

Vi har shoppat shoppat till varat nya underbara hus, det blev den mörka 4 poster bed, madrass.
Sa det kanske blir lite asiat team i sovrummet har inte bestammt oss annu.


Vi brakade lite om hårdheten. Jag vill ha Chelsea madrassen, Mr Big ville ha Hampstead madrassen. Men sa klart vill han att älsklingen skulle sussa sött sa det blev Chelsea madrassen. Tycket det var ganska lustigt att dom döpt dom efter Londons stadsdelar. Vem vill sova på Whalthamstow madrassen…


Det blev ny soffa, fatolj, soff bord, matsalsbord och sang. Det gick väldigt smidigt men vi har ju kollat runt en hel del innan. Dessutom slank det ner 2 extra lampor. Vet inte var vi ska ha dom riktigt men nar det ar på SALE far man ju passa på. Och ja jag prutade lite pa priset.. sa du kan vara stolt pappa.


Varat fantastiska bord, jag alskar det och jag ser framfor mig stora Fanny och Alexander middagar..
(hmm undrar om jag pina Mr Big genom den filmen.)

Soffan och fatoljen, efter att vi har hoppat runt och provlegat och slangt runt pa alla kuddar. Kanske hade vi bara tur men man hor om par som letar soffor i ett ar, den har hittade vi pa en kvart. Dessutom har jag inte talamod och slapa runt honom i soffbutiker varje helg i ett halvar. Jag tanker det finns ju roligare saker
Det har bordet vill Mr Big ha sa da blev det sa, ser kanske inte sa roligt ut har. Men jag tror det blir bra. Det kanndes rustikt och slagtaligt vilket ar bra i var familj.


Kommentarer
Postat av: Nina N

Ett sådant bord jag suktat efter.... längtar bara efter störe kök först!! Vi kommer gärna på middag vid det där bordet ;)

2009-10-26 @ 19:44:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0