Pa jobbet

Hon min chef pa jobbet ar gravid sa dom haller pa att leta ersattare. Sa det interjuvas for fullt.

Det ar ganska kul och prata lite med dom nya kandidaterna som sitter i soffan och ar nervösa.

Sa nar dom kommer hit far dom traffa henne  chefen och varan HR person. I dag ar chefen sjuk och vi har en ny kandidat som kommer in. Da ringer hon oss och ber att hogsta chefens PA ska vara med pa interjuv istället for henne.

URSAKTA vad har hon med saken att gora? Vi ar som jag skrivit om innan 3 personer i mitt team, jag som ar langst ner pa hack orningen, min kollega administratoren som sitter brevid chefen och dom delar arbetsuppgifter. Hon Amin tjejen har jobbat har i 5 ar och ar 33. Om det ar nan som vet hur jobbet ska skotas ar det vall hon ? Nej den lilla fjantiga 26 ariga  PA tjejen som jobbat har i mindre en 1 ar hon ska va med. Undrar vad hon kan tillfora kanske kan hon rekommendera sina favorit affarer i essex. Men sa blir det nar cheferna dricker kaffe hemma hos varandra pa helgen. Fy vad daligt.


Nar folk gifter sig

Tycker de tar ganska roligt att kolla pa folks brollopskort pa Facebook. Men det stor mig nar gasterna ar fullt kladda.  Ja menar tank själv har har brudparet spenderat tusentals kronor pa en fest som du förhoppningsvis bara har en gang i livet. Fixat naglar, bantat kopt en vacker klanning. Och sa dyker det upp fastar och mostrar i sommar klanningar med en udda jacka. Eller annu varre nar det ar vinter brollop och folk star utanfor kyrkan i skidjackor.....Pojkar i gymnastiks skor.

Ush ush  Nej det gar fet bort.


Sakna sakna sakna.




Jag har saknat Mr Big  i 2 manader som en hemlos hundvalp nar han varit I NYC.

Pa morgonen nar jag gatt till taget, jag har saknat att se honom pa jobbet, jag har saknat honom pa gymmet jag har saknat honom nar jag lagt barnen jag har saknat honom nar jag gatt och lagt mig. Jag har saknat honom nar jag varit full jag har saknat honom annu mera nar jag varit bakis. Jag har saknat honom nar jag varit i parken med barnen. Dom helgerna vi setts har jag nastan saknat honom nar vi varit tillsammans, nar jag kanner att jag knappt vill sova for jag saknar sa mycket och inte vill miss out.

 Jag har saknat honom jakligt mycket hela tiden.

For Mr Big verkar det vara lattare han separerar Nu jobbar jag, nu saknar jag lite och nu kommer jag ju hem. Sa ingen ide att sakna.

 Jag har inte saknat honom nar jag kommit hem efter jobbet huset ar uppoch ned och tva barn ska laggas. Da ar det enklast att vara sjalv och slippa kanna stressen over att man snart ska koppla pa och vara glad flickvann. Utan bara kunna vara mamma en hel kvall det ar ganska skont.  Men det kan jag ju fortfarande vara.

Intressant ar det. Jag tänkte nar han akte, tank om jag inte saknar honom, jag tankte i gar kvall tank om det blir jobbigt att ha honom hemma igen PANIK… nu ar jag ju van vid att ha allt pa mitt satt. Jag kan till och med sova med samtliga lampor släckta  i hela lgh och fönstret oppet. Det sista steget med fönstret lärde jag mig i helgen. Jag bor faktiskt i garden flat sa det finns ju en mojlighet att en psykopat skulle kunna klattra in genom fönstret.

Forsokte forklara allt det har i gar, han forstar inte alls "Babe Im coming home, it will be all good" sager han pa slapig amerikanska….

Han maste undra har har jag gatt runt och saknat ihjal mig, och nu ar jag orolig for att han ska komma hem



Hade en vanlig sjal lamnat pa mitt skrivbord nar jag var pa gymmet i dag... Det ar sa man vill grata Djungelvral...


Svenska mammor



Emil Eliott och Rakel

Nu nar vi salt bilen far vi aka buss, pa vag till mamma traff Kenwood House i Sondags.
Jag gillar inte den dar Fisktrojan, men Rakel hon har valt den sjalv och alskar den...


Min mamma grupp. Nar jag flyttade hit kannde jag ingen. Ja bara filifjonkans kompisar.

Sa jag gick med i nagot som heter Svenskamammor. Om du ar utlandsmamma och snubblat over min blogg kolla in www.svenskamammor.com

Jag har traffat sa manga mammor som kommit och gatt. Nar jag var hemma mamma var jag kontaktmamma for varan Norra London mamma grupp som nu knoppat av sig i manga sma mamma grupper. Kan ju latt saga att svenska mammor invaderat London. Konstig igentligen. En mera obarn vanlig stad med skyhoga barnomsorgs kostnader, (jag betalar ca 13000 SEK i manaden ) avsaknad av rulltrappa och hissar trangt och javligt.  Men jag och mina London mammor vi alskar det lika mycket som vi hatar det. Vi traffas fortfarande 1 gang i veckan, och ibland kommer det nya mammor med nya historier och nya barn. Alla ar vi sa olika det ar allt fran ensamstaende tonars mammor till rika expats fruar med konsult pappor.  Jag skulle vilja skriva en bok om alla goa glada mammor som pa olika satt hamnat har.  Ibland beter vi oss som om vi gar i hogstadiet och bara kan leka tva och tva, oftast inte.

Ibland kommer det nya mammor och jag kanner att jag har redan mina vanner och orkar inte etablera nya kontakter. Och speciellt inte nar dom sager att dom ska flytta hem om ett ar. Jag tanker dom kan hitta andra kompisar som ocksa bara ska stanna 1 ar. Det ar det enda trakiga nar man far kompisar och dom aker hem. Men jag aktar mig for det.

Jag gillar min mamma grupp den kanns trygg jag har kannt dom sedan jag flyttat hit. Visst nu nar man jobbar heltid sa umgas man mer eller mindre med vissa. Det ar som med gamla kollegor man ses varje dag nar man slutar jobba sa ar det bara fa man haller kontakten med. Ens riktiga vanner.  Lite sa har det blivit med min mamma grupp. Filifjonkan gillade dom inte, for mig ar det den enda familjen jag har har speciellt nar man ar ensam. Vem ringer man mitt i natten nar man last sig ute. Svart for pappa att fixa nagot (just det har har inte hant en men som exempel)
Dessutom kanns det som om dom engelska papporna borjat bonda lite, roligt. Sa kanske kan MR Big vara med pa ett horn.

Barnen gillar sina Svenska kompisar och jag tror och hoppas att det kanns tryggt for dom. Rakel hon var gullig jag fragade haromdagen pa svenska  nar jag satte pa Barbie filmen om hon vill se den pa Svenska eller Engelska och hon svarar

”mamma jag vill se den pa samma sprak som vi pratar nu”


Pink Party



Elin och Mari kom over pa Fredag kvallen, med blommor rosa skumpa manga flaskor vin och mat.

Maria hon hade cycklat fran Battersea hem till mig med en cheescake pa paket hallaren helt otroligt.

Onskar jag hade ett kort pa det.  Det ar ju oftast jag som lagar middag at dom men den har gangen lagade dom till mig och det var sa gott och lyxigt att bli ompysslad hemma.

 Skont att bara vara hemma. Gar man ut ar det alltid en treck. Ska man vara i baren, utanfor och roka, nere pa dansgolvet.

Ko till garderoben. Kom for ny drink. Nagra vill ga till annat stalle och sa tillbringar man hela kvallen med att cirkulera runt runt. Och sen Taxi hem, gillar inte att aka taxi onykter. Kanner mig alltid helt okej fram tills taxi momentet. Speciellt om han kor automat gas broms gas broms. KAn fa vem som helst att vilja krakas.

Nu cirkulerade vi mellan middagsbordet och vardagsrummet ca 50 cm. Vi var uppe sent sent. Minns att jag ringde L, eller MR Big som dom kallar honom for har nu. Nar jag gick och la mig, det ar ju lite konstigt med tidsskillnaden. Han sitter pa jobbet och far samtal fran sin halv fulla flickvann.

Jag tog en massa roliga kort i fredags men det sista Maria sa innan hon somnade pa mattan i vardagsrummet var inga kort... ingen blogg ingen Facebook. Sa jag respekterar det.
Ni far ett kort pa min underbara rosa liljor som luktar i hela huset.



Visst ar det fint?


Relationer

 
 
Jag funderar enda lite pa den har boken jag laser, Mia skriver tex " ska min man ha sex med mig ska han forst stada hela huset oppna dorren nar jag kommer hem och ha lagat god middag. Sen nar vi gar och lagger oss sa ska han erbjuda mig en lang massage och saga att det ar helt okej om du somnar ingen stress och press. Sen far han dessto mera morgonen efter. Okej jag forstar henne precis men det handlar ju bara om henne. Hennes kille da, han kanske inte tycker det har ar ett toppen upplagg?  Ska allt vara pa hennes vilkor ? 
 
Men den ar intressant.  Barn, dom ar underbara fantastiska sma varelser men dom FORSTOR. Det ar sa svart att ha en vuxen relation. Nar man helt plotsligt blir
bara MAMMA och PAPPA. Med en massa ansvar press och stress lite somn. Det borjar fan redan nar man ar gravid, man blir fet och tjock vill inte ha sex det enda man ar helt uppslukad i ar den dar bebisen som vaxer innuti. Jag kunde sitta hemma i timmar och fylla i sma bocker och lasa lasa, rakna i kalendern. Vilken man engagerar sig pa samma satt. Sen laser man dom dar gulliga tidnings repotagen om dom dar hellylle familjerna nar mannen ar SA DELAKTIGA hela tiden. Och sa satter det sig en liten tagg dar inne. Varfor ar det sa har. Varfor ar det  bara jag som ar gravid, varfor bryr han sig inte lika mycket? Sjalv ser man fram i mot Ultraljudet som om det vore julafon, och mannen honom far man paminna sa han inte bokar in nagot annat viktig. Vill han kanske inte ha barn bla bla.. Dessutom mar man illa, kan inte ata vad man vill och hormonerna sprutar ut genom oronen, och aderbrocken vaxer fram langst med vaden och man inser sakta att man aldrig kommer fa tillbaka den dar snygga lackra kroppen. Och antagligen kommer vara forvisad till baddrakt dom narmaste 5 aren. Om man ens kommer sa langt som till en strand.  
 
Nar ungen vall ar ute. Jag vet inte dom dar forsta veckorna var for mig helt okej. Men sen vardagen. Ja pappa gar till jobbet. Vink vink vid dorren. Forst var det ganska kul. Nu ar jag hemma mamma, ska ga pa stan dricka kaffe latte och rulla barnvagn. Vanta hemma med middagen klar. Och klart jag kan stada diska handla och laga mat. Jag menar han jobbar ju faktiskt. Jag gar ju bara hemma. Hans liv rullar pa nastan helt som vanligt. Han kan ga pa efterjobbet ol bara sa dar. Gora saker. Medans man sjalv sitter hemma med lackande tuttar och skrikande bebis. Vad gor man nu. Inget jobb att ga till telefonen ar tyst inga email som maste skickas, inget afterwork.
Ingen behover mig. FEL den dar lilla bebisen i famnen behover dig mer en allt annat. Men det ar ju inte riktigt samma sak.
Nar man traffar gammla kollegor och manniskor utanfor  barn sfaren vad har man att prata om ???? Ingenting for man gor ingenting man ar med sitt barn umgas med andra som har barn. Sa snabbt har man forvandlats till en sadan dar som man hatade innan som bara PRATAR BARN HELA TIDEN.
 
Och vad pratar man om med sin man, barn... barn barn barn
 
 
Nar man tillslut val pallrar sig ut, utan barn. JA da ar det som en cirkus, svarmor ska ringas in och allt ska vara forberett in i minsta detalj, har ar mjolken jag har pumpat, glom inte att lillen ska matas kl 5 och kl 8. Skriker han prova att rapa honom. Hur blev det sa har? 
 
Varfor pratar jag med min man som om han vore nagon slags barnvakt? OCh nar man vall ar ute da ar det knappt roligt for inte slappnar man av. Det ar helt enkelt javlig orattvist.
 
Och den stackars pappan han jobbar ju sa hart tjanar pengar och forsorjer familjen sa det ar lika bra att han sover i gast rummet for han maste ju fa sin somn han ska ju ga till jobbet i morgon. Ja menar jag ska ju bara ta hand om en liten bebis. Inte lika viktigt.
 
OM jag hade en losning pa det har, tank om man hade vetat allt det har innan. Men det var vall tur kanske att man inte forstod.
 
Mina rad,  skaffa barnvakt ga ut 1 kvall i veckan och gor nagonting annat tillsammans. Sa du ni far nagot att se fram i mot och nagot att prata om.
1 gang i veckan  det later mycket... ja men ar det en gang i mandaden kanns det som om det knappt ar nagon ide for da kommer det bli sadant stahej oj oj vi har barnvakt tank om han ar ledsen dar hemma. Nej vanj dom vid barnvakt det tar dom ingen skada av
 
Prata Precis som  att man servar bilen 1 gang om aret borde alla par ga i tearapi en gang om aret. For det ar svart. Man pratar och pratar men allt kommer inte fram och allt gar inte in. Och ibland tror jag man dom behover
 
Om du har rad,  staderska det ar vart alla pengar i himmlen. Att stada ar inte sa jobbigt. Men att slippa kanna pressen over att jag borde stada. Ar guld
 

Nej jag vill nog inte ha flera barn...  
 

Vem gar i samma klass...


Ja det var ju intressant tydligen laser svarmor bloggen flitigt, hej hej svarmor. Har du inte battre saker for dig? Filifjonkan han ringde precis Och tydligen ar det enligt henne olagligt att hanga ut folk pa internet. Det ar en kand person vars barn gar i mina barns skola. Ja det ar bara att googla pa internet sa hittar man bade namn och bild men for husfridens skull sa tar jag vall bort det da.


Orginal inlagg
Bella hon ringde med andan i halsen i dag.... Vet du vem jag sag i morse...  x och x

Tydligen gar dom i samma klass. Det kan man ju fundera pa vad man skulle ge i fodelsedags present till henne om hon skulle ha barnkalas och bjuda in hela klassen.. Tror ni hon far ha spice girl party :)ha ha..

Nej Rakel hon avancerar sig fram i klassen och ar inbjuden pa 2 playdates med Bella. En hem till Lukas som har en svensk pappa och en i parken med en annan pojke. Hon ar som sin mamma, gillar killar...





I gar kvall

Hem, pussa pa barnen. Packa upp barnvagnen, matlada, packa ny matlada, fylla diskmaskinen.
Plocka undan fran middagen. Vika tva maskiner tvatt. Satta pa en ny maskin tvatt, damsuga.
Shity tar det aldrig slut. Hinna vara en glad karleksfull mamma och gosa med mina trott barn. Laggdags.
Nastan skont i bland att slippa vara kul karleksfull flickvann ocksa...
 
Sag pa en fantastisk film med Angelina Julie "Changeling",  se den. Jag ger den ++++
Sedan gottade jag ner mig i min nya bok "Dyngkat och hur helig som helst."
Tack sota rara Nina som skickade den pa posten.



Min status

Nyss: Sprang 5 km pa lunchen
Nu: Jobbar lite
Strax: Maste koka lite kaffa och fixa infor motet..
Sen: Kanske unnar jag mig en Gossip Girl DVD...eller ska jag vanta 4 dagar till da jag kan kopa den for halva priset...
Ikväll: Tvatta, stada fixa lunch lada till Rakel. Far vall se om dett blir nagon Gossip Girl
I natt: Kramas med min varma 4 aring som delar min sang. Prata med L  xox
Imorgon bitti: Upp med tuppen 07.00 fixa med barnen och skeppa ner dom till Finsburypark dar Bella tar over.

Inte arg langre

Skont att skriva av sig ibland, nu kanns det battre.

Hur kan jag ha tva barn med denna man

Hur gick det till och ska vi alltid halla pa sa har ?
Filifjonkan fragade for 2 veckor sedan om han kunde ha barnen i dag for dom ska fotograferas tillsammans med honom for Tidningen Junior.
Det rorde sig tydligen bara om nagra timmar pa eftermiddagen.
Visst sa sa ja, sen fick jag reda pa i gar via Bella att det tydligen rorde sig om hela dagen.
Ringde upp och var lite upprord, kan han inte beratta sadant. Jag vill hora det fran honom inte fran nagon annan.
Ja ja bagateller
 
Bella textade i gar och fragade om hon kunde fa ledigt i morgon las i dag. For deras hund ska do i dag.
Jag skrev tillbaka visst men kolla med fjonkan forst att det ar OK att jag hamtar dom dar.
Fick snabbt svar tillbaka att det var det. Det var OK med filifjonkan jag kunde hamta dom dar.
 
Gick hemma och fnulade lite och tankte att stackars barn ska jag halla pa och rodda med dom pa bussar i kvall
kl 6 bla bla.
Ringde filifjonkan och fragade om han kanske inte kunde lamna dom hemma hos mig eller om vi kunde motas halva vagen. Men det gick inte for sig. Om jag ville ha barnen tidigare hemma hos mig da fick jag losa det med Bella
 
Han fragar ska jag prata med henne eller ska jag. Visst jag pratar med henne sager ja..
 
Tanker lite till Stackars Bella deras hund ska do, nej jag far vall aka dit och hamta dom.
 
Lamnar barnen med Bella i morse sitter har pa jobbet i godan ro och ater frukost nar han ringer och undrar vad i h-vete jag haller pa med.
Som har gett Bella ledigt han har ju andra planer nu. Och varfor Rakel inte har hans skor pa sig dom hade hon behovt till fotograferingen.
 
ehhh jag har aldrig gett nagon ledigt det var ju han, hans skor?! trodde det var Rakels, och hon valde sjalv i morse. Vad spelar det for roll vad tror han att jag ska ta han skor. Hon ska vara hemma hos honom i nagra timmar. Ja det ar hemskt. Rakel hon vagrar bestammt att ha pa sig pappas klader som hon sager i  mitt hus. Stackars barn sager ja det ar vall hennes klader. Men visst jag bryr mig inte. Bara jobbigt att hon ska kanna dom dar kraven. (Vi brukar lamna over respekive klader pa mandagar nar vi byter vecka om dom fatt med sig nagot..)
 
Forsoker forklara for filifjonkan att det var han som gav henne ledigt inte jag och att da far han vall be henne komma tillbaka...Men det kanns ju inte ratt sa nu har jag sagt att jag kan hamta dom kl 5. Om nu chefen gar med pa det vi far vall se. Att han ska  aka taxi hemifran till Nottinghill och typ kommer passera mitt jobb pa vagen. Nej dom kan inte aka med honom jag MASTE hamta dom. Harligt harligt...

Jag tanker undra hur det hade varit om jag hade gjort samma sak pa hans vecka... Men det har jag tydligen gjort. Mitt minne ar vall kort.
Vad ska man gora. Tanka posetivt i kvall ska jag pussa och gosa med mina underbara barn och baka muffins.
Men i bland kanner jag bara jag ORKAR Inte och jag vill att L Ska vara har och ge mig en stor kram NU

 
Isak han kan rakna till 10 pa engelska... sa gulligt

Bermuda weekend

Bermuda Bermuda

Ja vilket liv man lever jag klagar inte. Men som jag sagt forut helst av allt hade jag velat att L hade varit hemma. Men nu ar det bar 11 dagar kvar. Och det ska bli sa underbart att ha honom hemma igen och jag tror verkligen att jag kommer att uppskatta honom annu mera om mojligt nar han val kommer hem.

 Sa jag akte i vag i Fredags det tog 7,5 timmar och flyga dit men jag har ju blivit van. Läste en dalig chit lit bok som jag köpte på vägen. Såg på en annu daligare film och sov lite. Bara att flga sjalv kanns valdigt lyxigt. Nar jag landade var det alldeles varmt ute +30. En underbar känsla. Dom grillade alla passagerare i tullen och dom verkade tycka det var väldigt konstigt att jag akte dit själv, och det hummade hmmades jaha jag skulle mota min pojkvän, bodde han har, nehe han skulle också komma men med annat plan. Tillslut var dom klara och da skulle dom dra lite i min champagne jag hade kopt en box med 2 flaskor champagne på tax-free, och han i tullen tyckte jag skulle betala skatt for man fick ju bara ta in 1 lit, och jag hade ju 2 liter. Försökte förklara att det var 2*75 cl alltså 1,5 liter. Och visst om han ville kunde jag betala skatt på 0.5 liter.  Han gav upp.


Utsickt fran Hotellet

 
Hotellet... det var sa stooort

Akte i vag till Hotellet det var fortfarande ljust sa spännande hade ju ingen aning om var det lag hur det såg ut, nada. Vi bodde på Fairmount South Hampton som ligger längst ner på on och Bermudas största hotell. Det var gigantiskt, golfbanor, tennisbanor, pol, returanger, affärer. Och mycket amerikanskt. Bermuda ar ju en gammal brittisk koloni men jag hörde mest amerikaner.  Det tar ju bara 2 timmar från NYC med flyget.

Ja sen kom han tillslut min riddare och knackade på dörren, da hade jag redan hunnit duscha sminka mig och byta kläder tre gånger kul att man fortfarande blir helt nervös.  Beställt room service middag.


min alskling


Jag har ju lite mera problem med Jet lagen L han sover narsomhelst varsomhelst och hur länge som helst. Men jag vaknade 07.00 Bermuda tid på min födelsedag och sprang ut på en jogging tur. Fantastiskt vackert och jag har faktiskt lärt mig  under den har ensam perioden att börja uppskatta lite egen tid. Resten av dagen pressade vi på stranden, jag såg ut som en röd kräfta nar vi var klara. Tyckte det var onödigt med solskyddsfaktor om man ar på solsemester i 3 dar far man ju passa på. Det ar en helt underbar känsla att ligga på en strand utan barn. Jag onskar att alla stressade smabarnsforaldrar som jag känner kunde få ladda batterierna på detta sättet ibland. 

Pa kvällen at vi middag på  en 300 ar gammal restaurang som bla Mark Twain och mera nyligen Hillary Clinton har besökt. Jag at samma huvud ratt som Hillary. Och ja jag tyckte det kanndes lite coolt.  Maten var helt otrolig, vinet underbart. Hela restaurangen var väldigt gammeldags med cigarr room och dyl. Sa mysigt. Fick fina födelsedags presenter. Jag hade ju sagt att det absolut inte behövdes efter denna lyx tripp men hade nog samtidigt blivit besviken om jag inte hade fatt något alls. Vem har sagt att vi kvinnor ar enkla. Men inte behövde jag bli besviken sa klart.  Jag fick min efterlängtade Hermes scarfe och hårband.

L sa att han hade spenderat 1 timme i den dar butiken och att butiks damen hade djup interjuvat honom i 1 timme om hudfarg, hårfärg ögonfärg mina kläder ha ha.

Men resultatet blev  sa lyckat scarfen ar röd orange och passar till allt jag har hemma. Och hårbandet ar ljusblat. Som bonus fick jag och en super fin ljusblåa skjorta från Seven som jag provade nar jag var i NYC men aldrig köpte. Sa han plockar upp saker minsann.

 
Jag lyckades ata en hel middag utan att spilla, men klanningen maste nog kemas i allafall... det ar jus mutsigt pa marken


Sen gick vi tillbaka till Hotellet. Det går en liten shuttle buss overallt over hela hotell området men efter 1 flaska skumpa en halv flaska vin och lite drinkar. Tänkte jag att det kunde vara lite uppfriskande med en promenad. Och det var det.

Vi tog en drink i hotell baren och sen stötte vi ihop med en hel liga av aldre tanter  i hissen som letade efter "discot". Sa vi bestämde oss for att hjälpa till. Sa vi hittade det till slut. Helt undan gomt i kallaren. Men dar var det riktigt mycket drag for att vara Bermuda som mest befolkas av folk på bröllopsresa, aldre par som firar anniversery. Jag sa att om vi fortfarande ar lyckliga och glada nar vi ar 60 sa vill jag aka dit på anneversiry. Vi hade hursom helst väldigt roligt på den dar baren och jag pratade med hur mycket folk som helst. Det kändes morgonen efter det kan jag lova.

 Pa söndagen regnade det sa vi började med att gå upp till fyren som vi kunde se utanför varat fönster, sen tog vi bussen till Hamilton, huvudstaden. Dar var det också sten dött. Allt var stängt. Sa vi bussade vidare upp till den norra delen av on dar vi promenerade runt. At dom godaste friterade rakorna (i cocous) på det sunkigaste caféet. Men sa goda. Badade i Havet såg GIGANTISK röd krabbor som jag tyvärr inte han fax på kort men som skrammde slag på mig. 

 

Alla på Bermuda måste jag saga var extremt pratglada snälla glada och hjälpsamma. Men skulle jag också bo i ett stilla tropiskt paradis sa skulle jag nog också vara sa dar glad hela tiden.

Nar vi kom hem spelade vi tennis. L tycker nämligen att basta sättet att bota Hangover på ar att idrotta. Sa vi spelade tennis i en timme min arm värker fortfarande. Halvags in höll jag på att bli helt galen det ar sa frustrerande jag vill vara bra och duktig.......NU NU NU. Och L han coachade slå bollarna sa hart du bara kan ska du se att det känns bättre. Sa jag drömde vilt. Nar vi var klara med allt det har hade klockan redan hunnit bli 22 och somniga Bermuda var nu stängt. Sa vi at middag på Hotellet och la oss tidigt.


 

Måndag leaving day. Jag hatar det. Nar vi ses sadar over en helg det ar sa jag knappt vill sova for jag vill inte missa något. Och nar jag vaknade i går da visste jag ju att nu ar det inte många timmar kvar. Vi gick ner till stranden och pressade det sista innan jag vinkade av honom. Sen var jag ensam på Bermuda igen. Pratade med lite gäster vi stött på innan och slappade vid poolen. Det var validgt konstigt att vara dar alldeles ensam.

 

Flygresan hem var turbulent, och efter att det dar Rio planet kraschade ar jag inte stormforjust i att flyga. Jag  tanker alla dom har människorna som jobbar på flyget har ju valt det har som deras yrke. Och da kan det inte vara sa farligt. Men sedan skumpar planet vidare och jag sitter dar men hjärtat i halsgropen och tanker nu dör jag nu dör jag stackars mina barn.  Kom in till jobbet kl 08.30 i morse nu sitter jag har och kanner mig lagom trott. Och längtar hem till mina älsklingar.

 

 


Skal!

30 ar. Om det ar nagon som borde fa presenter i morgon ar det min underbara mamma som lyckats klamma ut inte bara 1 barn utan 2 barn pa exakt samma dag med 10 ars mellan rum. Sa grattis lilla bror som i morgon blir 20.
 
Det ar intressant att tanka och reflektera over sitt liv, nar jag ser tillbaka pa mina forsta 30 ar sa tanker jag anda lycka
 
0-10ar kommer inte ihag sa mycket. Bodde i det fina roda huset med mamma och pappa lekte i skogen med kottar. Akte skidor pa vintern. Fiskade i sjon.
Flyttade med mamma till Stockholm och vi bodde i det dar galna kollektivet. Tanker mera pa sadant nu att dom skilde sig hur det var for mig, hur det sakert format mig.
Men det var en rolig och spannande tid. jag har ALDRIG kannt mig som ett splittrat skilsmasso barn. Men sen har jag ju ocksa en mamma pappa som fortfarande firar jul tillsammans.
 
10-20ar Det borjade ganska lugnt. Fram till 15 och sen OMG nej dom aren vill jag inte gora om grat skrik, brustna hjartan. Skolan, pojkvanner.
Tillslut fick nog mamma nog och skickade mig till andra sidan jorden Nya Zealand var underbart.  Men samtidigt sa tror jag att dom dar aren verkligen paverkade mig massor till den jag ar i dag, MUF, kompisar, stallen vi hangde pa, ja hela livet. Och vad roligt vi hade pa bredgrand, tegnergatan, bonidi, gardet. MAn hade liksom noll ansvar.
 
20-30ar
Ja nu borjar det handa saker. Traffade x kexet. Blev galet kar ville bli vuxen, gifte mig fick tva fantastiska barn, bodde i Moskva, flyttade till London.
Va hemma mamma. Skilde mig. Skaffade jobb, traffade dromprinsen.
 
Och vet ni vad jag angrar ingenting. OCh jag tror att allt hande av en anledning tex jag och L.
 
Om jag inte hade flyttat till Stockholm, traffat Ludvig gatt med i MUF traffat Cissi. Lart kanna Cissis mamma, Traffat X kexet, flyttat till London, skilt mig blivit arbetslos, borjat jobba pa pa mitt jobb som Cissis mamma fixade. Da hade jag ju aldrig varit dar jag ar i dag. Sa ni ser. Och som mamma sager pa ett eller annat satt sa loser det sig alltid.
 
Nej nu ska jag springa till flyget. Och jag ska tanka pa er kara vanner i morgon nar jag ligger pa stranden i BERMUDA och sippar coctails.
Ni vet vilka ni ar jag alskar er och tack for att ni finns alltid staller upp.  Med sadan vanner behover man inte mycket mera. PUSS PUSS PUSS

ska jag ga till gymet?

Sitter och dividerar med mig sjalv om jag ska ga till gymmet  (stavas det med 2 mm nej ?)eller inte efter jobbet. Jag at en pizza till middag i tisdags, jag var ju ute i gar och det slank ner en kyckling kebab pa vagen hem. Plus att champagne ar ju inte helt calorifritt heller.

Och i dag var jag faktiskt tvungen att ata pasta till lunch. hmmm Ja det blir nog gymet. For det lar ju inte bli nagot gymmande over helgen.
Spinning eller Lopning ...? Jag alskar spinning som Fredrika skrev pa sin blogg nastan lika mycket som sex.
Och nar man ar bakis kan det ju vara skont att inte behova tanka utan bara trampa pa.
 
Laste om Hollywood fruar programmet pa Aftonbladet, det verkar ganska roligt. 

Birthday Drinks

Ha ha ja ja . Forlat att jag inte uppdaterat pa lange.

Vad har hant.

Pappa
Pappa kanske sager jag det inte tillrackligt ofta. Du ar en fantastisk manniska med ett hjarta av guld. Tack for att du lyssnar och forstar nar jag altar och klagar. Att du alltid staller upp och finns dar for mig. JAg uppskattar ALLT du gor for mig. Love you..

Rakel borjat skolan och det har gatt bra har aven utvecklat en bra lamnings strategi.  Ex kexet bor ju dorr i dorr med skolan och jag bor inte sa langt bort darifran pa kartan. Men med public transport lite knepigt. Sa nu vallar jag upp mina barn varje morgon  aker med dom till finsbury park dar dom traffar Isabelle som tar dom vidare pa buss nummer 2 till skolan. Och det gar an sa lange peppar peppar bra. Tur att jag har en sadann stravsam Nanny som gar med pa allt flangande fram och tillbaka. I will miss you.....

Trana... jag tranar ganska mycket nu typ 4 dagar i veckan. Jag kan springa 5 km pa 30 min och har gatt ner 4kg, kanske inte later sa mycket men jag har kampat hart for dom. Nu ar det bara 2 kg kvar sa ar jag nere pa 62 ho ho... Sa kan jag promenera i bikini och vara glad och nojd med mig sjalv.

Ex Kexet.. Jag traffade ju nya flickvannen forra veckan, och om ni vill ha den PC verisionen utan kanslor inblandade. Hon ar en sot blond petit liten tjej som verkar alska min barn och tar god hand om dom for det ar jag mycket tacksam for. Ja menar det kunde ju varit vilken galning som helst.
Fragade om jag kunde fa tillbaka mina starbucks muggar som jag, Elin Cissi och manga andra samlat at mig.
Svaret latt inte vanta
-jag vet inte var dom ar
-vad menar du med att, du inte vet om du har slangt 25 muggar. Det vall inget du har glommt bort
-jag har kollat nu, kan inte hitta dom bara 2. Har ingen aning om var dom ar kanske hemma hos flickvannens mamma eller nagon annanstans.
-okej, tror du att du kan lokalisera muggarna snalla
-ja jag vet ju inte, och det ar ju inte dina muggar jag kopte  faktiskt manga av dom
- ja till mig.....

Forstar ni han vill behalla muggarna  han vet inte ens var dom ar, maste vara jakligt viktigt da eller?

I kvall ska jag ha Birthdaydrinks for jag fyller ju ar pa Lordag.

Ps jag lovar x kexet kommer ringa nu..... du far inte skriva om mig pa bloggen... Du jag skriver vad jag vill...







snart snart

Har haft lite 30 ars kris i helgen. Mitt gammla vanliga vad ska jag gora med livet.Och massa andra jobbiga saker som kom tillbaka och jagade mig. Mitt standiga daliga sammvet. Nej dar ljog jag jag har inte daligt sammvet hela tiden. Men ibland. Nar barnen tycker jag ska vara hemma och inte jobba. Nar Isak grater krokodil tarar nar jag gar till jobbet.  Men nu ar jag tillbaka pa jobbet igen och det kanns mycket battre.
Han med gymmet pa lunchen. Jag alskar att ga dit kanske jag skulle satsa pa att bli PT och valla runt feta tanter i Hampstead och ta hutlost betalt, och starta fitness blogg.  Och nu ar det bara 4 dagar kvar till jag traffar L. Mitt humor det hanger mycket i hop med hur lang tid jag varit ifran honom. Letar ny nanny for fullt fick ett svar i dag fran en kandidat som jag blev helt kar i. Men hon hade redan hunnit fa en ny familj. Det ar roligt for P hon letar ocksa ny nanny nu. Sa manga har redan sokt hos henne sa da kan vi utbyta lite erfarenheter. Kanske kunde det vara rolig underhallning jag kunde posta alla deras brev har. Pa Onsdag har jag Birthday drinks. Det blir roligt sa hinner jag vila upp mig lagom tills pa fredag.

Bye bye baby gone

NU ar den sald och det kanns sa skont. Min bil. Jag har alskat den dar bilen.  Och den har ju aldrig riktigt falerat men den har varit bra i omgangar. Och det ar inte roligt att ha en bil som man alltid maste kora med i vanstra filen pa motorvagen OM den skulle fa for sig att stanna.
Och det gjorde den ju for nagra helger sedan och da var mattet ragat. Men jag fick den sald dagen efter jag satt ut annonsen till en malare i fran Kent. Som kom 3 timmar forsent hem till mig i i Fredags kvall. Gillar det inte att ha okanda man springandes hemma i koket nar man har tva barn hemma. Men jag pratade om min pahittade man som jobbade sent. Och hade Sara pa standby pa telefonen, men han kandes hyvens. Rakel ville till och med krama honom hejda nar han skulle ga men dar satte jag stopp. Han ringde i Lordags han var hemma hos mig for att kora hem bilen och da hade den tydligen stannat. Jag sa sa klart att det aldrig hant innan. Puuuhhh.

Men jag saknar att ha bil massor. Kanske kan jag overtala L om ett nytt bil kop efter jul.



11 September


Jag tanker pa L i dag som ar i NY, undrar hur han kanner sig?
Nar 11 September hande bodde han i huset brevid han sag bada tornen rasa han sprang for sitt liv. Han hade lika garna kunnat vara dod. Han har berattat en gang om allt det dar. Hur han vackte sin basta kompis sprang ut ur sin lagenhet. Hur dom brot sig in ett hus vid piren och hur dom satt dar tillsammans med en hel bunt andra helt okanda manniskor hur allt blev kolsvart, hur du inte kunde se nagonting pga allt damm. Att du trodde att du var bland dom enda overlevande kvar pa Manhattan. Att ni  inte kunde ta er darifran hur ni korde upp till G syster bodde hemma hos henne lange. Hur din familj trodde du dott och satt hemma och vantade vid telefonen

Han fick inte tillgang till sina saker i den dar lagenheten pa over ett halvar. Hur manga av deras kunder klienter och vanner faktiskt dog den dar morgonen. Jag undrar hur jag hade kannt om det hade hant mig om man hade drabbats av total panik eller om hade blivit cool lugn. Sadant ar ju svart att veta innan. Jag tanker pa alla pappor och mammor som pussade sina barn hejda och vinkade av dom vid skolan den dar morgonen. Dom hade hela sina liv framfor sig. Sa mycket dom inte han att gora. Jag kan inte ens forestalla mig paniken. Tank att hoppa ut fran vaning 22, hur tanker man da jag hoppar hellre en brinner upp. 

Jag ar sa glad och tacksam for varje dag som jag har att jag ar frisk lycklig har underbara friska vackra barn, att mina vagar korsats med dina. Att jag ar lycklig. JAg tanker pa det ofta.



Ground Zero

Rakels forsta dag i skolan

Rakel har nu borjat skolan och det gick sa klart galant. Skont att man har en sadan sjalvstandig liten tjej.
Foton kommer snart.

 

 
Isabelle och Isak


Rakels forsta dag i skolan

Rakel har nu borjat skolan och det gick sa klart galant. Skont att man har en sadan sjalvstandig liten tjej.
Foton kommer snart.

 

 


I morgon borjar Rakel skolan

I morgon borjar Rakel i skolan. Dom ar hos Fredrik denna veckan fast det var min vecka. Han vill ha dom hos sig och hans mamma skulle komma osv. Sa jag tankte att visst varfor inte. Fasten jag verkligen verkligen skulle vilja att hon skulle vara hemma hos mig. Men jag forsoker verkligen vara snall och tillmotesgaende. Och tanker att da kanske man far lite tillbaka. Men det ar som att vi inte kan kommunicera det tog oss typ 2 veckor att bestamma var nar hur vi ska ses i morgon for att ta Rakel till skolan. Nu ar jag iallfall hembjuden hem till dom pa fika i morgonbitti. Ska fa traffa nya flickvannen for hon vill ocksa  folja med Rakel till skolan for hon ar en del av deras liv nu. Och sa ar det vall. Det ska bli kul och intressant...
 
Men den allra basta nyheten av allt ar att Mormor kommer hit den 15 November och stannar i 2 veckor. Det ska bli underbart. Sa nu maste vi kopa extra madrass sa jag kan pula in forst Cissi och Val och sedan mormor i barnens rum. Cant wait...

Jetset i DC

Hmmm ja det blir vall ytterligare en lang lovsång.. till L. Sa ni som inte orkar kan ju sluta nu

Var ska jag börja. Ska jag skriva om hur underbart det var att träffa L igen, eller hur fantastiskt det var att han faktiskt, tänkt organiserat och planerat en hel weekend at oss. Jag som ibland klagar på att han ar lite o organiserad :) Eller ska jag skriva om all den goda mat, vin, och alla coola grejer vi han med på en helg.

Det var med nod och näppe som jag han med mitt flyg, sprang genom hela terminal 5 i högklackat och resväska. Men jag tänkte herrejavlar missar jag det har planet tar jag livet av mig.

Ja sa satt jag dar på planet som ett uppspelt barn på julafton, visste ju inte ens hur lang flygtiden var eller nar vi skulle landa. Hade ett jobbigt par i närheten med en liten nyfödd bebis. Och som dom höll på herregud ge ungen en brake. Hela tiden höll dom på upp och ner med den dar stackaren. Själv njöt jag av att flyga utan barn, chips smulor, kritor och leksaksbilar som rullar ner for mittgången. Såg the proposal med Sandra Bullock en ganska rolig Romcom..

Nar jag landade var det samma visa ville bara av det dar jädra planet och komma till hotellet. Aldrig att jag skulle odsla 30 min på att vänta på incheckat baggage. Fick en snäll Taxi chuffor som körde mig in till stan samtidigt som jag fick en guidad tur av Washington. Washington ar stort fint, RENT, och kanndes ganska opersonligt. Tror inte jag såg en enda snygg människa.



Checkade in på the W, kon ringlade utanför och jag trodde for en kort sekund att jag kommit till en nattklubb. Många hotell jag bott med L har varit sa. Kombinerade discon med sov arrnegemang :)

Skojade lite med tjejen i receptionen nar hon vill se mitt leg att det var ju bra att hon kollade sa inte vilka tjejer som helst kunde komma upp på rummet. Hotellet var underbart, men jag är nöjd och glad bara lakanen ar rena. Och jag måste saga det det enda positiva med att han är borta sa här är när vi ses efter 2 veckor och jag blir alldeles lycklig, glad och varm. Den där pirriga känslan som man inte har nar man ses varje dag. Vi beställde typ en av varje från roomservice, at den godaste Crabcake som jag någonsin ätit i hela mitt liv, stek, banasplit, sallad, ost vin… Tank om man kunde ha det hemma roomservice. Plinga på en klocka och nan kom till sovrummet



med vackert upplagd mat på silverfat. Det är helt fantastiskt och jag LOVE IT.

Lördag morgon, besökte vi hotell gymmet, har aldrig gymmat på hotell innan men jag tänkte det kunde vara bra att jobba lite på aptiten. Och jag har ju akt till US framstå for att träffa L inte for att göra allt det där andra. Sa vi tog det väldigt lugnt. Efter att ha avnjutit en fantastiskt frukost masade vi oss ut vid 1 tiden gick till parken solade promenerade tittade på Vita huset som vi bodde 2 meter ifrån och på lite andra kända byggnader. Jag åt en korv med bröd. Lika god som den svenska. Varför säljs det inte korv med bröd i London?





På eftermiddagen hade L organiserat sa vi akte på en Segway Tour. Det ar dom har roliga sakerna som vi åkte runt på i 3 timmar, så roligt att kora. Jag gillar ju sådant. Dom laser av din hållning vikt fotens placering 1000gr per sekund och raknar sedan ut hur snabbt den kor. Nar man lutar sig framåt kor den framåt nar man lutar sig bakat åker den bakåt. Fiffigt miljövänligt och riktigt smart. Sa på detta vis såg vi hela Washington utan att bli trott i fötterna. Kvällen avslutades med skaldjursmiddag nere vid kanalen.

 

Söndag dags for ny tag, efter ytterligare en fantastisk frukost, (ja jag har typ inte gjort annat en att ata denna helg) sa akte vi 1,5 timme utanför Washington till Virginia, närmaste stora stad var Boyce. Dar vi checkade in på ett bed and breakfast. Med en sådan dar riktig fin amerikansk veranda med vita pelare och stora flaggor. Så fint, mysigt och genuint. Alla som jobbade dar kandes så gulliga. Det var som att komma hem till en stor trygg familj. Ingen ide att låsa hotell dörren vem tar något har ute i vildmarken. Vi drack utsökta viner, ost, 5 ratters middag och cocktails. Pa söndagen vaknade jag förstas med den dar klumpen i magen jag hatar att saga hej då och så klart började tårarna droppa så fort taxin närmade sig flygplatsen.

 

Stackars killen i incheckningen han frågade om jag var riktigt ok? Tröst shoppade 2 souvenir trojor till barnen, en drommfångare i indian butiken. (Drommde en hel sjuk drom under helgen hur jag var i DC, tog London bussen till Stockholm kom hem till mamma och pappa som inte var hemma och tappade Isak som var nyfodd i hudmats skålen)

 

Planet blev försenat efter att piloten annonserat att en av teknikerna hade hittat något fel. Jag vill inte veta sådant. Efter ytterligare 50 min blev vi informerade om att planet nu var reparerat och att det ”borde” var okej. Gaaahh dont tell me….

Pratade med killen bredvid, han var från NYC, hade flickvann i Washington och bodde i London. Så det kändes som vi var lite i samma sits. Landade kl 07.30 i morse akte dirket till jobbet, gick pa min pilates och tvattade haret pa lunchen nu vill jag hem och sova…

 

Nej nu vill jag bara att han ska komma hem, 4 veckor kvar.


Washington

Hej hopp sitter har pa jobbet och kanner mig som ett litet barn laddad och klar. Nymalade naglar, rakade ben, platttangat har. Snart snart far jag traffa min lilla alskling igen och jag kanner mig alldeles pirrig. Som man gor infor sin forsta dejt. Och jag har nu klurat ut vart jag ska aka. Washington. Men vad gor man dar? Ingen aning. Har fatt min nya kamera Canon G10 and I love it love it. Sa nu ska har fotograferas sa forhoppningsvis blir det manga fina bilder fran helgen. Ha jag som trodde jag skulle aka till en strand och hade packat 2 bikinis och en baddrakt... Men det kanske blir en tur i Vita Huset, eller en middag med obama...

Hors pa tisdag puss och kram

Bloggar jag laser

Fyllt morgonen med jobb och läsa lite bloggar, dom har laser jag just nu

Kanner att jag ar helt ute i Sverige svangen har ingen koll på nan eller något men kanske just darfor ar det kul att läsa lite Sverige.

http://www.alltforforaldrar.se/vimmelmamman// har läste den i snart ett ar, en bra mix av vardag och glamor, dod, barn och kräks.


http://blondinbella.se/
Ja varför laser jag blondin Bellas blogg ? Bra fråga visste knappt vem hon var har aldrig sett lets Dance. Ar hon stor kandis i Sverige verkar nästan sa. Jag måste anda saga att hon känns som en vettig tjej med en del sunda värderingar. Sen kan jag kanske kanna igen mig lite i hennes satt, MUF, leka vuxen, bo på gardet.


http://storstadspojken.se/
Bellas pojkvän, kul att läsa kill blogg. Ibland blänker han till och imellanat skriver han sa sota grejer om sin flickvän.

Nu blev jag lite side trackad. Men det har har jag tänkt på länge,. Och jag UNDRAR vi flickor vi skriver i vara bloggar om hur mycket vi alskar vara, pojkvänner, killar, man, kalla det vad du vill. Det borde ju vara roligt for dom att läsa. Eller kanske laser dom inte ens?????? Det hade jag tyckt om jag var dom. Men varför ser jag aldrig på min egen eller på andras bloggar pojkvanns kommentarer???!! OM jag hade kille som skrev blogg och han skrev gulliga grejer om mig sa tror jag absolut att jag hade kommenterat..


http://babydream.blogg.se/
Min alskade kusin, den har jag följt från start. Och det ar lustigt känns som vi känner varandra sa bra trots att vi knappt aldrig ses. Nar hon aker på semester sa saknar jag bloggandet. Alltid roligt, vackert, preppy, ytligt, rörande roligt skrivet. Hog igenkanninsfaktor


 http://www.bloggfamiljen.se/?blog=hannah  Hanna Graaf  Jag har bott utomlands for länge. Bor hon i Sigtuna har hennes syster haft hjärnblödning. Vem ar hennes ny kille. Eller ar det samma pappa till alla ar hon skild. Kanske kunde skicka ett mejl och fråga :)


http://linneasskafferi.blogg.se/
 nar jag ar mat inspirerad eller oinspirerad


Mina kompis bloggar man måste ju hålla sig uppdaterad.


Saras blogg  jag känner igen mig i typ ALLT


Nina Nilssons roligt med videofilmerna, han ar sa sot


Cissis blogg  Kul välformulerat, på engelska. Skulle vilja ha mera uppdateringar


 http://conversation.blogg.se/ min första pojkvän nar jag var typ 10, han skriver sa bra kärleksfullt om sin son sa jag blir alldeles tårögd. Tank om alla pappor var som Calle


 http://www.finest.se/userBlog/?uid=28711&beid=1190001 Katrin Hittade hit av en slump efter hört henne prata i radion på the voice heter det vall. Hon ar rolig vass cool jag gillar henne. Dessutom ar hon tydligen tillsammans med Bingo


 http://kissies.se/ Don’t have a clue varför I allsin dar jag ens kollar in det har… men det var vall efter alla skriverier om blogger hit och dit. Stackars tjej. Jag antar att hon överdriver och provocerar for att få upp sitt lasar antal. Men jag säger bara det stackars tjej/


 http://www.finest.se/userBlog/?uid=6&beid=1189734 Fredrikas blogg. Hon bor hemma hos Regina for tillfallet
som jag kannt sedan jag var 15 sa da måste jag ju läsa hennes blogg.


Ps hela det har bloggandet kanns valdig upphosat i Sthlm, sa om jag fattat det ratt springer det runt en massa fjortisar som ar kanda bara for att dom skriver en blogg om igentligen ingenting?

Undrar vilka dom dar 80 personerna ar som laser min blogg varje dag ar.

Bloggar jag skulle vilja lasa

Prinsessan Madde,  om hon skrev rakt och oppet fran hjartat.

Min pojkvann Lilla L ibland undrar jag hur han tanker

 


Rise and Shine


 07.06 klockan ringer, trott trott jag ahr sovit i ganska exakt 3.30 min

Panik jag ar sa trott hmmm  vad ska jag ha på mig. Kan jag gå till jobbet i pyjamas?

Rotar fram ett par tights och lang tröja det far duga. I dag Inte glömma flipflops jag har ju min nagel tid kl8.  
Varför bokar jag nagel tid nar jag vet att jag ska ut med tjejerna innan.

Kissa, borta tänderna, nej det kan jag göra på jobbet tar en lakerol istället.

Pa med kläderna letar fram min sport BH har haft ont på ena sidan av mitt bröst flera dagar. Ylva rekommenderade att jag skulle prova att ha en bygellos BH.

Vad ar det ?  har nog inte funnit i min garderob sen jag var 12. Sa nu sitter jag på jobbet i sport BH. Far se om brosten mar bättre.

 
07.16 Klar på vag mot taget

07.25 Missar mitt tag precis, köper min Is kaffe.

07.33 Pa taget

08.00 Pa gymmet ska ju fixa mina naglar.

Tjejen som tar hand om mig hon filar och filar men hon håller helt slappt i filen och filar mjukt. Gillar det inte. Känner att jag ar tvunget att prata men vill igentligen vara tyst och vad ska vi prata om? Sa jag lassas som att jag inte ar skild, har 2 barn. Utan pratar bara om super ytliga saker. Det ar lite jobbigt hela den dar barn biten det kommer ju alltid upp nar man pratar med folk dom frågar varför man flyttade hit vad man har gjort osv. Da kommer det ju upp att man har barn, da ska dom prata om det, sen kommer det upp att man ar skild da ska dom prata annu  mera om det. Sa ibland lämnar jag bara ute hela grejen men da känner jag mig knapp och lite skyldig Nej ush

 09.10 Antligen klar springer sa snabbt jag kan till jobbet i mina flip flops.

 NU tror jag nog snart att jag dör..


Late night

Träffade mina två harliga tjej kompisar Ylva och Anna igår.

Och det blir alltid lite galet nar vi går ut jag skyller det på dom och jag tror säkert dom skyller det på mig. Vi pratade och pratade och drack och drack. Tillslut hamnade vi på abacus, vet inte hur jag ska beskriva det har stallet men det ar en meatmarket. Det ar en blandning av city boys som går dit efter jobbet. Och tjejer som har transporterat sig själva från förorten gärna med sa lite kläder som mojligt på kroppen. Ni kan ju tanka er kombinationen. Varför går man ens dit, jo for dom spelar disco musik som jag alskar och jag alskar och dansa. 
 I går höll sig forortsbrudarna borta och det var nastan bara killar dar. Och Anna som ar 1.80 utan klackar, har stor rott lockigt har och världens utstralnign gick sa klart hem. Killarna ringlade på ko, men vi bara garvade. Det ar ju kul med uppskattning men jag ar ju fortfarande sa dar töntigt harligt kar i min lilla L som ar på andra sidan jorden.

 Hade ett mysigt telefonsamtal med honom nar jag kom hem i morse kl 3.

 Han sa sa att han hade letat over hela jorden efter en tjej som mig…


Var ska jag aka i helgen ?

 
Pa fredag far jag traffa min alskling igen. Borjar faktiskt vanja mig vid det har saknandet. Och ibland ar det nastan lite skont att slippa vika hans tvatt och sortera hans strumpor.

Men han har lovat i ett svagt ogonblick att jag aldrig mera ska behova dammsuga i hela mitt liv nar han kommer hem.  

Kanske ska skriva det pa engelska om han laser, "L you remember when you promised me I never evere have to hoover again, just writing about it here so it want be forgotten :) all love "

Och som jag sagt forrut nu ar det nastan som bast nar jag vet jag har en hel helg att se fram i mot. Som dagen innan julafton. Sa i helgen ses vi men jag vet inte var, det enda jag vet ar att planet lyfter 17.05.
Att det ar mellan 25-30+, att han har varit dar forut och att det finns en RL butik dar (ha ha det sistnamnda var jag tvungen att fraga) att jag ska nagonstans som ar en 1timme fran flygplatsen, och att det ar i US. 
Han har effektivit nog fyllt i alla mina VISA papper. Sa jag har ingen aning. Han har lovat att skicka flybolag och bokningsnummer pa fredag sa jag antar att jag kan klura ut det da.
Jag har sa redan kollat pa Heathrows flight information vilka plan som avgar 17.05 men det kan ju vara annorlunda pa Fredag, i dag gar planen till NYC och Whashington.
Sa det kanske ar det sistanamnda men vad gor man dar tittar pa Vita Huset ? Men det finns sakert en massa roliga saker att gora i Washington om det nu ar dar.
 
Jag gissar pa NY, vi kanske ska aka till nagon trevlig forort, typ the hamptons, jag skulle alska och aka dit, Miami kanske men det ar lite langt, eller Boston.
En av hans kompisar har Svensexa i Miami i helgen men jag vet inte tar man med flickvannen pa suprise resa for att ga pa svensexa. Iof inget forvanar mig med den mannen.
 
 
Sprang i dag pa luchen 5km pa 30 minuter inte illa pinkat. Efter min onyttiga helg.
 
Gick hit i gar kvall rekommenderas varmt..
http://www.spa-london.org/default.asp

So long..

Nottinghill carnevalen

 

 

Vilken helg, jag hade ju varit orolig for hur jag skulle klara av det men det gick fin fint.

 

I Fredags kväll sa träffade vi Sara och jag köpte med mig dine in for 2 for £10 från M&S måste vara världens basta uppfinning for heltidsarbetande mammor. For £10 far man en side meal, huvudratt, efteratt och en flaska vin. All mat på M&S ar färdig preparerad och sa frach och alltid super god.

Vi at kyckling, färskpotatis i ugn, gott vitt vin och nan konstig dessert. Jag njöt av gott sällskap lite Tv for första gången på 2 månader, sen lag jag uppe halva natten och sträck läste nedanstående bok.

 

Kolla Isaks fina skor..

Lördag, akute till Brentan kollade på skor till Isak han ar nu stl 7 tror det ar 25, tills jag kom på att han redan har fina marinblåa seglar skor hemma som jag köpte nar vi var i Paris, sa vi treckade hem på bussen 1,5 timme. Jag blev aksjuk och saknade min bil. Såg klart hela gossip girl. Somnade tidigt. Vaknade 2 gånger av att L som var på fest  i något Beach house i New Yersey av misstag ringde upp mig med sin telefon utan att han visste om det. Ganska intressant att lyssna på någon sa dar i 3e hand nar dom inte vet om det :)Fick tvinga mig själv att lagg pa. Andra gången det hände var lite bättre for da pratade han om hur min mamma var sa bra på att aka skidor.

 

Nottinghill carnevalen,

 
Isak och Mia

Folkvimmel


Barnen blir nastan bortadopterade av denna fantastiska kvinna, Mias son Theo brevid Rakel sa sot..




Rakel och  dom Svenska Hedge fund killarna

Isak med den sota Nannyn


Vi stoter pa alla kidsen igen och utanfor det har huset lekte dom i sakert 2 timmar

Visste ni det att det har ar världens näst största carneval efter den i Rio och jag har aldrig gatt. Sa jag mötte upp Mia och Theo i stan och vi bokade oss fram. Barnen tyckte det var jätte roligt och blåste i sina visselpipor och vi mammor drack några redstripes. Vi hittade ett helt gång med människor som vara barn började leka med. Alla ville ta kort på Isak och tyckte han var sa sot. Min barn var nog dom enda vit barnen kvar på hela karnevalen nar vi gick. Men det var häftigt. Gamla gummor sålde ol och vin direkt från deras lägenheter, folk hade riggat upp stora stereo anläggningar utanför sina hus och alla dansade gatorna. Isak raggade upp en ur gullig engelsk tjej som jobbar har som  nanny, och Rakel chatted upp ett gang med Svenska killar som jobbade pa Hedge fund i City.. undra vem hon bras pa. Det blev en lang dag vi var ute mellan 13-22 nar vi kom hem var vi sa SKITIGA.

I går tillbringades hela dagen i lekparken i solen underbart.


Jag laser




Jag laste dom har tv bockerna i helgen och grat. Bockerna handlar om Sten, och hur han mister sin fru i Broscancer, blir lammnad kvar med deras 2 arig dotter. Under hela deras aktenskap har han varit notorisk otrogen och fortsatter aven under hennes sjukdoms tid. En valdigt intressant tankvard bok om hur man och kvinnor ar ganska olika men enda inte. Radslan for att vara ensam, sorja,  for att vaga  slappa in karleken i sitt liv. Ska du lasa en bok det har aret sa las den har. Alla tiders bok. Jag tror dom forandrat mitt liv litegranna.


RSS 2.0