Bloggar jag laser

Fyllt morgonen med jobb och läsa lite bloggar, dom har laser jag just nu

Kanner att jag ar helt ute i Sverige svangen har ingen koll på nan eller något men kanske just darfor ar det kul att läsa lite Sverige.

http://www.alltforforaldrar.se/vimmelmamman// har läste den i snart ett ar, en bra mix av vardag och glamor, dod, barn och kräks.


http://blondinbella.se/
Ja varför laser jag blondin Bellas blogg ? Bra fråga visste knappt vem hon var har aldrig sett lets Dance. Ar hon stor kandis i Sverige verkar nästan sa. Jag måste anda saga att hon känns som en vettig tjej med en del sunda värderingar. Sen kan jag kanske kanna igen mig lite i hennes satt, MUF, leka vuxen, bo på gardet.


http://storstadspojken.se/
Bellas pojkvän, kul att läsa kill blogg. Ibland blänker han till och imellanat skriver han sa sota grejer om sin flickvän.

Nu blev jag lite side trackad. Men det har har jag tänkt på länge,. Och jag UNDRAR vi flickor vi skriver i vara bloggar om hur mycket vi alskar vara, pojkvänner, killar, man, kalla det vad du vill. Det borde ju vara roligt for dom att läsa. Eller kanske laser dom inte ens?????? Det hade jag tyckt om jag var dom. Men varför ser jag aldrig på min egen eller på andras bloggar pojkvanns kommentarer???!! OM jag hade kille som skrev blogg och han skrev gulliga grejer om mig sa tror jag absolut att jag hade kommenterat..


http://babydream.blogg.se/
Min alskade kusin, den har jag följt från start. Och det ar lustigt känns som vi känner varandra sa bra trots att vi knappt aldrig ses. Nar hon aker på semester sa saknar jag bloggandet. Alltid roligt, vackert, preppy, ytligt, rörande roligt skrivet. Hog igenkanninsfaktor


 http://www.bloggfamiljen.se/?blog=hannah  Hanna Graaf  Jag har bott utomlands for länge. Bor hon i Sigtuna har hennes syster haft hjärnblödning. Vem ar hennes ny kille. Eller ar det samma pappa till alla ar hon skild. Kanske kunde skicka ett mejl och fråga :)


http://linneasskafferi.blogg.se/
 nar jag ar mat inspirerad eller oinspirerad


Mina kompis bloggar man måste ju hålla sig uppdaterad.


Saras blogg  jag känner igen mig i typ ALLT


Nina Nilssons roligt med videofilmerna, han ar sa sot


Cissis blogg  Kul välformulerat, på engelska. Skulle vilja ha mera uppdateringar


 http://conversation.blogg.se/ min första pojkvän nar jag var typ 10, han skriver sa bra kärleksfullt om sin son sa jag blir alldeles tårögd. Tank om alla pappor var som Calle


 http://www.finest.se/userBlog/?uid=28711&beid=1190001 Katrin Hittade hit av en slump efter hört henne prata i radion på the voice heter det vall. Hon ar rolig vass cool jag gillar henne. Dessutom ar hon tydligen tillsammans med Bingo


 http://kissies.se/ Don’t have a clue varför I allsin dar jag ens kollar in det har… men det var vall efter alla skriverier om blogger hit och dit. Stackars tjej. Jag antar att hon överdriver och provocerar for att få upp sitt lasar antal. Men jag säger bara det stackars tjej/


 http://www.finest.se/userBlog/?uid=6&beid=1189734 Fredrikas blogg. Hon bor hemma hos Regina for tillfallet
som jag kannt sedan jag var 15 sa da måste jag ju läsa hennes blogg.


Ps hela det har bloggandet kanns valdig upphosat i Sthlm, sa om jag fattat det ratt springer det runt en massa fjortisar som ar kanda bara for att dom skriver en blogg om igentligen ingenting?

Undrar vilka dom dar 80 personerna ar som laser min blogg varje dag ar.

Bloggar jag skulle vilja lasa

Prinsessan Madde,  om hon skrev rakt och oppet fran hjartat.

Min pojkvann Lilla L ibland undrar jag hur han tanker

 


Kommentarer
Postat av: emma

jag är en av de 80//Emma(Nina.N syster)

2009-09-03 @ 19:04:50
Postat av: Agnes (enoimreh)

Jag läser också Blondinbella men ingen annan av dem du länkade till haha ;) vart bor du någonstans? inte i sverige va?

2009-09-04 @ 18:08:40
URL: http://enoimreh.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tjejer skriver bloggar av samma anledning som vi pratar timmar i telefon, tydligen visar en ny undersokning att vi producerar mer oxytocin (karlekshormon) nar vi delar med oss av vad vi tanker och kanner.

:)

Kramar,Cissi

2009-09-07 @ 18:24:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0