Det blev en liten langre tripp

Vilken mysig helg vi hade jag och barnen. Men det ar jobbigt ibland att aka med 2 barn själv. Som nar Isak leker intensivt med en kul ram pa Stanstead. Och Rakel deklarerar I neeed toilet NOW. Försöker lirka med Isak att han ska följa med och han totalvägrar pa det viset som bara en 2,5 aring kan gora. Sa jag far släpa honom i ena armen vaskorna i andra.

 

JA jag packade ju litet och latt men sedan packade ju barnen 2 sma vaskor med leksaker. Sa 3 ryggsackar, en handvaska och en rasande Isak. Slapade vi oss i vag till toaletten. Han var sa arg och sot.  Med morfar var det bra vi at god mat hela helgen Kebab pizza, prinsess tarta semla, Isak at 2 st !!?

 

Träffade Daniella och bara myste. Otroligt avslappnande och precis vad jag behövde. Kopte lite nya kläder till barnen som alltid. Ute  var det -18 ute men dom tyckte det var roligt med all sno. Det riktiga dramat borjade ju nar vi skulle hem.

 

Pappa han körde oss snällt 2,5 timme till Save flygplats. Det snöade ratt rejallt. Och nar vi kommer dit ar redan 2 plan inställda. Jag frågar om dom ska stalla in aven varat plan. Men nej det ska avga i tid. Sa vi vinkar hejda. Jag koper parfym till Mr Big for mina sista pengar  i taxfreen  (den nya fran YSL, luktar lite speciellt men jag gillar den).

 

Barnen brer ut sig med palymogubbar och sagoböcker pa golvet (Isak fick 2 nya PIRAT böcker)

 

Ja ja forst gar brand alarmet och alla virrar runt och dom laser  faktiskt in oss.

Samtidigt som en rost sager” this is a fire alarm. Fire has been detected in the building” Nice… Men ingen fara pa taket vi far stanna kvar. Sen kl 22.30 far vi meddelandet. Flyget ar inställt och har blivit omdirigerat till Stockholm. JA ha vad gor man nu funderar pa vem jag kan ringa i Göteborg kl 22.40 en sondag kväll och saga hej kan ni hamta mig och mina barn och kan jag sova over.

 

Funderade pa Marias foraldrar, Emma Ninas syster eller kanske mina kusiner i Kungälv. Men det kandes knepigt. Ringde Mr Big i stallet som bokade in oss pa hotell i Goteborg och nya biljetter med SAS dagen dar pa till ett mycket dyrt pris. Vill inte tanka pa det.

 

Jag har ju ingen reseforsakring. Men har efter en del runt ringandes i dag klurat ut att jag och barnen ar tackta av Big reseforsackring han har pa sitt credit kort. Han har nagot fancy. Han visste inte ens om det sjalv.  (trist hade kunnat fa pengar for den dar borttappade skidan)

 

Sa en liten strimma av hopp tandes men nej ingen resefarsakring tacker installda flyg for det ska flygbolaget tacka. Ja good luck med ryanair. Ringde dom i dag och jag ska fa pengarna for min outnyttjade biljett tillbaka. Men nar det gallde boende etc. Sa maste jag skriva brev. Sa jag har skrivit brev. Hall tummar och tar… For jag vill inte betala £600 for flyg och hotell sjalv.

 

Sa vi fick aka tillbaka in till stan ta in pa hotell tyckte det var lite laskigt har faktiskt aldrig innan sovit pa hotell forut. Men det gick bra jag var vall sa trott nar vi vall kom dit 01.00 men barnen vilka troopers. Glada hela vagen gick over hela central stationen i -19 grader i sno storm utan att lipa. Underbart.

 

Sa i gar akte vi till Landvetter och flog forst till Kopenhamn och sedan vidare till London vi var hemma i gar kvall kl 18.00

 

Nu ar barnen i gott förvar hos sin pappa och jag VILAR


Tank om man kunde ta med sig hela rasket hem. Kanske borde starta bageri har?


Kommentarer
Postat av: Emma

Fan att du inte ringde:) Har iof ingen bil men mamma hade ju kunna hämta er!! Vilka duktiga barn du har... !!! Kan förstå känslan att traska över centralstationen mitt i natten. Bläää! Skönt när ni väl kom hem sen kan jag tänka mej!! //Emma

2010-02-03 @ 13:19:34
Postat av: Hanna

Men gu va gott det ser ut med alla tartor och bakelser.... lagg av att posta sanna bilder va! :)

Hoppas ni mar bra, Nathan borjade i skolan (kindy) idag och hade jattekul. Jag och Mike firar 5 ar som gift par.

Kram!!

2010-02-04 @ 12:39:57
Postat av: ♥ Jenny ♥ - Min kamp mot min vikt

Hej

Allt bra?

2010-02-04 @ 12:49:46
URL: http://forsbergjenny.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0