Semlor och the good wife



I gar var vi och fixade pass till Raklan, det gick gallant. Hon var sa duktig och log glatt. Skont att fa det ur varden £125 pund kostade det. Men vad ska man gora. Det var samma dam som gjorde Rakels och Isaks tidigare pass hon ar sa sot och snall.

Nar vi skulle hem var det ap kallt -6 trodde jag skulle forfrysa. -6 I London  ar inte alls samma kansla som -18 i Stockholm. Nar vi kom hem bakade vi Semlor, sa gott. Larde mig att blanda ut mandelmassan med lite mjolk sa den blir sa dar kramig och god. Sen hade jag kopte en ny sprej grädde (gillar inte sprej gradde men den har var gudomlig) light varianten. Tyckte den var sa smarrig latt och fluffig. Bara 25 kcal per serving.

Avslutade kvallen med en episode av "the good wife" gar den i Sverige ?

Nu pa jobbet ska snart i vag och gymma lite i kvall ska jag fixa naglarna och sen blir det packa.


Kommentarer
Postat av: Bröd- och Ostleverantören

Ännu godare (till fromma för alla andra som också läser Din utmärkta blogg): Baka bullarna dagen innan (så är de lättare att gröpa ur). Gör ett litet lock och gröp ur innehållet med en tesked. Blanda inkråmet med mandelmassa (går lätt i mixer) och rör ut med tjock grädde så det blir en rätt så slät och tjock smet - ju fortare Du rör desto mer grädde kan Du ha i och desto bättre är det för höfterna ;-). Återfyll i bullarna, lägg på locket och pudra över med florsocker. Mums!

Lycka till! G

2010-02-11 @ 15:07:19
Postat av: Anonym

Ännu godare (till fromma för alla andra som också läser Din utmärkta blogg): Baka bullarna dagen innan (så är de lättare att gröpa ur). Gör ett litet lock och gröp ur så mycket som möjligt av bullen. Blanda inkråmet med mandelmassa (går lätt i mixer) och rör ut med tjock grädde så det blir en rätt så slät och tjock smet - ju fortare Du rör desto mer grädde kan Du ha i och desto bättre är det för höfterna ;-). Återfyll i bullarna, lägg på locket och pudra över med florsocker. Mums!

Lycka till! G

2010-02-11 @ 15:12:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0