En helg i min smak

Denna helg inneholl, alllt som jag gillar. Mina barn, karlek, vanner, shoping lite lyx. Sa jag ar mycket nojd. Min sma gullgrisar var har fran Torsdag till Fredag. I fredags rensade vi HELA tradgarden i 6 timmar. Vi har tva gigantiska trad i ena anden av tradgarden som bara faller och faller lov. Men alla dom ar borta  nu det maste ju vara fint tills pappa kommer.

I lordags tittade vi pa bil, jag alskar bilar. Bast ar att kora bil sjalv, men att aka med ar ocksa OK. Jag mins att jag fantiserade redan som ung flicka om vilken bil jag skulle kopa nar jag blir stor. Jag kan avsloja sa mycket att koper vi bilen som vi tittade pa i Lordags kommer jag bli en mycket nojd tjej, och det var ingen bil jag drommde om som liten. Sen at vi en valdigt kalori mastig middag pa Dim T.

Jag och Ylva smet ut en svang pa Lordag kvallen och luftade fotterna. Pa Sondagen hade vi forst Brunch pa Otto Leigh innan vi drog vidare till Lainsborough


hotel dar vi forst drinkade i Biblioteket, jag sprang ut pa lite shopping. Eftersom jagfaktiskt matt lite fysiskt daligt over att jag inte hunnit med nagon REA shopping denna sommar. Sa det blev lite fynd pa Zara (sa klart.) Sen satt vi oss i the Garden room och jag bestallde in den godaste Ceasar sallad jag nagonsin atit.

Min diet den gar ganska bra, hade invagning pa nya vagen i morse och nu star vagen pa 500gram mindre. Ett steg i ratt rikting. Jag hade ju en plan att jagg skulle springa varje dag forra veckan det blev inte riktigt sa men 5 av 7 dagar. sprang jag.  Hoppas jag kan ro lite pa Jonsholmen.



Fredags mys med familjen


Drinkar pa Lainsborugh bilden ovan ar fran deras garden room, som ar utomhus. Fantastiskt stalle.


Ny konst till hemmet



Vi har kopt lite nya tavlor till var nya nymalade hall det ar Arthur J Elsley som har malat om det ar nagon som kanner till honom

Miami Bantning...


Jag och kompis gar pa diet, fran och med nu fram till den 27 Augusti ska vi ga ner 5 kg vardera. Vi maste mejla en komplett lista till varrandra varje dag pa allt vi atit druckit och antal kalorier. Pa mandagar ar det invagning. Det ska bli intressant.

I dag at jag
Frukost 
Havregrynsgrot, med lingonsylt 180+25kcal
1 hardkokt agg 68kcal
273


Snacks
2 skorpor med ost 150kcl

150

Lunch
Baugette med ost och tomat (jag var ju i skolan) 360
Latte liten skinny 110

470


Middag
Ovanstaende, smorgas
Lax 60 kcal 
smorgas 191,
sallad rodlok, cremefraiche 60,
Kokt agg 68 kcal 
liten skal med yoghurt 82 plus musli 50 kcal..

511

Total 1404 - 300 kcl for 30 min joggin

Nej jag ska inte skriva bantar blogg varje dag men jag tycker det ar intressant att se vad man stoppar i sig..

I dag var jag pa min nya skola

Nu ar det bara 2 manader kvar tills jag borjar pa universitet. I dag var jag dar pa introduktions dag. Jag kanner mig sa laddad och motiverad. Campuset ar nybyggt rent och super fracht. Dom har till och med tennisbanor sa har jag tur kanske jag kan joina skolans lag. Det var ganska manga aldre studenter som ocksa hade barn som var dar. Sjalvklart sa fick jag den mest underliga manniskan efter mig i hasorna hela dagen.



Mitt enda aber ar fortfarande barnomsorgen, vi kommer vara i skolan 9.30-16.30 varje dag. Redan i November skickas vi ut pa varan forsta praktik och da jobbar man sjukhusskift. Sa vem som ska passa mina barn kl 07.00 pa morgonen vet jag inte riktigt. Kanske kan vi ha en aupair?

Jag smyg tog lite foton kanndes fanigt att springa runt och fotografera..


Nu ar det mycket

Var tvungen att akut ga till tandlakaren i gar eftersom jag hade tappat delar av min tand. Jag sager det nar det kommer till mig och mina tander vore det lika bra att bara rycka ut allt och borja med lostander pa en gang.

Min tandlakare ar varldens basta han hypnotiserar in mig i ett lugn som ar vart varenda krona. Han ar sa klart svin dyr i gar fick jag punga ut med £180  efter att jag flortat till mig £40 i rabatt. Sa jag overvager att skaffa forsakring.


Resten av veckan kommer att vara helt galet bussy, ska till universitet.

Vi har 2 olika snickare, malare, stadare och deliveries som ska komma denna veckan. Jag ska till doktorn och sitta barnvakt. Jag har langa listor pa grejer som maste fixas varje dag. Jag vantar fortfarande pa vara pass som jag var tvungen att skicka in motsvarande CSN.
Om dom inte kommer snart far jag panik. Vi ska ju till Sverige om exakt 7 dagar. 


Glass i Nottinghill

Har kommer lite harliga bilder ifran helgen. Tank att jag har en sadan liten harlig underbar karleksfull familj.

Man ska vara glad varje dag for det man har och inte ta det for givet.  Vi var ute och strossade hela dagen. Forst var vi i kyrkan och sen akte vi ner till Nottinghill och kollade pa mobler. At varldens godaste hemlagade italienska glass.


Avslutade med middag pa mexicansk resturang. Mexicanska tacos ar for min kille som tunnbrodrulle ar for mig. Sa jag bjuder pa det. Dessutom har jag faktiskt lart mig alska riktig mexicansk/amerikansk mat. Svenska tacos kan slanga sig i vaggen.






Skolavslutning


Nu har vi alla ett langt harligt sommarlov att se fram i mot. Rakel var alldeles underbar som fula ankungen. Huvudrollen.

Full rulle har hemma..

Dagen so far i blilder



8.30 Min son ar mycket morgon trott och vill inte alls ga upp, jag drar upp honom ur sangen och han springer tillbaka

08:45 Efter att ha hetsat runt pa morgonen upp och ner for alla trappor...


09:00 Den har otroligt vackra busken gar vi forbi varje morgon pa vag till skolan
07.30 Rakel kommer pa att det vore shysst att ta med sig lite chocklad bollar till skolan som kompliment till pannkakorna



11.34 Syr Priat kuddar till Isaks rum, tack sota mormor for tyget


11:58 Syr fula ankunge drakt till Rakel..



13.00 Skriver brev till Boomerang min chinos har spruckit i sommen, far tva autoreplay tillbaka pa semester ater 16/8 och ater 6/8 helt galet att folk ar pa semester HELA sommaren...


16:28 Rakel har Aina over pa besok..

Det ar full rulle har, i Mandags var Ylva och Ebba over pa formiddagen, efter skolan kom Luke, Jay och Lydia forbi.
I gar var Nana och Elisabeth over pa playdate.

I morse lagade vi chokladbollar och pannkakor till Rakels skolavslutnings lunch. I dag kommer Mari och Aina forbi. Och Stephanie ar pa besok fran USA. 

I morgon skolavslutning sa jag maste fixa Rakels fulaAnkunge dress i kvall. I morgon skolavslutning och ny playdate hemma hos Olivia.

Fredag antligen kommer diskmaskinsreperatoren och vi ska pa barnkalas det galler att halla sig sysselsatt.

Isak han ar sa duktig han kampar pa med sin potta det gar framat ( tvattar mycket).

Sjalv kanner jag mig som en dalig flickvan for tillfallet. Forra veckan var jag lag och deprimerad och saknade barnen. Denna veckan sa kanner jag mig slutkord. Kanske inte sa konstigt med tanke pa ovanstaende schema ha ha...




Potttraning

Sa har det borjat i dag var jag och Isak och handlade Peppa pig kalsonger och Ben10 kalsingar.
Finns Ben10 i Sverige ?  Han valde sjalv.

Nar vi kom hem forklarade jag att nu finns det inga blojor mera. Han grat och sorjde skrek efter blojan men jag var ben hard/. Detta pagick i ca 40 min, men nu har han verkat komma over schocken han forstar att det nu inte finns nagra blojor for pojkar over 3. Han har hittills kissat pa sig 2 ganger och kissat i toaletten 4 gr. Men 1 gang i timmen pa pricken sa satter jag honom pa toan/pottan. Sa det ar vad vi ska gora HELA denna veckan sitta hemma och ova pottan.


Birthday drinks..



Ylva & Spencer..

2 glada blondiner

Fran Vanster Okand TV producent, Alex, OC, and Valibour.


Sotaste paret

Trakigt att bara tjata om varmen hela tiden, men det ar fortfarande tropiskt har.
I helgen var jag pa Ylvas Birthday drinks i  Primrose Hill. Hon ar verkligen en otrolig harlig kamrat. Det ar skont med vanner som man kan vara sig sjalv med totalt och prata om allt. Inget problem ar for litet eller for stort for att altas. Och det viktigaste vi hanger inte bara for att vi bada har barn. I bland sa kanner jag mig lite utanfor har man har manga ytliga bekantskaper men fa vanner och jag passar inte riktigt in nagonstans..
Jag ar antingen for mammig, (for mina singel vanner) for singel (for mina mamma kompisar), for ung eller for gammal.

Vi gick faktiskt bada tva samtidigt pa Nacka Media gymnasium i 2 veckor, och vi har bada jobbat pa Sparlivs pa Nybrogatan.


Min son ar tydligen cool

http://www.juniormagazine.co.uk/fashion-news/street-style/2558.html




Fick ovanstaende lank av pappa F i dag i mejlen..


Jag har blivit med cyckel

I dag har jag gatt fram och tillbaka till Oxfordstreet 15km tur ooch retur. Halsade pa Sara pa jobbet och snackade en massa skit. Det gor vi allttid nar vi ses, jag skulle saga att vara diskussioner ar minst sagt barnforbjudna. Men det ar skont att ha en van man kan prata med allt om.

Ute skiner solen och det ar 30 grader varmt. Jag klagar inte det ar underbart. Jag bavar redan lite for hosten. Pa vagen hem hamtade jag upp Elins cyckel som jag ska prov lana i 7 veckor medans hon ar i Sverige. Jag cycklade hem. Hjalp jag har inte cycklat pa 10 ar, det tar nog ett tag innan jag kommer in i det.

Ja det dar med Alex, jag haller med Nina, jag ser att hans dyrkan i Amanda nog ocksa ligger lite i att dom spelar inte i samma liga. Men det ar anda gulligt pa nagot satt.

Nu ar det fredag kvall och snart kommer killen hem och vi ska grilla.

Den som gammt far som han vill ar valdigt ensam...



Jag lyssnar pa Sommar I P1 pa Alex Schulman, jag ar lita facinerad av bade honom och av hans X Katrin Zytomierska.  Kanske for att vi skilde oss sammtidigt. Skillnaden ar att hans skilsmassa hangdes ut i pressen och det gjorde inte min. Jag dricker mitt absoluta favorit bubbel. http://www.domaine-ste-michelle.com Vet inte om det finns pa systemet. Men ni mina svenska trogan lasare kolla upp det. Ni har i London town ovanstaende saljs pa Whoole foods.



Tillbaka till Alex, han pratade i 1.30min over hur fantastisk hans flickvann Amanda ar, hur han dyrkar marken hon gar pa. Hur lycklig han ar varje morgon av att vakna upp brevid henne. Hur han kanner sig hedrade over att HON VALDE just honom och ingen annan. Vilken man tanker sa? en mindre talar om det for hela svenska folket i radio. Kanske  tycker ni det ar smorigt.  Jag tycker det ar romantiskt men sen vill jag att allt ska va som pa film. Det vill tydligen Amanda ocksa. Jag laste en av hennes kronikor om hur hon brukade sitta i en exclusiv hotell bar och latsas vara nagon annan.




Jag hade nog garna velat vara nagon annan denna vecka. Jag hade ett uppslitande farval fran Isak i Mandags. Vilket har gjort mig nedstammd hela resterande vecka.  Det ar alltid sa pa mandagar, halva mig vill gosa extra mcket med dom innan dom lamnar hemmet, jag far ju inte sniffa dom i nacken pa en vecka. Medans min andra halva redan borjar stanga av. Det blir sa jobbigt annars.


I dag var Isak trott och mammig, han klangde sig fast med sina langa smala armar runt min hals. Han ville inte alls ga med pappa. Han tittar pa mig med sina tarfyllda  isbla ogon och langa ogonfransar. Han viskade in i mitt ora, jag vill stanna har med dig mamma, vill inte ga. 

Mitt hjarta vill saga.  Alskade lilla gris det vill jag ocksa.  Stanna lamna mig aldrig. Men sa klart sager jag inte det, jag kramar honom istallet hart, pratar om Ben 10 och hur kul han ska ha det i veckan. Jag tanker for mig sjalv det blir lattare nar dom blir aldre och forstar.


Jag knuffar ut X-kexet, Katarina och deras ny Aupair som jobbar sin forsta dag genom dorren. Ingen ide att dra ut pa det forr eller senare maste han ga iallafall. Dorren ar stangd jag hor hur Isak grater ute pa gatan. Jag satter jag mig ner pa koksgolvet och grater jag med,. Grater for att det ar skit och vara skild ibland.

Grater for mina stackars barn som maste ha 2 hus, 2 av allt i stallet for 1. Aldrig mer vill jag utsatta mig sjalv eller nagon annan for det


Vara nya mobler..

Hej hopp vad hande med den har veckan. Den bara schvissade forbi. Vet inte riktigt vad jag har haft for mig. Mest varit hemma och degat. Och det ar bara 2 fobollsmatcher kvar. Jippie. Nej det har varit ganska roligt att titta pa alla matcher.

Ska hem till en kompis snart och hamta hennes cyckel som jag ska fa lana i 7 veckor. Vi far vall se hur det gar. Om jag kommer i hag hur man cycklar..



 

I gar kom vart nya skrivbord..

En vanlig dag...





Jag viker tvatt, bestaller skoluniform till Rakel och vantar pa diskmaskinsreparatoren, vara nya mobler har kommit i dag och jag drommer om att kanske skaffa en cyckel..Da kan jag cyckla till skolan i host.
 
I dag har varit en nyttig dag och jag har fatt en massa gjort. Fyllt i annu mera papper till universitet 50 sidor med alla bilagor som ska skickas in i orginal. Byrakratin i det har landet ar helt otroligt.

Just nu lyssnar jag pa Anna Brakenheilms sommar pa P1. Da kan man fundera pa vad man gjort i sitt liv. Nar det faktiskt finns dom som jobbat och gjort karriar.









Inkastad mat, sleep over och fun fair...


Vi gar pa St Michaels school fair och kollar in alla grejer man kan gora...
Rakel ar i heaven, sa mycket fina harliga tjejiga leksaker.. hemma har hon inte ens en barbie docka...



I fredags var jag och barnen hemma hos Sara pa kalas. Tank att tjejerna kannt varandra i 4 ar redan.
Jag och barnen sover for bada vara pojkvanner var ute pa vift den kvallen. Det var som pa den gammla goda tiden.
Tank att vi bodde tillsammans i 4 manader. Med 4 beebisar...Det var tider det. 

Jag lyckade glomma bort att jag hade OCADO delivery (mat leverans) samma kvall sa jag hade en arg delivery kille som ringde upp mig kl 22.30 pa fredag kvallen och undrade varfor jag inte var hemma. Det fick pojkvannen ta hand om nar han kom hem ganska mycket senare pa kvallen (jag skojar inte det sag ut som om nagon hade statt pa 5 meters hall fran kylskapet och slangt in maten. Dessutom var halften kvarglommt utanfor. Men det var tydligen morkt nar dom hade letat efter all mat :)

I Lordags var vi och kollade pa Rakels nya skola dom hade school fair. Sa nu har vi redan donerat en massa pengar till skolan innan hon ens har hunnit borja.

RSS 2.0