Den som gammt far som han vill ar valdigt ensam...



Jag lyssnar pa Sommar I P1 pa Alex Schulman, jag ar lita facinerad av bade honom och av hans X Katrin Zytomierska.  Kanske for att vi skilde oss sammtidigt. Skillnaden ar att hans skilsmassa hangdes ut i pressen och det gjorde inte min. Jag dricker mitt absoluta favorit bubbel. http://www.domaine-ste-michelle.com Vet inte om det finns pa systemet. Men ni mina svenska trogan lasare kolla upp det. Ni har i London town ovanstaende saljs pa Whoole foods.



Tillbaka till Alex, han pratade i 1.30min over hur fantastisk hans flickvann Amanda ar, hur han dyrkar marken hon gar pa. Hur lycklig han ar varje morgon av att vakna upp brevid henne. Hur han kanner sig hedrade over att HON VALDE just honom och ingen annan. Vilken man tanker sa? en mindre talar om det for hela svenska folket i radio. Kanske  tycker ni det ar smorigt.  Jag tycker det ar romantiskt men sen vill jag att allt ska va som pa film. Det vill tydligen Amanda ocksa. Jag laste en av hennes kronikor om hur hon brukade sitta i en exclusiv hotell bar och latsas vara nagon annan.




Jag hade nog garna velat vara nagon annan denna vecka. Jag hade ett uppslitande farval fran Isak i Mandags. Vilket har gjort mig nedstammd hela resterande vecka.  Det ar alltid sa pa mandagar, halva mig vill gosa extra mcket med dom innan dom lamnar hemmet, jag far ju inte sniffa dom i nacken pa en vecka. Medans min andra halva redan borjar stanga av. Det blir sa jobbigt annars.


I dag var Isak trott och mammig, han klangde sig fast med sina langa smala armar runt min hals. Han ville inte alls ga med pappa. Han tittar pa mig med sina tarfyllda  isbla ogon och langa ogonfransar. Han viskade in i mitt ora, jag vill stanna har med dig mamma, vill inte ga. 

Mitt hjarta vill saga.  Alskade lilla gris det vill jag ocksa.  Stanna lamna mig aldrig. Men sa klart sager jag inte det, jag kramar honom istallet hart, pratar om Ben 10 och hur kul han ska ha det i veckan. Jag tanker for mig sjalv det blir lattare nar dom blir aldre och forstar.


Jag knuffar ut X-kexet, Katarina och deras ny Aupair som jobbar sin forsta dag genom dorren. Ingen ide att dra ut pa det forr eller senare maste han ga iallafall. Dorren ar stangd jag hor hur Isak grater ute pa gatan. Jag satter jag mig ner pa koksgolvet och grater jag med,. Grater for att det ar skit och vara skild ibland.

Grater for mina stackars barn som maste ha 2 hus, 2 av allt i stallet for 1. Aldrig mer vill jag utsatta mig sjalv eller nagon annan for det


Kommentarer
Postat av: Sara

Åh älsklingen... Det är bra att gråta ibland xx

2010-07-08 @ 23:04:28
Postat av: Nina M

Fint skrivet. Tyvärr är inte livet som i en film och det är viktigt att vi påminner varandra om det så vi inte tror att det är nåt fel då. Om man bygger sitt förhållande på en saga så kommer den att krascha förr eller senare. Vad gäller Alex så måste jag säga att han är lite struck av att Amanda spelar i en annan liga än han gör.. ;-)

Kram

2010-07-09 @ 11:27:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0