Nar blev jag en desperate house wife

I dag har jag

Gatt pa gymet

Tvattat bilen

Storhadlat pa stor supermarket

Gjort blomsterdekorationer, hangt upp en candelaber ovanfor middagsbordet

Handlat fodelsedagskort i forvag ”for det ar bra att ha hemma”

Pluggat

Bakat en kaka

Och nu ska jag i vag pa min tennis lektion...

 

Halla vad hande har..


Jag har sjalvdiciplin...


Fick precis ett text fran en gammal van om att han ska skilja sig. Det ar hemskt men sedan jag sjalv separerat har jag en skilsmasso radar. Jag visste attt det var pa lut jag kannde det pa mig.

Tycker det ar svarare att lasa av kvinnor dom kan ga och dra pa saker pa ett helt annat satt. Tanker pa det i 2 ar och sen pang boom, se blondinbella. Undrar vad som hade dar?

Jag har varit duktigt och raknat matte jag kan saga att det kravs en grym sjalvdisiplin och satta sig ner och rakna matte i 3 timmar en regning tisdag mitt pa dagen for ett matte prov som ar om 3ar. Men vi maste ha alla ratt. Och matte ar inte min grej.


Jamie Walton

Tank att vi bor granne med jamie Walton pa kvallarna hor vi nar han spelar och det ar fantastiskt. Kanske kunde ga over och fraga om jag far ova lite jag spelade ju ocksa nar jag var 10.typ... http://www.jamiewalton.com/

Sjuk

Jag ar sjuk hela kroppen varker. Det for till och med ont att rora pa fingrarna och jag kraks.. Rakel flog sjalv till farmor I gar sa konstigt att hon ar I Sverige. En pappa till en av barnen I mina barns skola dog I en bilolycka I torsdags sa himmla hemskt. I tisdags hoppade nagon fran bron utanfor vart hus, aven kallad the "suiced bridge" jag sag honom ga dar uppe nar jag korde hem barnen och bron var avstangd. Det ar den bara nar det ar nagon galning dar uppe.. Har valdigt svart for sjalvmord och det beror mig sa djupt. Ja ni vet.

Sjuk

Jag ar sjuk hela kroppen varker. Det for till och med ont att rora pa fingrarna och jag kraks.. Rakel flog sjalv till farmor I gar sa konstigt att hon ar I Sverige. En pappa till en av barnen I mina barns skola dog I en bilolycka I torsdags sa himmla hemskt. I tisdags hoppade nagon fran bron utanfor vart hus, aven kallad the "suiced bridge" jag sag honom ga dar uppe nar jag korde hem barnen och bron var avstangd. Det ar den bara nar det ar nagon galning dar uppe.. Har valdigt svart for sjalvmord och det beror mig sa djupt. Ja ni vet.

Galet stort hus

Min tjejkompus fran USA ar har och halsar pa och nar hon ar har blir det alltid lite galet. Dagen borjade med punktering pa bilen sa jag och barnen fick ta bussen. Nar jag kom hem hade pojkvannen redan fixat med dacket.. Det ar hans grej kommer ni I hag nar Han bestallde dack byte pa min gammla bil? Han skickar inte blommor utan däck. Hamtade upp min sjukskoterske uniform, at sushi lunch pa brentcross och handlade ett par helt fantastiska stovlar. Jag älskar Dom.... Hamtade upp isak pa skolan och sa hejda till rakel som idag ska flyga sjalv till Farmor och vara dar pa hostlovet. Tror hon klarar det galant. Hemma hos oss bestallde vi pizza den godaste pizzan jag atit ever italienska pizza med champinjoner och tryffel. Fran lupa. Bestall bestall om du bor har.  Jag och S gick vidare till the flask I highgate dar S traffade en dansk som arbetar pa westhill estate. Det ar londons nast storsta hus och koptes av en rik ryss for £56 miljoner pund det har statt om det har I tidningen. Vi fick klattra anda upp pa taket, nar du ar dar uppe ar du pa en av dom hogst platserna I london och du ser hela stan. Varfor varfor tog jag inte med mig kameran?  Det var en valdigt rolig kvall som slutade med att vi korde toalett tricket och smet hem ;)

Whow whow whow...



Vad kan jag skriva om helgen. Jag kande mig som Pretty Woman, enda skillnaden ar att jag inte ar prostituerad... Det gar knappt att beskriva. Den var super duper ultra fanttastisk den basta basta weekendresan vi gjort pa lange. Kanske for att jag var sa sonderstressad innan vi akte sa jag verkligen uppskattade det.  Sa otroligt bortskammd, upppassad, lyxigt, romantisk fattar inte riktigt hur det har gick till

 

Vi flog till Bilbaou tidigt pa fredag morgon. Sedan korde min kara pojkvan oss till Rioja. Jag trodde vi nastan skulle do pa vagen dit. Bara pa vag ut ur parkeringshuset han vi fa motorstopp 5 ganger. Det ar en svar balansgang mellan bilskolelarare, och gnatigflickvan men jag tror jag lyckades bra med mycket uppmuntran och formaningar VARJE gang vi stannadde om att halla ner kopplingen och lagga i 1ans vaxeln. Stackarn ar ju fran landet dar bilar med vaxel lada knappt existerar.

 

Tillbaka till var resa, vi bodde pa ett fanatastiskt hotel som ar designat av Frank Gehry (samma som ritat Guggenheim museet) Det var mycket speciellt nytt och ultra modernt. Men sa avslappnande att  vara pa landet.  Ingen shopping inga bilar ingen stress. Vi gick pa SPA och pa guidad vin tur och drack massor med vin, bestallde en av varje pa roomservice menyn och kollade pa daliga amerikanska filmer.



Lordagen korde vi upp till St Sebastian, tog ca 2 timmar upp med bil. Nar vi kom till hotellet hade vi blivit upgraderade till en svit... halla, en SVIT jag har aldrig bott i en svit innan. Vara rum, var storre en lagenheter som jag tidigare bott i. Och om vart forra rum var ultra moderna var det har riktigt gammalt och klassiskt med mycket guld, gula vaggara och kristallkronor. Och varan sang maste varit minst 2.5 meter bred jag skojar inte.

 

I St Sebastian har dom specialla tapas  som byggs pa hojden sa pa lordag kvallen utmattade efter 3 timmars intensiv shopping gick vi pa barrunda. Langst bardisken har dom dukat up ca 20 st olika sorter tapas. Du far en tallrik sedan far du plocka vad du vill. Jag at som en gris. Skinka, roror, you name it. Och sa billligt gemytligt kanndes riktigt genuint. Och eftersom vi var dar off season sa kandes det inte sa turistigt alls. Allt var tip top tills pojkvannen visade mig mega kackerlackan pa vart bord pa sista ”puben” jag skrek sa hogt sa resten av resturangen trodde jag skurit mig.

 

Sista dagen at vi en 12 ratters lunch pa en ***stjarning  Micheline star resturang. OMG jag skulle kunna skriva ett helt inlagg om det har. Jag har aldrig varit sa uppassad i hela mitt liv.

Nar vi satte oss till bords och jag som vanligt stallde ner min handvaska pa golvet kom dom ut med en liten vaderad pall och stalla den pa. Dom borstade bort smulor fran duken hela tiden, bytte vara gigantiska tyg servetter 3 ganger under middagen. Sa fort jag gjorde en ansatts till att resa mig upp var dom genast dar och drog ut stolen vek i hop servetten. Varje ratt serverades av 2 personer en var. Ja helt sjukt 12 olika ratter smakade vi. Och allt var helt otroligt, presentationen, ravaror.  Pa slutet kom kocken ut for en ”pratstund”

 




Men nu ar jag tillbaka till verkligheten med hostande sma lusiga barn...


Hacken full

Jag forsoker lasa sa mycket jag bara kan dom veckorna jag inte har barnen. Och det ar nog en bra ide, forrutom nar man ska i vag pa weekend trip. Sa den har veckan har jag haft hacken full. Sa jag ber om ursakt  fran och med nu och 3 ar framat for uteblivna fodelsedagskort, presenter, och telefonsamtal.


Maria jag saknar dig
Nina present till lilleman ar inhandlad, men det var det att komma ivag till posten :)
Pappa.. vi maste prata snart. Men jag klarar mig och du behover inte ora dig. Det loste sig med alla "papper"

So far so good, halften av det jag laser kanns som sjalvklarheter, tex som sjukskoterska ar du ansvarig for dina patienter, tank pa att stalla matbrickan inom rackhall for din patient osv.
Den anda halften atonomi and physiology ar lite  klurigare inte bara lara sig alla latinska ord utan ocksa nya engelska ord. 


I morgon ska jag interjuva 3 nya nannys (en amerikanka, en engelska och en svenska). Sa hall tummarna for mig att jag hittar en bra. (Jag hoppas sa att det loser sig IMORGON for det ar sa svart att koncentrera sig pa nagonting annat fortillfallet... )

Sen ar det weeekend for min del. Godnatt alla kara.

Nar ska cupcake hysterin ta slut ?




Var uppe sent i gar och bakade minicheescakes och fresh gingerbread. I morse kl 08.30 inser jag att min illgrona sma minicheescakes har fastnat i formen och Rakel gor krakgrimas efter att ha smakat pa mina "farska gingerbread" inehallande treacle... vad ar det. Ser ut som tjara.. ?! Kan tanka mig att det ar gott i kavring.. 



Sjalv fick jag flash backs till mellanstadiet nar jag gick till skolans bakesale med mina nybakta drommar, som jag hade bakat med olivolja istallet for smor. Dom smakade bara hjortronsalt. Fruktansvart. 



 Sa i morse mellan, skollamning, gymet och min Clinical Nursing skills 7th edition. Slangde i hop lite appel/kanel muffins. Min favvo.  Men latte mammorna i Highgate kom med sina giganttiska tuperwar trays (for er som inte vet det finns specialgjorda stora plastbrickor med hal i sa man kan lagga muffinsen i sa dom inte kladdar, med lock och handtag)  sa klart hade dom alla bakat cupcakes som hade kunnat saljas pa the hummingbird.
Och dar stod jag med mina "nyttiga" svenska muffins invirade i smorpapper. Dom var inte storsaljare direkt.



Som en mamma sa " ohh I get so competative when it comes to this... "  ohh well, det blir jag med. Men jag tanker inte tavla om muffins nasta gang bakar jag chockladbollar.... Sov gott mina vanner..

Och i lordags var det fest....


Nagon tog helt sjuka bilder pa oss i Lordags finns att beskada pa facebook hur vi praktiskt taget hanger i gardinerna, jag har tittat nu 10 gr och jag skrattar hogt varje gang. Har far ni en censurerad verision.

Jag ar som ett appelskrutt...

Min hjarna far snart kortslutning. Det ar mycket nu med nya studier, kurslitteratur. Vilka bocker ska man kopa, vilka bocker kan man lana pa biblioteket. Hur var nar ska man hinna lasa allt och uppsatser som ska skrivas. 

Hur anger man en reference. En hel vetenskap. Ska inte fa panik. Men jag kanner hur det tickar pa. Nya vanskapsband som ska bildas. Varje dag som jag kommer hem fran skolan kanner jag mig som ett appelskrutt. Helt slut.

I barnens skola ar det likadant, laxor, nya kompisar, playdates, mote med froken det rullar pa.

Sa nar min ny nanny textade mig i gar och sa upp sig med 2 timmars varsel trodde jag att jag skulle fa spelet ALLAN.... Allting maste fungera nu. Annars blir det kortslutning. Hur kan man bara gora sa? Med 2 timmars varsel. Sa dalig stil. Men sa ar livet. Och nu har det lost sig pa basta basta sattet. Bade jag och barnen och min planbok ar mycket nojda.

Till min kara familj, varan hemtelefon ar trasig... hoppas den fungerar snart...


Det lackar mot jul

Hängde pa ikea idag. Har handlat julmust, glögg och pepparkaksdeg  Gäller att vara ute i tid nar det När det bara Finns en återleverentör. Har fixat en massa i huset och fått upp en massa bilder. Känner mig glad och har Harmonisk. Ska inte stressa över studierna. Men borde börja lite med matten. Längtar lite till julen.

RSS 2.0