Kara dagbok...


Tjej helg, shoppades fotbolls trojor till pojkarna, och handvaskor till flickorna :)

Halsar pa bekanta som har ett hus pa Themsen. Dar vill jag ocksa bo....


”Ja mitt liv rullar pa i 120 men det ar roligt. Och som du sager det kanns valdigt sjalv uppfyllade att gora nagot for bara mig. Att inte slosa bort sitt liv  pa att bara vara hemma. Jag har praktik nu och ar pa en outpatient cinic vilket betyder att patienter kommer in efter att ha blivit refered fran sin gp sa vi har massa olika kliniker  mycket cancer, hud, brost, hjarna osv. Intressant att se en massa olika men frustrerane nar man inte kan nagot. Att alltid vara alert pa topp stalla ratt fragor och se intresserad ut nar allt man gor hela dagarna ar att lyssna pa en annan doktor typ. Ska bli skont nar man kan lite mera. Men jag fick gora massor med blodsocker matningar, det var dom imponerade av att jag var sa duktig men det ar ju inte sa konstigt jag har ju pickat massor av sma blodiga fingrar pa min lillebror..

Jag har sett en massa rectal exams, helt ok. Nakna brost ocksa helt ok. I fredags var jag pa en klinik med massa gammlingar med pressure sores ulcers typ deras fotter ar redo for ampution ingen blod cirkulation och dom har stora kottiga variga sar. FRUKTANSVART ackligt och det luktar. Tar nog tid innan jag vanjer mig vid det.

 

Kanner mig sa trott kommer hem kl 7 pa kvallarna och nar barnen val har somnat vill jag typ inte prata med nan, plus att jag har laxor att gora ocksa.  Innan jag gar och lagger mig 21.30. SA FORLAT TILL ALLA ER SOM JAG LOVAT RINGA OCH INTE RINGT...

Jag har gatt upp 3kg och ater som en hast hela tiden har lite angest for jag hinner inte trana. Antar att jag skulle kunna jogga men vem vill ut och sringa i kol morker kl 8 pa kvallen efter att ha stat upp i 12 timmar da ar jag hellre fet.

 

Janice ar over nu och passar barnen medans jag har praktik och det ar helt fantastiskt. Sa skont for forsta gangen pa 3 ar nojar jag inte over barnomsorg. Dessutom hjalper hon till en massa hemma Jag kanner mig som en sa mycket battre lugnare mamma nar jag val ar hemma som tar mig tid vi leker spelar spel och har det sa mysigt. TV den ar ”trasig” och har varit det i en vecka det ar underbart. Tror aldrig jag vill ha den tillbaka...

 

Rakel kampar pa i skolan och ska ga pa special utredning for dom tycker hon ligger efter lar sig inte lika snabbt som dom andra. Men jag ar inte sa oroad annu, hon ar ju sa mycket yngre och dom andra barnen har ju ovat pa att lasa och skriva sedan dom alla  gick i nursery (2ar) Rakel gjorde ju ingenting i princip utan att ga pa flummig montessoriJ Men svarmor ar skolfroken  specialist utbildad pa ”svara barn”sa dom ovar stenhart har hemma VARJE DAG och det borjar ge lite resultat men det gar laaaangsamt. Jag har inte det talamodet.  Men det ar fantastiskt och se. Hon har ju en helt annan pedagogik och hon har lart sig lasa en mass nya ord pa bara en vecka.

Mr Big ar i NYC over helgen, hoppas han ar roligt ganska mysigt att fa sakna lite. Jag tyckte han kunde kopa en vit Michael Cors vaska som jag spanat in, da kontrar han tillbaka vad vill du helst ha ett hus i Miami eller ny vaska. Han forsoker spara.. Sa vi far vall se..Hade kanske kunnat kopa en sjalv om jag inte hade kort mot enkelriktat forra gelgen fick en boter hemskickad i dag pa £60 dom har kameror overallt i den har stan helt sjukt.

Det var pa en lite liten bakgata och jag hamnade dar av misstag nar jag och Nina akte till Burberry outleten i gettot. Dar for ovrigt en burrberry halsduk kostar £160 pa en outlet... ar dom sa ursakta spraket dyra??????
"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0