Nu åker vi hem..

Ja nu har man avverkat en vecka i Sverige, det känns som att vi varit här i en månad. Kallt frisk luft god mat. Har säkert gått upp ett kg om dagen. Har ätit non stop sedan jag kom hit. Men vad ska man göra det är maten jag saknar allra mest. Har annars bara tagit det lugnt. Varit med familjen, ätit lite mera mat.  Mats har uppgraderat min I phone, vi har gått på långa promenader med hunden jag vill också ha en hund....

I dag var jag och lillebror på stan och REA shoppade lite kontorskläder. Stackarn jag drog runt honom in och ut ur alla affärer.  Men jag bjöd honom på lunch som tack för hjälpen. Det är roligt ju äldre jag och dom blir desto bättre kontakt känns det som att vi får. 

Rakel hon gav nappen till tomten och det går riktigt bra. Peppar peppar ta i trä- Enda är när hon ska sova då gnäller hon lite om den. Men förtillfället känns båda barnen lite upp och ner i sina sov vanor det har varit mycket nu. Men jag tänker så länge alla är glada, och för mig som nu jobbar heltid är det mysigt att få lite kvalitetstid med dom. Barn har ju också jullov.  

Nu är resväskan packad med alla fina julklappar jag försökte verkligen att ta med mig lite grejer hit men jag misslyckas altid katastrofalt. I morgon åker vi hem, bussen hela vägen till Skavsta. Ush jag gillar  inte själva res biten, och att komma hem till en kall tom lgh inte heller roligt. Men jag åker nog hem till Sara på visit i morgon kväll. Det är alltid så mysigt att komma "hem till Sverige" men för varje gång jag kommer hem känner jag mer och mer att här kan jag inte bo. Inget personligt mot er som bor här jag saknar er alla men London känns hemma. 

Barnen dom har lekt och känns harmoniska och glada Nu ser dom fram i mot att komma hem och träffa pappa och jag ser fram i mot lite semester.  Tittade på SVT Selma i kväll med Helena Bergström och tyvärr var den verkligen dålig, men jag måste nog se fortsättningen när jag kommer hem.  
 

Resan

Vilken resa ställde klockan på 03.30 men snoozade sa klart lite for lange så 03.50 vaknade jag med ett ryck. Ner med alla grejerna till bilen, vagn, resväska och barn. Men dom var vid gott mod och vakna hela vagen ut till stanstead. Vi parkerade långt långt bort och fick åka transfer buss till flygplatsen. Ska försöka komma i håg det när jag flyger hem bilen står vid hållplats L:
Väll där var det hur mycket folk som helst. Tur att man har så resvana barn. Samtidigt som vi stod i inchecknings kö så befriade jag Isak från hans pyjamas och satte på honom riktiga kläder medans Rakel drog bagaget. När vi checkat in stötte vi ihop med Matthew ooch Albin när vi laddade och köpte, chips godis och dricka. Frukost kändes överskattat och så länge alla är glad med lite salt och vinäger chips är mamma också glad. Rakles leksaker fastnade i säkerhetskontrollen och deras supervisor kom och var tvungen att skriva massa papper tydligen hade hennes uppskruvningsbara MCD leksaker påkallat bombalert. Vidare direkt till flyget och jag måste säga att mina barn är så duktiga i Boarding kön, var det dags för Rakel att byta om, och när man flyger med Ryainair så får man ha med sig vagnen hela vägen fam till flygplanstrappen. Bara det att det är ett litet problem hur fäller man en vagn som kräver tvåhandsgrepp när man har två små barn och står på en landningsbana. Men jag sa åt Rakel med myndig ton att nu håller du lillebror hårt i handen och det gjorde hon medan jag fällde vagnen snabbt. resan gick bra men så klart sten somnade båda ca 10 min innan landnig. Ja vad gör man ingen vagn och två barn som sover tungt. Jag tog dom under varsin arm och pallrade mig in. Pappa stod och väntade och mötte så klart. Nu har vi varit i Huskvarna sedan i Lördags och ätit ätit och ätit och tagit det lugnt.

Han även med ett besök på banrakuten på Lördag kväll natt kl 01.00 kan ju tänka er hur  pigg ja var då som hade varit uppe sedan kl 03.00 föregående natt. Rakel hade varit helt försörd hela kvällen och klagat över urinvägs symptom och jag som vet hur jobbigt det är hade inte hjärta att låta henne vara uppe hela natten så vi lånade morfars bil och åkte till akuten 1700 SEK kostar det om man inte har sitt EU kort med sig. Och det hade jag sa klart inte. Men lyckades snacka mig ur det där och Rakel var det inget fel på så klart. Hon tyckte väll det var lite för lugnt och stilla.. Men resten av dagarna har vi tagit det lugn och nu är vi i Stockholm fram till den den 27 då vi flyger tillbaka....

my sweeet hearts...


Pausunderhallning


Kate Nash hon ar bara sa skon och harligt mitt i prick! ;)

http://www.youtube.com/watch?v=3VgrlpirFho

she was waiting at the station

he was getting off the train

he didn't have a ticket so he had to bum through the barriers again

well, the ticket inspector saw him rushing through


he said 'girl you don't know how much i missed you but we better run 'cos i haven't got the funds to pay this fine'

she said, 'fine'

so they ran out of the station and jumped on to a bus with two of yesterdays travel cards and two bottles of bud,


and he said 'you look well nice'


well she wearing a skirt and he thought she looked nice and yeah she didnt really care about anything else, 'cos she only wanted him to think that she looked nice and he did.


but he was looking at her all funny in the eye

she said c'mon boy tell me what your thinking now don't be shy

he said alright ill try, ill try.


all the stars in the sky and the leaves in the trees. all broken bits that make you trip up and grassy bits inbetween all the matter in the world, is how much i like you.


she said what?


he said let me try and explain again.


right birds can fly so high

or they can shit on your head

they can almost fly into your eye and make you feel so scared, but when you look at them and you see that there beautiful thats how i feel about you.


right birds can fly so high

or they can shit on your head

they can almost fly into your eye and make you feel so scared, but when you look at them and you see that there beautiful thats how i feel about you. yeah thats how i feel about you.


she said, 'what?'


he said, 'you.'


she said, 'what are you talking about?'


he said 'you.'


right birds can fly so high

or they can shit on your head

they can almost fly into your eye and make you feel so scared, but when you look at them and you see that there beautiful thats how i feel about you.


right birds can fly so high

or they can shit on your head

they can almost fly into your eye and make you feel so scared, but when you look at them and you see that there beautiful thats how i feel about you. yeah thats how i feel about you.


she said, 'thanks'

'i like you too'


he said, 'cool'


GOD JUL


http://www.svd.se/kulturnoje/serier/artikel_598903.svd

Sverige sverige...

I gar kom mina alskade barn hem igen som jag inte satt pa en vecka. Det ar som jag skrivit innan valdigt konstigt att inte se sina barn pa sa lang tid men det ar bara att bita ihop det ar vall sa det kommer att vara nu.

I dag ar sista dagen pa jobbet och sedan vantar 2 veckors jul ledigt. I morgon kl 06:50 gar varat flyg vilket innebar att jag maste vara pa flygplatsen kl 05:00 och aka hemifran kl 04:00 men jag har ju min bil. Och krigsplanen ar redan konstruerad sa det blir bra. Maste nog ga ut i kvall och dubbelkolla att den startar som den ska bara. Jag har till och med forbokat parkering. Men fortfarande inte handlat en enda julklapp.

Det ska bli sa mysigt att aka hem bli lite ompysslad ata god svensk mat, det ar nog det jag saknar allra mest MAT palagg. Har fortfarande inte efter 4 ar har fattat vad engelsmannen har pa mackorna. I sverige finns det mesost, getost, ostar, korvar, skinka, leverpastej, rakost, mjukokst, kraftost, ja listan kan goras lang. Har har dom sylt, jordnotssmor och nan konstig hardost som knappt gar att hyvla.

Och jag vill shoppa, nya skor, handvaska, office clothes... Annars har veckan bara rullat pa, hander inte sa mycket jobba jobba, hem stada tvatta. Har betalat mina rakningar. Ush jag mar psykiskt daligt varje gang jag ringer telfonbanken och gor mina betalningar, men hitills har jag ju overlevt och pengarna verka ju racka. Men att ha allt det dar ansvaret sjalv. Men jag lar mig vall pengarnas riktiga varde. Det ar samma sak med hemmet faktiskt. Det ar skont att inte behova stada efternagon annan sammtidigt som att gor jag inte det sa ar det ingen annan som gor det heller. Sa mitt hem kommer vall att vara forfallet om ett ar. Nej inte tanka mera pa sadnat trakigt nu.

Har ar min nya favorit sang for tillfallet den rullar pa min iphone hela dagarna...

http://www.youtube.com/watch?v=j0_3EUqmkts

There's a first time for everything
It's definitely one of them nights
I knew when I looked in his eyes
That he was gonna be trouble for me
I never wanted to lie
I knew that my baby would cry
If he knew what we were doing
But if his love don't pass the test
I gotta get it from somewhere else
When I'm gone and I need a man
Hope he understands
Forgive me baby

I gotta take a chance tonight
So it's gonna be me, myself and I
Can wait no more
Sitting all alone
Man, I really hope
Hope you forgive me
Oh oh
Hope you forgive me
Oh oh
Hope you forgive me
Oh oh
I can wait no more
Man, I really hope
Hope you forgive me

Been a long time since I
Did something good for myself
But why should I be put through hell?
He's doing what he wanna do
I finally found somebody else
Who really wants to make me feel
Things that I've been missing so long
And his love always passed the test
It's a shame I had to look somewhere else
When I'm gone and I need a man
I just hope that he understands
Forgive me baby

I gotta take a chance tonight
So it's gonna be me, myself and I
Can wait no more
Sitting all alone
Man, I really hope
Hope you forgive me
Oh oh
Hope you forgive me
Oh oh
Hope you forgive me
Oh oh
I can wait no more
Man, I really hope
Hope you forgive me

Forgive me but I need to be loved too
Forgive me but I can't wait around for you
Forgive me if I found a man
Who understands just what I need
Forgive me but I need to be loved too
Forgive me if I can't wait around for you
Forgive me if I found a man who understands
Forgive me baby

I gotta take a chance tonight
So it's gonna be me, myself and I
Can wait no more
Sitting all alone
Man, I really hope
Hope you forgive me
Oh oh
Hope you forgive me
Oh oh
Hope you forgive me
Oh oh
I can wait no more
Man, I really hope
Hope you forgive me

I gotta take a chance tonight
So it's gonna be me, myself and I
Can wait no more
Sitting all alone
Man, I really hope
Hope you forgive
Me baby

det ar bara bra tack...

Ja vad ska jag skriva.. vad har hant sedan sist. Som Sara sa betyder det att man har ett liv nar man inte hinner uppdatera sin blogg. Jobbet rullar pa det ar som vanligt, oftast ar mornarna helt hysteriska, rum som ska bokas, saker som andras i sista minuten. Nar jag kom in pa kontoret efter att ha forsovit mig och vaknat 07.50 jag borjar 8.30 var hela mitt skrivbord helt upp och nedvant, for i helgen har dom lagt in nytt marmor golv i receptionen. Men tydligen samtidigt lyckats klippa av nagra el kablar under mitt skrivbord. Sa det var kalabalik. 

I morse tillbringade jag 1 timme med att dela ut post men sa ar det vall nar det ar jul. Sjalv har jag knappt julpyntat och inte skrivit nagra julkort inte handlat en enda julklapp men jag har tagit jul semester jag ORKAR INTE och jag kanner mig faktiskt hel oinspirerad, dessutom har jag haft lite annat att tanka pa. Lite ovanligt for att vara mig, jag som annars ar helt obsessed med jul pynt och dekorationer. I ar har ja till och med lanat ut mitt julgranspynt.  

Helgen var bra, vi hade avskeds fest for 2 pa kontoret som ska tillbka hem till Sverige och det var ju livat som vanligt. Men roligt, Jag har nog aldrig innan haft sa roliga kollegor. Lordagen var valdigt lugn, mat, video mera mat. Sondagen gick i samma tecken handlade julgran med en kompis,  lagade god oxfile  med ugnsbakad klyftpotatis med parmesan ost, vitlok och salt. Tomatsallad  massor med bearnesie  eller hur det nu stavas, rodvinsas, choklad mousse. Ja ni vet nar mat nasta ar lika bra som sex. Sen blev vi lite galna och avslutade middagen med en halvflaska teqila. Jag tror att det var lange sedan jag skrattade sa ohh my good. Att man kan ha sa roligt en sondag kvall och jag kanner mig inte alls trott i dag men det kommer vall i kvall. Nu ska jag springa till gymet.

I BRIST PA ANNAT SA ANTAR JAG UTMANINGEN

8 (Favorit)program - eller man kan kalla det mera program som jag tittar pa i brist pa annat... fick ju ta till nagra kassa for jag kollar ju aldrig pa TV langre..

 • Desperate housewifes
 • Brothers & Sisters 
 • Big Brother 
 • Spooks
 • 24
 • Child of our time
 • Melodifestivalen
8 things I did yesterday
 • Fick min nya I phone  loooove it 
 • Pratade i telefon 
 • Läste godnatt saga för barnen 
 • Gjorde ett apelsin huvud..
 • Fick någon att skratta
 • Stressade
 • Jobbade
 • Drack ett gott glas rött vin

8 Things  I look forward to
 • När jag vinner på lotto  
 • Årets fest
 • Åka till Sverige
 • Peace of mind
 • X-Factor final 
 • Helgen
 • Skiing holiday
 • Sunshine

8 Favoritresturanger
  Vet inte om jag ens varit pa sa manga sa at jag kan ha 8! stycken favoriter haha

Italiano i Stockholm

Gondolen

Saras kök inget fel pa Pasta pesto

Allt Nina N lagar smakar alltid gott

Tabernacle


8 Saker på min önskelista
 • A ranger Rover Vouge 
 • GHD Platt tång
 • Sunshine, sleep and good food
 • En ny snygg handväska
 • Måste till frisören, inte en önksan ett krav
 • En fin klocka, 
 • Någon som kommer hem och lagar mat till mig
 • Sömn

8 Personer jag utmanar - .blogg.se

Jag har inte sa manga vanner men om nan kanner sig manad kor har

Ja herregud.. hur kunde jag

Haft en mycket trevlig och mysig helg. I torsdags hade vi Julfest och det tog ett tag att aterhammta sig fran det. Det var en valdigt lugn Fredag pa kontoret. Hade en mysig hemma kvall med barnen stade tvattade och plockade lite. Storhandlade pa lordag morgonen. Har fatt en bra rutin pa det har med maten nu faktiskt. Gick pa Matthews pirat barnkalas pa eftermiddagen. Rakel och Isak hoppade glatt i pirat borgen. Nar vi skulle parkera utanfor kalaset sa korde jag upp hela gata for att hitta en ledig plats for det vara bara utfarter fran folks hus overallt. Hittade tillslut en ledig plats parkerade gick pa kalaset. Nar jag kommer tillbaka 2 timmar senare ser jag en polisbil och en fruktansvart arg man. Ja jag fattar inte hur jag tankte, antagligen inte alls eller hur det kunde handa. Men jag har parkerat mitt framfor det har parets utfart. Och dom har statt dar i 1 timme, och till och med ringt polisen. Hade jag kommit 10 min senare hade dom bogserat bort min bil och det hade blivit DYRT. Mannen i fraga var RASANDE undrade om jag overhuvudtaget had korkort? Ja jag undrade nog ocksa om jag hade ett,.... Polis tjejerna var valdigt snalla dock. Dom verkade mera oroliga for den har rasande mannen en for mig.  Sa jag stuvade in mina trotta kalasiga barn i bilen. Sa till den arga mannen att jag verkligen var ledsen och att jag inte hade nagon ursakt. £40 pund kostade det mig. Sen akte vi hem till Sara fikade lite glogg och sov over.  Alltid lika trevligt. Sondagen halsade vi pa en svenksk kollega pa jobbet och deras dotter. Det var roligt blev bjuden pa god lunch och barnen lekte glatt nastan hela dagen. 

Jag har salt mig sjalv till Virgin

Ja nu ar det snart jul helt otroligt vad tiden gar snabbt.. Jag har ju inte ens borjat pyntat annu. Lyckades fa upp adventsljustaken i gar och lite julpynt. Men jag struntar nog i granen kanns lite meningslost med gran nar man ska vara borta hela julen. I dag var jag pa gymmet sa nu har jag salt mig sjalv till Virgin vi far se hur det gar. Det ar sa stort och fint, ett av Londons storsta med 25 meter pool, jazzuci, bastu, stora traningshallar, spinning rum och maskiner. Tycker en sa lange att det ska bli sa roligt. Jag har inte gatt pa gym pa typ 7 ar kanns det som  sa det blir nog bra att borja motionera lite.  Ni vill jag bara ha min Ipod sa jag kan rocka loss ordentligt.

Spara eller Slosa

"En kvinna tycker att hennes man ar snal for han vill inte kopa nya mobler/klader vad ska hon gora? Psykologen kategoriserar i sitt svar mannen som en snål människa och ifrågasätter om kvinnan över huvud taget bör ha ett förhållande med honom. Snåla människor är tydligen inte bara snåla med pengar, utan med känslor och upplevelser också. Givmilda människor å andra sidan, de bara ger och ger och tänker att det säkert ordnar sig imorgon också."


Helgen har varit fantastisk pa manga satt och vis, sa fantastisk som den kan bli. Att efter 3 ar kunna sova hur lange du vill pa morgone gora vad du vill. Som mamma sa synd att man var tvungen att separera for att fa lite frihet tillbaka. Manga fragar mig ar det inte svart att vara utan sina barn for sa langa perioder nar man ar van vid att se dom hela tiden.
Klart det ar svart, det ar fruktansvart jobbigt och ibland olidligt. Jag tanker pa dom hela tiden, sag pa en film i gar kvall dar mannen berattar om sitt misslyckade aktenskap om hur han kanner sig "I feel like a monk that's running a nursey with my wife" Det ar svart nar man far barn. Men som han sa "I can't leave her the thought of not seeing my kid every day is killing me". Sa ar det men man kan inte ha allt. Vad ska jag gora ska jag grava ner mig och sorja nagot som jag aldrig kan fa. Nu ar det sa har och da far man gora det basta av situationen. Dom har det bra hos oss bada. Och det ar det viktigaste. Men det ar bara sa fruktansvart jobbigt i bland onskar jag bara att den dar andra kunde forsvinna upp i atomer i bland orkar jag bara inte varje gang ar det nagot nytt som det ska altas eller gnallas om, Malin se till att du lamnar tillbaka mina klader som barnen har pa sig nar dom kommer tillbaka. (Mina ? Trodde det var deras. Men visst jag lamnar tillbaka. Glom inte att betala £40 for telefonrakningen som for ovrigt ar i hans namn och det ar vall upp till honom om han har velat ha kvar den eller inte, Malin tank pa att vi ska dela halften halften pa barnvaktskostnaderna for Anna pa torsdag.) Jag vill bara saga HELVETE. Visst jag kan betala jag har inga problem men det ar sattet. Forsoker hallihop mig och fraga om helgen varit bra och om barnen och han haft det trevligt. Far ett surt svar tillbaka att "jag kunde ju ringt och fragat barnen sjalva men jag bryr ju mig inte om dom" Nej vad svara man pa det "Nej sjalvklart alskling jag bryr mig inte alls om mina barn" what goes around comes around..

Och ar det nagon som tar illa upp for vad som skrivs pa den har bloggen sluta las, ordet ar fritt och nagonstans maste jag bara ventilera. Jag ar ocksa manniska.


RSS 2.0