Efterlyses...


Nästa helg kommer mormor och Mats och lillebror på besök det ser jag fram i mot.  Annars har vi mest tagit det lugnt försöker ha lite kvalitets tid med barnen och bara vara. Jag är ju inte så duktig på sådant men försöka går ju. Måste handla mat men orkar inte, så vi äter det vi har. Bara barnen är glad. Själv har jag inte vägt så lite som jag gör nu sedan jag var 17!  Skilsmässodieten kallar vi den för.  Var en sväng på IKEA för att inhandla en ny Osthyvel eftersom jag blivit fråntagen vårdnaden om den jag hade och inte hittar min fina rosa.  Men det har dom tydligen slutat sälja!!!!!!! Så snälla mamma köp en osthyvel. Sen undrar jag också om det är någon som sett min febertermometer till barnen var har jag glömt den? Hemma hos Pappa?

Snyggo Isak
Rakel och Emil... undrar vad dom pratar om.

Public transport...

Idag har jag åkt samma tåg 6 gånger, hämtat barn hemma hos Fredrik. 
Det är verkligen underbart att se dom efter en hel helgs frånvaro. Mina små gullungar.  
Sedan tog vi tåget hem till Cecilia som hade mammaträff och åt hennes fantastiska smörgåstårta, hon är en riktigt resturang tjejoch allt hon lagar är ja helt oemotståndligt...Vidare med tåget till Rakels lekis, lämnade av henne, tåg till Hanna för en fika, tåg tillbaka till lekis och sedan tåg hem. 
Tåg tåg tåg, men barnen gillar det. Jag bygger armmuskler av allt bärandes upp och ner i trappor och sparar bensin och miljö- Lunch på Scandinavian Kitchen

Hade en mycket mindre hysterisk dag i dag. fixade lite här hemma på morgonen. Med lite husliga saker. Ringde på div olika jobb. Åkte in till stan och lunchade med Bronte som har Scandinavian Kitchen
http://www.scandikitchen.co.uk/  dom helt otroligt fantastiskt mysig liten affär som säljer massor av svensk och dansk mat och även lunch och fika.  Känner jag måste göra lite PR för dom har du inte varit, knata genast dit och KÖP!
Det kan nog bli min nya tradition så länge som jag är abretslös. I kyrkan träffade vi det gamla vanliga järngänget och lekte och busade, tills barnen var helt slut. 


Rakel tyckte också det var väldigt gott..

Vilken dag


Var hemma och fixade lite på förmiddagen, åkte sedan i väg och mötte upp Sara som passade barnen medans jag gick på intejuv.  När jag satt på tuben somnade jag och åkte 2 stationer för långt. Jag var så trött. För numera kan jag inte somna om jag inte nästan dör av  trötthet först. 
Och i går kväll började jag läsa min fina bok som jag fick av Nina i födelsedagspresent och kunde inte sluta. (tack)
Men jag kom fram i tid, väl där fick jag göra Word, Powerpoint och spellingtest. Trodde jag skulle kissa på mig men data testen gick överförväntan faktiskt.  När jag skulle hem rusade jag på mitt tåg som visade sig vara ett direkt tåg hela vägen till St Albans... så hemresan blev lite längre en beräknat. (typ 40 min....) Skyndade hem till Sara hämtade barnen men sedan fastnade vi i bilen för någon idiot hade parkerat helt muppigt så vi inte kom ut. Så efter att ha ringt på hos alla grannar masade sig en tant tillslut ut och flyttade på bilen.  Grrrr. nu är vi hemma. 

veckan som gått...

Förra veckan kändes som ett långt yrväder.,Jag snurrade runt mellan, olika sociala inrättningar i London. 
Gick på intervju, terapi, arbetsförmedlingen. Ja listan kan göras lång.  
Hämtade och lämnade barn samtidigt som jag försökte få ordning på mitt hem. 
Har ont i magen över hur jag ska betala hyran. Men det måste ju lösa sig. 
I Fredags fyllde jag år, det var ju roligt med något som piggade upp, hade lite tjej kompisar på middag. Och det var lika trevligt som alltid. Höggravida Mari var här som hade gått 10 dagar över tiden. Men festen gjorde tydligen susen för i Lördags morse fick jag ett text att hon hade fått en liten dotter Alice Sigrid West. Mycket fint namn.GRATTIS
Så nu får jag ta fram symaskinen och sy en liten fin present. Sara och barnen kom över på lunch. Mysigt. 

I lördags åkte Elin, Maria och jag till Oxford och lyssnade på Ben som hade en spelning. Det var kul och höra hans band, och komma ut lite. Idag åkte jag ut till IKEA och köpte min efterlängtade säng. Äntligen. Lyckades baxa in hela ekipaget i min bil och sedan dra upp allt i lägenheten och skruva ihop det. Så nu är det KLART! 
Veckan som kommer ska jag på lite mera intervjuer. Hoppas hoppas...
Tack för alla fina blommor uppvaktning, kort och presenter. Vad skulle jag göra utan er mina underbara vänner. 

Frukost på Russel road

Snurrat runt som vanligt i dag, fortsatt och pynta här hemma. Det börjar bli riktigt fint men jag vill ha en säng. 
Dom ringde från OM i dag och dom vill träffa mig igen på Onsdag så vi får väll se. Håll tummar och tår. 
Av någon anledning gick det inte att vända på bilden... vänd på datorn 


Vardag och Glamour..

Ja nu är nästan allt upp packat. Väntar bara på min säng och Rakels garderob. Ägnade hela kvällen igår åt att måla mitt matbord med tillhörande stolar. 
Det blev så fint och vitt. Var på en arbetsintervjuv i dag på OM i London. Vi får väll se hur det går. 
Annars ägnas dagarna åt att flänga runt mellan Rakels lekis, Svenska kyrkan och diverse myndighets tjafs.  det tar sådan tid. 
Det är så mycket papper som måste skickas in vidimeras och fixas med så jag blir alldeles yr.  Min prioritet just nu är att skaffa ett jobb pronto. 
Blir ju lite svårt att betala hyran annars. På Fredag ska jag till arbetsförmedlingen får se vad dom har att säga. Kanske kan jag få lite A-kassa. 

I Söndags var jag och Fredrik på gala premiär och såg Rightous Kill med Al Paccino, Robert De Niro. Det var faktiskt riktigt häftig. Hela området var avspärrat och man fick gå igenom stora avspärrningar upp på röda mattan där det stod 10000 fotografer och bara smattrade i väg. Hade min ny snygga "sex and the city klänning på mig" 
Innan filmen började pratade regissören och skådesplelarna äntrade scenen. Häftigt att se dom på riktigt. Filmen ger jag ++++.- Helt OK. 

Jag är inte bra på att vara ensam..


Ush det här är inte min grej. Fredrik har barnen hela helgen och här sitter man helt själv med en diskmaskin som inte tömmer vatten ordentligt och en boiler som lever sitt egna liv. Ska nog hem till Sara i kväll och titta på X-factor.  Annars har jag ägnat dagen åt att fylla i ett 30 sidor långt formulär till polisskolan. Svettigt minst sagt. Men det ska bli så skönt när det är klart. Har även fyllt i alla papper för bostadsbidrag. Men jag måste åka in och lämna dom personligen. 


Inflyttade..

Ja i dag har man arbetat som en robot. Stackars barn, skruvat skruvat och bara packat upp. Men fint blev det. Barnen sover hos Fredrik i kväll, körde över dom nu i kväll och blev bjuden på en välbehövlig middag. TVn fungerar inte, men nu har jag fått lite nya kablar så jag får ge den ett nytt försök. Rakel var inte imponerad över min sladddragning.  Men jag kan snålsurfa lite på grannen verkar det som och lyssna på radio. Alltid något. Funderar över hur jag ska få upp mina gardiner behöver en man och en borr. Eller kanske kan jag själv.  Det blir en ny tur till IKEA i morgon. Kom på vid lunch tid i dag när jag skulle laga mat att jag inte hade några kastruller alls. Det är ju lite svårt då. Som tur var hade vi lite pizza hem, och sådan mat går ju alltid ner. Tänk det här är mitt första!!!?! Egna hem som jag bor i det tog bara 29 ÅR....Jaha nu är det bara ett jobb som fattas!


Nu packar vi upp...

I dag flyttar jag och barnen in i lägenheten. Nu är nästan allt där förutom IKEA som ska komma idag, och en garderob som står hos Camilla. Så idag blir det bara uppackning. Barnen får roa sig själva. Körde och fixade fram till kl 1 i går kväll känner mig utpumpad i dag. 
Har lite ångest för min ansökan till polisen men den får jag väll göra på söndag kväll. Den ska vara inne den 17!!!!!!
Kommer nu att vara utan internet fram tills nästa torsdag, men kan säkert kolla mina mejla lite sporadiskt under tiden.  Kram så länge

Tack Sara för att du varit världens bästa vän och låtit mig bo hemma hos dig i 2 månader. Alltid ställt upp och alltid lyssnat. Det kommer och ordna sig ska du se på bästa sätt. Det kommer bli så tomt utan dig och jag kommer sakna dig så. Nu när jag ska sitta där alldeles själv i min lägenhet. Jag har ju inte ens ett jobb hur ska det gå?
Skrev fel adress igår

Det ska vara 
42 Russell Road 
N13 4RP  London    inget annat...

Inte hemlös längre...

Nu är jag inte hemlös längre. Och det känns underbart!!!!!!!!!! men också så läskigt. Idag var jag och barnen och skrev kontrakt.  Sedan åkte vi direkt till IKEA. Det är mera en man tror som man behöver när man flyttar.  Barnen dom var tappra som vanligt medans jag roddade runt med allt. Men jag beställde faktiskt home delivery. Där gick gränsen även för mig. I går var jag och köpte en Tv, och hämtade upp en säng till Isak.. Tänk att i min fantastiska bil lyckades jag stuva in 3 barnvagnar en mega tv, med bord samt en omonterad spjälsäng. Inte dåligt jobbat. Känns som att jag inte gör annat en att bara köra runt runt och fixa grejer. 
Just nu sitter jag i telefon kö med BT och försöker beställa en telefonlinje.  Det är lite mycket nu. I morgon kväll ska jag försöka flytta mina saker till lägenheten och på torsdag kommer sakerna från Ikea och sedan är det väll bara till att skruva hela helgen.   Så torsdag natt blir nog första natten i nya lyan. Mitt jobbsökande har jag nog lagt temporärt på hyllan tills nästa vecka får försöka med en sak i taget. Medans polisansökan ska vara inne den 17, vet inte hur jag ska hinna med allt utan att få magsår.  

Min nya adress är 
Malin Ahlin
42 Russel road
N13 4PR London


vi letar vidare....

Varje dag känns som en evighet varje vecka som ett år. Jag har nog aldrig haft så roligt och så jobbigt på samma gång. 
Denna vecka har vi ägnat åt att titta på lägenheter barnen och jag. Jag vill bli mäklare tycker att det är så roligt. 
Barnen verkar också tycka att det är okej med allt runt flängande.  Ska bli skönt att få någonstans att bo så man kan gå vidare med sitt trasslig liv. Knåpar för tillfället med min ansökan till London MET police. Man kan ju inte ta det lite lugnt. Men dom ställer så svåra frågor, när medverkade jag till att någon inte blev mobbad eller diskriminerad? Några förslag?
Det känns bra att vara i London med mina tokiga helt  galna vänner som alltid är där och som alltid ställer upp 100% och att jag har en sådan fantastisk pappa, tack för att du finns. Love you. 

Den här låten gör mig så glad...man kan ju alltid hoppas att man någon gång  i livet kommer känna sig riktigt lycklig igen. 
Men det kan ju knappast bli värre.. eller

http://www.youtube.com/watch?v=T8YCSJpF4g4

Oh well, 
In 5 years time we could be walking around a zoo 
With the sun shining down over me and you 
and there'll be love in the bodies of the elephants turning up 
Put my hands over your eyes, but you peek through 

And there'll be, 
Sun Sun Sun, 
All over our bodies, 
and Sun Sun Sun, 
All down our necks, 
and there'll be, 
Sun Sun Sun, 
All over our faces, 
and Sun Sun Sun. 

So what the heck, 
Coz' I'll be laughing at all your silly little jokes, 
And we'll be laughing about how we used to smoke. 
All those stupid little ciggarettes and drink stupid wine, 
Cuz' it was what we needed to have a good time. 

And it was, 
Fun Fun Fun 
When we were drinking 
It was, 
Fun Fun Fun 
When we were drunk 
And it was, 
Fun Fun Fun 
When we were laughing, 
It was, 
Fun Fun Fun, 
Oh it was fun. 

Oh well I look at you and say it's the happiest I have ever been 
and I'll say I feel I no longer have to be James Dean, 
and She'll say, 
Oh yeah, Well I feel pretty happy too, 
And I'm always pretty happy when I'm just kicking back with you. 

and it will be 
Love Love Love 
All through our bodies 
Love Love Love 
All through our minds 
and it'd be 
Love love Love 
All over her face 
and Love Love Love 
All over mine. 

And in the oddest moments and just scratching my head 
I'll be thinking about families n' lying in bed 
Even though I believe it may not even come true 
But in my mind I'm having a pretty good time with you. 

Oh, Five years time 
I might not know you, 
In Five Years Time 
We might not speak at all and 
In Five Years Time 
We might not get along 
In Five Years Time 
You might just prove me wrong. 

Oh there'll be, 
Love Love Love 
Where ever you go, There'll be 
Love Love Love 
Where ever you go, There'll be 
Love Love Love 
Where ever you go, There'll be 
Love Love Love 
Where ever you go, There'll be 
Love Love Love 
Where ever you go, There'll be 
Love Love Love 
Where ever you go, There'll be 
Love Love Love 
Where ever you go, There'll be 
Love Love Love 
Where ever you go, There'll be 
Love. 
phone
RSS 2.0