ytligt..


Drommer om Miami..

Tror jag ska ga och fixa naglarna i kväll  läste precis att OPI mitt absoluta favorit nagelack har slappt sin nya spring collection 2009 och den heter South Beach, så nu kan jag måla mina naglar i färgerna,  miami beet, Done out in Deco, OPI on Collins ave, Clubbing to sunrise, Painting my mojitoes red. Tror min favorit ar OPI on Collins ave.

Jag skulle nog kunna imigrera till Miami, där skulle man ha bott mellan 20 och 25 vilket party. Det är perfekt, sol, strand, vänliga människor, alla pratar engelska sa man forstår, shopping, nattklubbar, barer och resturanger. Allt på samma ställe. Det enda lite jobbiga är att alla är super smala super snygg och lite plastigt. Men skulle jag gå på nattklubb i bikinin skulle jag nog också spendera 2 timmar om dagen på gymet. Men om exakt 24 dagar åker jag dit så jag kanske borde hitta någon gammal adventskalender så jag kan ha nedräkning. Det ska bli underbart underbart, sol, beach, vila, goda drinkar och kanske llite shopping..


En fin helg

Ahh vilken härlig helg den bästa på länge faktiskt på många sätt och vis.


I fredags kväll träffade jag min mamma grupp en snabbis på en väldigt mysig pub i Highbury,

http://www.the-albion.co.uk/ sådana Engelska pubbar älskar jag med stora trädgårdar, gott vin och mat. Och folk som bara hänger..



MIn underbar oppna spis, i Sovrummet....

I lördags åkte vi på utflykt ner till West London och gick på Whole foods. http://www.wholefoodsmarket.com/

En helt underbar affär, det är en 3 vånings stor super lyxig mataffär, Amerikansk, finns tydligen overallt i US men hur ska jag veta det jag har ju bara varit i Miami. :) Så Ken var i extas, for honom är det väll som att åka till Svenska affären. Båda barnen somnade som stockar lagom tills vi kom dit så vi kunde gå runt i lugn och ro i säkert 2 timmar och titta på ostar i det stora Ost rummet. Vin, kött och fiskar och mera Ostar.
Isak somnar sott, under kavajen
 
Rakel ostar

Min favorit glass.. all time.-

åt en fantastisk lunch och shoppade fin fin middags mat. Ostar, ostar ostar.. till och med Kantareller hade dom där. (Ja det är lite stort kantareller är väldigt svart att få tag på men har säljs det till det facila priset av £30 kg det ar ju nästan 450 kr, jag köpte typ 10st :) inte kg.. )


När kiddsen vaknade rullade vi över till Zara. Stackars Rakel hon har inte fått nya skor på år och dar. Och hon fick välja helt sjalv. Trodde verkligen hon skulle gå för ett par chock rosa converes med paljetter på, men nej hon ville ha ett par vita ballerina. Roligt att hon har lite egen stil. Det blev även en söt rosa stickad klänning och en gullig grå kofta till.



Rakel provar skor, det blev dom vita uppe till vanster..

Stackars Isak han fick ingenting jag försökte faktiskt. Men han har så mycket kläder och så får det vara helt enkelt det är bara så mycket roligare att köpa kläder till tjejer.


åkte hem till Ken på sleepover, barnen älskar att vara där förstår inte riktigt varför, han har ju knappast ett rum fyllt med leksaker. Men dom är påhittiga dom små liven och han har ju ett badkar, i sitt stora harliga lyxiga badrum. Kanske är det därför.. Ja jag fattar inte det, han har en 2 bedroom flat med 3 badrum, det ar ju helt stört. Hur tänkte dom när dom byggde den där lägenheten.



Tittade på min alltime favorit serie Brothers and Sisters, det basta avsnittet nästan. Nu är det så spännande så jag håller på och dö. Och det håller en av huvudkaraktarerna också på att göra mera säger jag inte. Men det känns ibland som den där familjen är min familj. Jag tänker när jag börjar titta att  åh nej nu ar det bara 35 min kvar... nej inget går upp mot ett nytt avsnitt av B & S

Det leks flitigt med det nya dockskapet..


tvättar du fötterna

Jag funderar på mina fötter, när jag dushar så tvättar jag mig så klart, men inte fötterna det är kanske därfor dom stinker, så fort det blir det minsta varmt och jag har nu upptäckt varför. 

Jag tvättar inte fötterna, jag tänker att det ändå rinner ner vatten på fötterna när man dushar" och att de därigenom blir rena. Men det är ju inte sant, man måste tvätta fötterna manuellt med tvål för att de ska bli riktigt rena. Hur gör ni, tror ni också att fötterna blir rena per automatik och har ni därigenom stinkande fötter?


nar jag blir stor

Hela veckan har det var +20, helt underbart. Tank vad mycket mera energi man far nar vadret ar vackert. I gar nar jag komhem akte jag och kidsen och storhandlat det hade jag aldrig orkat haft energi till mitt i vintern.
I dag ar Annas sista dag hemma hos mig, jag far se henne pa Mandag ocksa. Kommer sakna henne.

Min alskling kom hem i gar efter 3 dagar i Paris, ah vad jag har saknat honom fast pa ett bra satt tror jag. Men nu ar han hemma igen harligt harligt. Det gar riktigt bra for honom pa jobbet, och det ar roligt det menar jag verkligen. Men jag kan ocksa bli sa avunsjuk. Tank och ha ett roligt stimulerande jobb som man verkligen trivs med. Och tjanar pengar gor han ju ocksa.

Missforsta mig inte,  jag tycker om mitt jobb, men min drom ar ju inte att vara receptionist resten av mitt liv. Vad ska jag bli nar jag blir stor jag pendlar fortfarande mellan Polis, skulle vara sa roligt men kanske lite farligt, Barnmorska, underbart jobb men 4 a pa universitetet men visst man kan ju leva pa havregrynsgrot, Florist, jag alskar blommor men det verkar vara ett sa hart jobb och valdigt tidiga mornar sa det gar bort. Eller kanske maklare har varit inne och snurrat pa det forut. Jag alskar ju bostader, ar lite fixerad vid sadant och har varit lange. Ingen universitets utbildning, mojlighet att tjana pengar och avancera. Kanske kan man sa smaning om fa tjanst pa nagot flashigt kontor och stajla och fiffa hem for forsaljning. Eller starta eget. Ja det later ju som basta planen.  hmm synd bara att jag glommde en liten grej det ar credit crunch.. Nej jag far nog sitta har ett tag till men vi har ju tandlakar forsakring.. och trevliga kollegor. 

Laser Lyckans Hjul av Kajsa Ingemarsson, och den gor mig sad, men en bra bok.

Den har ar bara sa bra..

Mamma är bäst!
 Jag var ute och gick med min 4 åriga dotter.
Hon plockade upp något från marken och stoppade det i munnen. Jag tog saken
 ifrån henne och sa till henne att inte göra så.
- Varför då, frågade dottern.
- För att den varit på marken och du vet inte vart den varit, den är
smutsig
 och kan vara full av bakterier.
Då tittade min dotter på mig full av beundran och frågade;
- Mamma hur vet du allt sånt där?
Uh, jag var tvungen att tänka snabbt,
-Alla mammor vet sånt här: Det är en del av mammaprovet, det måste vi veta
 annars får vi inte bli mammor.
Vi gick vidare en stund och min dotter var tyst i 2- 3 minuter men hon
tänkte
 mycket på mitt svar, så plötsligt sa hon,
- Nu förstår jag !!!! Om man inte klarar provet då blir man pappa.
- Precis, svarade jag med ett stort leende på läpparna!'

Dockskapet.....

Sitter pa jobbet och ar faktiskt grymt uttrakad. Men sa mycket som jag stressat pa sistone sa kanske det bara ar bra. Hade en super mysig kvall i gar, barnen lekte i tradgarden. Vi byggde ihop deras dockskap. Tack snalla mormor, bilder kommer sa fort jag fatt manualen pa hur jag ansluter mitt berghs konto till telefonen. (Det var en pik Mats)

Dom ar sa sota nu dom verkligen leker tillsammans eller kanske ska jag saga Rakel bestammer och Isak leker oftast snallt med i leken som hon dikterar. Undrar hur det blir nar dom blir stora, ska bli spannande att se.

Rakel hon sov med mig hela natten, var lite orolig over att sova sjalv nu nar jag har tradgard men jag eldade lite i min oppna spis och somnade som en gris innan kl han sla 22.30 vilket ar tidigt tidigt for mig.  och i morse nar hon vaknade provade hon till och med duschen. Jag fick muta henne lite till en borjan men sen nar jag var klar sa hon nojt, mamma det har var skont jag duchar lite till. Sen fonade vi haret och kladde pa oss tillsammans. Nar man jobbar hela dagarna uppskattar man verkligen dom dar sma stunderna.

Liten lista...


Lovar du att vara ärlig?  Jag skäms inte för något!

Du heter: Malin Katarina Ahlin

Smeknamn: Nej har aldrig haft nagot, men Malin ar sa enkelt

Låt som när du är ledsen sörjer till? Lisa Ekdhal

Beroende av: Godis, kokta agg, uppmarksamhet

Vad behöver du mest just nu: Frukost.


Vad tror folk om dig?
 Vet inte jag hoppas att dom tanker att jag ar snall, ambitos, stark, och social.


Stämmer det? Jo visst jag ar ambitios och far saker gjorda men ibland vill jag bara vara liten..

Vad får du oftast komplimanger för? Pratar vi om kroppen, mina ben. Annars mina sota barn...

Vad säger du för att imponera på någon? Att jag alltid klarar mig

Hur imponerar man på dig? Man ar sjalvstandig, Och far saker och ting gjort utan att haffla runt.

Brukar du skratta för dig själv?  I bland om jag tjuvlyssnar pa nagon pa taget tex

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Whats the number of that friend of yours?

Var bor du? Norra London

Trivs du där: Jag alskar det varje morgon gar jag 10 min genom skogen for att komma till taget. Och jag bor i London. !!!

Jag har tradgard, fina parker nara till affarer och resturanger.

Äger du några converse: Japp kopte ett par roda sist jag var i Stockholm

Sprit, cider, vin eller öl: Allt gar ner utom, Gin, Whiskey och Congac.

Vad har du för mobil: I phone, hon ar tillbaka nu efter att hon blev bortrovad pa stokig natt klubb i Stockholm.

Nästa mål i ditt liv: 

Hur svarar du i mobilen: Hej det ar Malin, eller Hi

Vem ringde du senast? Sara

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Vi pratade om det var en bra ide att ga och simma med barnen kl 09.00 pa Lordags morgon om vi ska ut med varan mamma grupp pa Fredags kvallen. Men det visade sig att simmningen var pa Sondag puh..

Antal timmar sömn inatt: Sju, ganska sammanhangande

Sov du ensam: Nej med Ken...jag alskar min sang och den har ingen mitten skarv man kan halka ned i.

Brukar du komma i tid: Jag brukade vara en sadan som alltid alltid var i  tid eller lite tidig. Men jag har blivit slappare pa sistone.

När mår du bra: Nar jag ar matt, inte behover stressa huset ar stadat, och jag ar med dom som betyder mest.  Eller nar jag ar i Solen jag hatar och frysa.

När blev du fotad senast: I morse av Isak i sangen..

Hur känner du dig nu: Hungrig, vill ha frukost. Och jag behover borsta tanderna.

Vanligaste färg på dina kläder: Svart, men det ar sa trakigt. Men funkar bra pa jobbet. Hemma Malin har Rosa.. .

Vad tycker du om fötter: Mina ar forfarliga for tillfallet.

Vad saknar du: Vila, och mamma och pappa. Snart ska kommer jag sakna Ken han ska till Baguette landet och jobba..

Favorit dryck på morgonen: Te helst svenska sodermalmsblandningen

När brukar du oftast gå och lägga dig: Mellan 22.30 till 24.00

Är du blyg? Raka motsatsen!

Sysslar du med någon idrott: Jag tränar, men har inte kunnat ga pa 2 veckor min kollega ar sjukskriven... jag saknar henne och gymmet

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nej jag tror det vaxer. Hur kna man alska nagon man inte kanner.. ?

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Loneforhandla och ga pa pubben och hanga med grabbarna.

Är du nöjd med ditt liv: Ja men det kan alltid bli battre

Vad är det värsta du vet? Snala manniskor

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? For mycket, men det beror ju lite pa ar jag bara hemma inte lika mycket.

Vad längtar du till? Miami

Har du bra vänner och äkta vänskap? Fa men nara

Vad är det finaste du fått? Mina 2 barn... Far man barn ja jag antar det

Om fem månader: Vill jag ha en hund.. och vara fortsatt lycklig

Om ett år? Ha det kan jag inte skriva har..

Du samlar på: Lappglans, onskar jag kunde skriva nagot mera intressant som dyra skor.. kanske kan man saga jag samlar pa upplevelser.

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Sara eller Ken

Har du strumpor på dig nu: Jag hatar strumpor!

Är det okej att gråta: Jag gråter lite nastan varje dag. Skönt att lätta på trycket.

När grät du senast: I Lordags nar jag sag slutet av Australia.. dalig film men barn och separation akn fa vem som helst att falla en tar.

Bär du glasögon eller linser: Glasogon ibland.

Har du piercing: Nej bara hal i oronen

Vill du gifta dig: Beror pa, om ratt person fragar

Vill du ha barn: Jag har redan 2... men visst kan jag se mig sjalv med 5 ungar men inte just den har veckan, Just nu ar jag valdigt nojd.

Är du bra på att laga mat: Jag ar bra pa vissa saker pasta, och efteratter

Är du flygrädd: Pa aldre dar ja, men bara vid start och landning.

Hur vig är du: Borjar bli lite yoga vig faktiskt.. kunde vara varre

Vilken är din favoritglass: Hagendaz Strawberry Cheescake

Tror du på ett liv efter döden: Jag hoppas på det

Bor dina föräldrar tillsammans: Nej skillda sedan jag va 5 år

Vilken ögonfärg har du: Blue

Hur ofta tränar/motionerar du: ca 3 gr i veckan, spinning bodypump och kickboxing.

Vad är det viktigaste i livet?: Att vara lycklig



Veckan som gick,


Sweet sweet Rachel Khoo...

Veckan som gick,

När man åker bort blir veckan sa där kort och härlig. I onsdags kväll gick vi på middag hemma/ restaurang. En bekants bekants som vi säger i Sverige Rachel Khoo har studerat på Le Cordon Bleu och håller privata middagsbjudningar. Det ar som att gå på restaurang men istället for restaurangen äter man hemma hos någon i en mycket hipp lagom overstylade lägenhet.


Det var vi och ca 12 personer till. Men jag som älskar socialisera hade inget problem. Det ar lite lustigt det där hur alla har som sina egna värdar, mode, design, finans, och ibland sa trampar man ner i "fel" krets. Vilket ar roligt. Alla ar upptagna av sin lilla grej och sfär. Sa nu hamnade vi i mat vin och fina franska restauranger sfären. Till bordet hade jag en mycket essentrisk lesbisk kvinna från Californien som specialiserar sig i att importera in ovanliga viner från Osterike, Georgien osv.


Maten och vinet var fantastiskt, 6 rätter. Om jag ska försöka beskriva det kommer jag inte att göra det rättvisa, dels for jag knappt vet vad vi at och for att mitt mat vokalubar inte ar fantastisk. Men maten var fantastisk och allt var sa vacker serverat. Tyvärr inga kort for jag har ju fortfarande ingen telefon.


Bord dekorationerna var gjorda av 2 japanska tjejer, och jag fick med mig några vatten flaskor hem som de designat. Ska spara en till mamma..


Först ut 3 små kex med egen gjorda små tuber, typ kalles kaviar tub men pytte små, med 3 olika krämer i som man kunde "mala" och designa sina egna kex,

2a rätten var något slags Ginger tea med Chicken stock base tror jag, till detta fick man små spett mycket vackert med kott och gransaker på men i miniatyr, dessa doppade vi i teat och kokade. Sa ni fattar små spett om man kan koka det i tea.

3e rätten var Anka, plommon och sallad

4 En slags flader slush heter saker något finare ..

5 Små kakor fyllda med poppy seed, choklad och ingefära.

6 Vi at någonting mera också men jag kommer inte ihåg..


Nar jag blir rik ska jag bjuda med alla mina harliga London tjejer på en kväll som den ..


http://www.rachelkhoo.com/ om ni vill läsa mera


Ja det är härligt livet rullar på och det känns som jag är inne i en virvel vind varje morgon vaknar jag och tänker det är for bra för att vara sant. Det är för bra.
Sen tänker jag, att livet ar orättvist att vissa människor alltid har det sa svart vissa glider igenom livet på en rak macka. Själv ar jag någonstans mitt i mellan.

Men jag gillar det då uppskattar man det som man har.


Easter



Barnen Landis och jag akte till Sverige over pask.

Resan gick bra men Isak ar i en sådan extremt jobbig ålder att resa med kan inte vänta på att han blir lite äldre. Så det blir lite lättare.

Barnen fick varsitt ror med smarties, och jag säger det dom där smarties ska jag aldrig mera köpa dom ar överallt kladdigt och jävligt.

Nar vi står i taxfree shoppen och jag köpte min 3e eller 4e Dior flash skin foundation för i år,

 (Jag vet jag missbrukar dom) så berättade jag en rolig liten anekdot for Landis om hur sist Rakel fick ett sådant där rör, på våg till Guadelop hällde hon ut hela röret av misstag förstås över golvet. Och vips 3 minuter senare 15 miljarder smarties över hela taxfree golvet igen...



Lyckades fippla med mig dom 2 stora fönster rutorna som Mats hittade sist han var i London man far ju passa på nar man flyger SAS.


På Fredag kvällen gick vi ut träffade kompisar åt middag på Italiano, jag har drömt om deras Carpaccio dom senaste 4 åren. Men jag har alltid varit gravid, ammat eller något annat stok. Men nu åt jag med gäldje. Träffade Nina som ar tjock nu. Gick på Riche drack blåbärs shots och blev av med mobilen. Ungefär i den ordningen. Sa himmla himmla onödigt. Men jag har ingen aning om vart den tog vägen. Har ALDRIG innan tappat eller blivit bestulen på en mobil. Jag ska köpa en ny men jag drar mig känns så tråkigt att kasta ut £350 på en telefon jag redan har...



Solen strålade hela helgen vi åt både frukostar lunch och middagar utomhus. Barnen lekte intensivt med alla hundar katter fiskar och sköldpaddor. Skönt att jag har 3 morbröder som uppvaktar mina barn som om dom vore små kungligheter. Och så skönt att komma i vag och bara slappna av inte tanka på mat disk stad och plock, behövde jag verkligen. Mamma var sa sot hade kopt pask agg till alla barnen marsipan kycklingar och farfiol. Da blir jag glad. Tack tack tack du ar super duper..


Vi tittade pa hund, uppe hos grannarna som har kennel.. hmm jag kanner mig som en transjuk gravid mamma i 10e manaden jag vill ha hund nu. Men just nu diskutteras det om det ar battre att inforskaffa en aldre hund som denna ovan, eller om vi vill ha valp. Jag har ju redan 2 sma valpar hemma.. Vi far se fortsattning foljer. Hennes golden ar valdigt blonda. Men dom var sa fina och kanske lite coolt och ha en blond svensk hund i London. Jag kan liksom se det framfor mig nar nan kommer fram i parken - ohhh what a blonde golden.. och sa kan jag saga -yes she is swedish you know we just produce blondies...


Föräldrar och Landis all Love. Från bådas håll, det spelades musik, pratades dracks vin väldigt avslappnat . Orkar inte skriva mera om det men jag är så himmla himmla glad att det fungerar så bra dom i mellan samtidigt som det gör mig så ledsen när jag tanker på vad jag har missat.

Ni förstår säkert.  




Nina hon sa att Landis kände som Malins gamla seglartyp kille, och det kanske ar sant har inte tänkt på det så  innan.
Vi gjorde lite shopping en dag och fastnade inne på Ströms i säkert 3 timmar. Stackars Elias som var med höll på och dö. Mats han skojade innan om att Stroms ar bra men nu ar det bara for preppy, att deras skyltfonster bara ar for mycket.
Alla dockorna ser ut som riktiga ostermalms slicker/ tennnis open/ polo horse race..
Jag skulle hjalpa Elias med fin klader. Och Mats sa inte for preppy, mammas kommentar - vad tror du ..om du ber Malin.
Men jag alskar den looken, sen kan folk saga vad dom vill. Det ar kanske den stilen jag ska satsa pa jag kan ju aldrig bestamma mig om jag ska vara boho chick, preppy eller som i helgen hasade jag ju runt i min korta jeans kjol leggings och converse. Tanker att min garderob kanske skulle bli mycket mera homogen om jag alltid handlade alla klader pa samma stalle.  (oj oj nu flummade vi ut lite har.. )

Men jag måste säga att det är med viss tillfredställelse som jag kan knöla på honom vita uppkavlade RL byxor och marinblåa piketröjor och rutiga skjortor med rosa slipsar. Utan att han klagar. Och med hans fina vältränade overarmar, och fräknar säger jag bara mums. Och det shoppades lite till mig också..

Jag säger bara det han är for bra for att vara sann, snäll, generös, omtänksam, rolig, lättsam, super med barnen. Snygg.. puss puss


pottan

Och jag glomde skriva min underbara sota son som inte ar sa liten langre utan faktiskt snart 2 gar pa pottan.
Anna sa i morse att han sager till pa dagarna, och att han bajsat varje dag i en hel vecka pa pottan och satter man honom pa pottan sa hander det alltid nagot som Anna sa. Sa fragan ar ska jag ta med mig potta till Sverige..

Retail therapy,


 I did some today on my lunch and ohhlaaa it works. Or I'm  to old for jeans skirt ?

marsipan...would make me stop crying..



These pic, I took on my way back from work, yesterday. I live on the park. And it's awsome..


New flat, everything is done and life should be fantastic. And it is. Trust me it's so good. I think life just chatching up with me..  and I just feel like crying.

It's like I have no time. Last week was hard, the kids, the move the CEO visiting. The weekend moving, moving, moving. No time for rest. Now kids are back, my co-worker is really ill and have not been at work for a week. I feel for her I do.

So it leaves me exhausted, it's like I said to Mia last night what's the point you go to work waste your time miss your kids growing up. When you come home you have all these things to do that when you where home you had a day to do.

A part of you just want to ship the kids back to bed and the other you just want to keep them up.


A Malin evening.. ,


Tried to fix one of the drawers in my kitchen that's broke. Managed to get it out. 

Tried all the different screws, until I finally gave up and used tape. Nothing wrong with that as long as it works.
Where is the handy man???
Hovered, folded two machines off washing. Did playdoo with kids.

Feed them evening meal. Dismantled 2 Billy book shelves.

Isak loves it and helps. He runs inside with his hammer and start banging the glass table. Mummy nearly has a heart attack. Table saved.


Fight with kids about what if it's best to put on PJ first and then brush teeth or like they want it brush first and then PJ.
Give in. Guess it's really doesn't matter. Try to save the fights.

Tidy up the toys and the playdoo, thinking about loading another washing we are going to Sweden on Friday. To tired. Sit in the sofa and read kids a long story. Very nice, put them to bed. Start cooking dinner. Kids a sleep, Landis gets home. Try to eat his phone my phone rings have to take these calls. Eating dinner together but talking on the phone.


Ahhh sleep. Is it worth it?  I just want one maybe two days when I can go to work, don't have to stress in the morning not get in late. Work, come home to a tidy home and don't need to do anything.


This week it's something every night, drive here drop this off, pack this, organize that...


I want home to mum. And I want marspian kyklingar/marzipan chicken..  


inflyttad

Ahh vilke helg.   Stress stress stress. Kan inte gora mera stress nu.

Hem skynda skynda packa bilen full med mina bla IKEA kassar, jag snodde Saras flytt ide och packade ALLT hela mitt hem i dom dar jatte stora blaa IKEA kassarna. Tror jag fyllde ca 25 st. Sa ar det nan dom behover lite kassar har jag ett fin fint lager har hemma.   Korde mina bla kassar till mitt nya hem, det ar det enda jag inte gillar med london. Det tar sa langtid att transportera sig ibland, gator ar avstangda, motande trafik, mycket trafik overhuvudtaget. Att kora samma stracka i Stockholm skulle tagit 15 min, har tar det 45.

Men inte sa mycket att gora. Jag han kora fram och tillbaka innan mina 2 flytt gubbar kom.   Jag och tjanste folk gar inte ihop, jag hade ju faktiskt hyrt dom har tva manen for att dom skulle gora allt barande och jag inte skulle slita ut mig totalt. Men jag far bara daligt samvete, ska dom bara och jag bara titta pa, nej da kanner jag mig bara sa dum. Sa jag bar ocksa.   En hel lastbil fyllde vi, nar dom bar in da hjalpte jag inte till lika mycket utan pekade med hela handen och packade upp.
 
Mitt gammla hem urstadat, det dar hemska glasbordet ar inte mitt ut min landlords. Det stod i den gammla  (min nya)lagenheten.

Packade packade till kl 01.00 pa Fredag kvallen, missade Saras fodelsedags kalas. Hade sa garna gatt men jag kan inte ga ut och festa med ett hem i drivor. Vaknade kl 07.00 pa Lordags morgonen forstatte packa up.
Tills det var dags att bege sig igen till Honorathas kalas. Vi borjade kvallen med att se Jazon Mraz i Hammersmith Apollo jag har inte lyssnat sa mycket innan, paminner mycket om Jack Johnsson. Sedan rullade vi vidare till Chateu 6 nere i Fullham. Traffade Middy som bor precis brevid och jag agnade mig at lite matchmaking lyckat.  

http://www.youtube.com/watch?v=9iraoHE6JlY  



Sondagen var minst sagt lugn, packade upp det sista sa nu ar det klart, storhandlade, stadade ur min gammla lgh. Landis jag han gick runt som i koma hela sondagen han var ocksa pa fodelsedags kalas pa Lordag kvallen med Essex killarna, sa han var vall sa dar lagom laddad for flytt stadning.



Kandes som att jag pratade med en 3 aring ni vet  "kan du ta ner allt som ar kvar i lgh till bilen.. sen gar man runt och kollar, halften ar kvar, man tanker, vad hade du tankt att resten skulle ta vagen.. :) "
Jag klagar inte han har kampat hart med mina flytt lador.

Men han ar bara valdigt mycket man, i morse "where is my black pants, " "I put them on the same hanger under you shirt" "I can't find them" Ha ha kommer antagligen att driva mig till vansinne.  

http://www.chateau6.co.uk/  

Prov eldade i mina 2 oppna spisar. Sa till Landis att det kandes som jag varit pa skidsemester traningsverk och oppen spis. Nu vill jag sa klart mala och sy lite till mitt nya hem. Det ar ju bra att jag ska till Stockholm pa Fredag kan ju alltid gora lite shopping da. Lagenheten ar helt fantastiskt, det ar nagon som har bott dar innan renoverat och faktiskt brytt sig om detaljerna. Inte bara nagon som har kopt salt och slangt in det billigaste av allt.
Jag har tva oppna spisar som fungerar. Bra vrida pa gas knapp och tanda pa, diskmaskin, dimmers, flakt i mitt helkaklade badrum. Mycket ovanligt att ha helkaklat i London. En fin tradgard med utgang fran bade sovrum och kok. En liten inbyggd pump grej brevid zinken att halla diskmedel i. En koks, o (bar) med kontakt pa sidan. Sa jaklar ska det bakas. Det vore ju annars typiskt engelskt att bygga koks O utan kontakt uttag. Ja jag ar glad.
 

Sovrum, lovar ta battre kort men det blev lite hastigt och lustig i morse..
Barnens rum,
Barnens
 
Koket

Utanfor jobbet...



Jag ater nog lunch pa kontoret idag

RSS 2.0