Om en dag 1 ar..

 Tank I dag for ett ar sedan visste jag knappt att han fanns. Vi satt brevid varandra, men jag tyckte bara han var den dar galna amerikanen.



Jag var pa halloween party med Ylva och hon vill ga hem tidigt. Det ville inte ja. Jag var verkligen pa G den kvällen. Jag textade lite med min svenska kollega pa jobbet. Och han tyckte jag skulle komma over till dom. For enligt honom hade dom världens PARTYYYYY. Dom hade nog haft ett party har aldrig sett sa manga tomma Margherita kannor i mitt liv. Väldigt besviken blev jag men jag overatalade killarna inkl Mr Big att ga tillbaka till min Halloween fest och det gjorde vi.



Det var en galen natt jag hade Mr T efter mig i hasorna halva kvällen, nar han dricker vill han hångla med allt som ror sig och vi sprang runt varandra i cirklar. Sen hade jag ju Mr Big som cirkulerade men kanske lite mera subtilt.  Sen tror jag att dom vid något tillfälle cirkulerade lite med varandra.
Medans jag sökte  min tillflykt till en av Ylvas vanner varpa han foreslog att vi skulle ga hem tillsammans. …




Men visst fick vi till lite hångel utanfor toaletten,  Mr Big han van slaget och jag foljde med hem forsta kvällen.
Jag tankte i taxin inte bra ide inte bra ide.... Men jag skotte mig som en riktig dam.  Jag minns att vi satt uppe halva natten och at hamburgare i hans kok och pratade och pratade och pratade i timmar. Morgonen efter sa lovade han att han skulle ringa.




Yea right tänkte jag och gick hem han frågade ju inte ens efter mitt nummer, pa måndag nar jag
kom till jobbet efter att han inte ringt såklart. Hade han lämnat en lapp pa mitt skrivbord. Efter att jag hade gatt hem hade han haft inbrott i lgh och dom tog bade planbok, dator och mobil. Det var ju en ganska bra förklaring till varför han inte ringde. Sen borjade vi texta i massor. Vi satt ju nästan bredvid varandra. Jag mins att jag stängde av ljudet pa mobilen for att det inte skulle bli for uppenbart att vi satt dar brevid varandra och textade. Det rullade pa han bjöd med mig till Miami, den forsta av alla resor vi gjort tillsammans.





Men jag ar sa glad i dag att jag gick pa den dar Halloween festen och att jag traffade Mr Big for han ar en fantastisk man, snall, snygg, sexig,  omtanksam, smart, rolig, generos, fantastisk, lojal man med fantastiska vanner. Jag onskar jag hade 20 singel  kompisar


Pyssel



Sag det har i tidningen och tankte gud vilken snygg filt den kostar sakert flera ££ och sedan kollade jag lite till filten ar fran Zara och banden har dom sytt pa sjalva. Sa vill jag ocksa pyssla .

Harliga MANDAG


Mina snygga tajts... dom ar sa skona kanner mig som en 3 aring


Vaknade i morse kl 06.00 gick upp kl 07.00 och bakade scones. Har sa mycket energi. Slut pa PMS helvetet.

Min nya chef har börjat i dag hon kom in och fragde efter min nuvarande chef, varpa jag lite trevligt försökte saga " hej trevligt att träffas du måste vara den nya kontorschefen bl.a. bl.a.. Halsade och tog i hand och hon presenterade sig inte ens, sa himla tillknappt. Sa nar jag skulle ringa pa min chef sa fick jag ”ursäkta mig men hur ar ditt namn”

Och nu har dom vallat runt har bada två och hon säger inte ett ord. Jippie hon verkar vara en toppen chef. Can’t wait…jag hoppas hon bara ar nervos och igentligen ar super sweeet

Nar jag kom in i morse kunde jag se att min andra kollega min sota gulliga tjej som jag jobbar med inte alls var glad ni vet ibland känns det bara i hela luften. Hon ar på smällen (hon också) med om ni ursäktar det världens as till pojkvan. Ja ni som känner mig har ju hört historierna forrut. I morse hade hon loggat in pa hans  FC account och hittat massor med mail som han mailat med en massa X om hur dom skulle ses jag bor pa det har hotellet bl.a. bl.a.. Hon var förstas i upplosningstillstand. Sa hon gick hem for dagen. Jag hoppas hon lämnar det SVINET?


Vardags helg

Det maste vara rekord, 2 helger i rad har vi bara varit hemma med barnen. Vi har tagit det lugnt, atit god mat druckit vin. En av nackdelarna med hans nya jobb ar att han ar sa in i norden trott sa han slocknar vid 21-22 nej jag skojar inte. Sa jag känner mig också väldigt sövd.  

Gosat och lekt med älsklingarna. Och till och med jag tyckte det var mysigt med VARDAG. I lördags natt sov alla grymt daligt vaknade upp i sondags morse och forvantade mig att hitta en 3 månaders bebis i sangen. Sa kande jag mig.  Jag och Isak sov middag tillsammans i sangen redan kl 12.



soffa, bord och sang....

Vi har shoppat shoppat till varat nya underbara hus, det blev den mörka 4 poster bed, madrass.
Sa det kanske blir lite asiat team i sovrummet har inte bestammt oss annu.


Vi brakade lite om hårdheten. Jag vill ha Chelsea madrassen, Mr Big ville ha Hampstead madrassen. Men sa klart vill han att älsklingen skulle sussa sött sa det blev Chelsea madrassen. Tycket det var ganska lustigt att dom döpt dom efter Londons stadsdelar. Vem vill sova på Whalthamstow madrassen…


Det blev ny soffa, fatolj, soff bord, matsalsbord och sang. Det gick väldigt smidigt men vi har ju kollat runt en hel del innan. Dessutom slank det ner 2 extra lampor. Vet inte var vi ska ha dom riktigt men nar det ar på SALE far man ju passa på. Och ja jag prutade lite pa priset.. sa du kan vara stolt pappa.


Varat fantastiska bord, jag alskar det och jag ser framfor mig stora Fanny och Alexander middagar..
(hmm undrar om jag pina Mr Big genom den filmen.)

Soffan och fatoljen, efter att vi har hoppat runt och provlegat och slangt runt pa alla kuddar. Kanske hade vi bara tur men man hor om par som letar soffor i ett ar, den har hittade vi pa en kvart. Dessutom har jag inte talamod och slapa runt honom i soffbutiker varje helg i ett halvar. Jag tanker det finns ju roligare saker
Det har bordet vill Mr Big ha sa da blev det sa, ser kanske inte sa roligt ut har. Men jag tror det blir bra. Det kanndes rustikt och slagtaligt vilket ar bra i var familj.


Fairy party..


Den sotaste princessan av alla..

Mr Big if you read, if you want to surprise me one rainy day order me some of these.. They are super nice… yum yum.. http://www.lolas-kitchen.co.uk



I lördags gick jag och Rakel pa fancy barnkalas I Fairy shoppen I Hampstead.

Det var hur tacky och rosa och glittrigt som helst men barnen alskade det sa klart. Mammorna pratade om playdates, pedicures och manicures. A"hh det vore sa trevligt om varan barn kunde leka nu under host lovet, ni kan komma over pa tea" Fixa med min Nanny jag jobbar. (Det var ironi saklart jag fixar playdates. Och jag lovar att varan franskilda svenska familj med varannan veckas boende ar pa topp 1 listan over deras skvaller. )

Nej vi lever 2 olika världar. Och dit vill jag inte igen, vara hemma pa heltid och det enda du behover oroa dig over ar din ocado delivery, hårfrisörskan och städerskan. Det ar som att dom inte har ett jobb sa dom skaffar sig ett jobb inom hemmet dar dom har sin egna personal att basa over, städerskan, barnflickan, tradgardsmastaren. Och sedan ibland planerar dom lite event, playdates, barnkalas, middagsbjudningar. Ja det blir ju nästan som ett riktigt jobb. J


Trevlig helg



Fina goa och glada pa vag till skola och jobb

I helgen ska vi pa barnkalas, och bestalla vart underbara koksbord, och eventuellt soffa och kanske sang.
Saklart har smalanningen vaknat i mig for jag tror vi kommer kopa bade sang och soffa fran Lombok, och ska vi spendera en massa pengar dar sa ska dom ju ge oss rabatt eller hur ??

Det lutar at att det blir den sista sangen pa bloggen. Den lilla lilla bilden. Den har varit varan favorit lange.
Mr Big han vill namligen inte ha en sang med fotanda klackte han ur sig i gar.

Vi har forhandlat klart med vara kopare sa nu har vi inhandlat deras gammla, koksbord, en fantastisk custom made vaningsang till Isaks rum. Lekstugan i tradgarden, garderober tvattmaskiner och andra "trakiga vit varor"

Hoppas ni alla far en riktig mysig helg, det ska jag ha. Tack for tipset det blir nog 2 flaskor vin i kvall :)
Dessutom var jag en super flickvan som kopte med mig scramble egg salomon och toast och lamnade i repan pa Mr Big jobb i morse. (Han var ute sent i gar pa fotboll Roma / chelsea tror jag) Hur manga poang far man inte for det pa en skala...

Vardags massa

 

Jag känner mig lite tömd ska det rulla pa sa har nu, foraldra moten, barnkalas, gymmet, jobbet, mammatraffar och fredags mys. Jag visste att det skulle bli sa har annorlunda nar han kom tillbaka

 

Mr Big han ar helt uppslukad i sitt nya jobb och jag ar sa glad over att han trivs. Han går upp med tuppen tar taget 6.35 varje morgon. Vilket gör att ny laggdags tiden ar ca 9.30 men det ar skont att vara utvilad.

 

Jag tittar tillbaka for ett ar sedan visste jag knappt att han fanns och nu ska vi flytta ihop. Ar det for snabbt? Vi hade gemensam lunch i dag, for nästan exakt ett ar sedan var vi pa lunch i 2 timmar pimplade i oss 2 flaskor rödvin, hanglade i granden bakom jobbet. Nu ater vi lunch pa 45 minuter dricker ramlösa, kollar lite pa mejlen, jag far en hejda puss innan jag går.

 

Och nej det ar inget fel det ar vardag den drabbar oss alla förr eller senare men jag vill inte ha vardag. Jag vill ha passion äventyr och galenheter. Jag ar inte redo for vardag.

 

Det ar bara sådan som jag ar som en hundvalp, jag vill ha nytt nytt nytt 140 % BEKRAFTELSE HELA TIDEN.  Jag alskar honom mera idag, en jag gjorde i går. Och mindre en i morgon



Dagens outfits

Battre begagnad Haloween kostym fran 2008, bra att Anna kopte en stl storre.

 


Nya coola rosa strumpbyxor...


Sovrum

Vi var och tittade pa varat underbara underbara hus i gar kvall, kan inte forsta att det ar sant att vi snart ska flytta in. Agnade morgonen at att titta pa sangar jag har snoat in mig lite pa franskt.

Vad tycker ni har ni nagra tips. Hade jag haft photo shop hade jag photoshopat ihop ett snygg collage. :)
Kram pa er



1. En av mina favoriter trots att den inte ar vit..
den kanns bara sa lyxig....

2. Fin gillar inte mitt strecket..

3. Det har kanns som en riktig gedigen sang men for mork?!



4. Jag gillar rattan...


5. Fran borjan ville jag ha en 4 poster bed.. men inte en brun. Jag vill ha en ljus sang..

6. Den har ar fin men jag gillar inte tyget


7. Mera traditonell. Gar att fa i alla farger.


8. Det har var fran borjan min favorit.. men tror ni den skulle passa in ?



Sa har se sovrummet ut i dag...

For er som vill kolla mera

http://www.frenchfinds.co.uk/BEDS.htm  har coola sangar som dom renoverar sjalva

http://www.homesdirect365.co.uk/  jag gillar dom har rattan sangarna (dom i nat har ingen aning om vad det heter pa svenska)


http://www.sofa.com   har mycket snygga sangar och soffor

http://www.frenchbedroomcompany.co.uk/  cool sajt med mycket snyggt

http://www.sweetpeaandwillow.com


svenska skolan

  

Var pa mote pa Svenska ambassaden i Lördags, dar vi pratade om den svenska skolan som vi ska starta. Super spännande och engagerande.

Och stort tack till alla er som engagerat sig sa mycket mera en vad jag gjort.

Tanken ar att vara barn pa detta satt kan fa  lite hem spraksundervisning. Som alla vet ar det mycket lattare att lara sig flera sprak om man ar trygg med sitt hemsprak.

Aven svenska staten tycker att det ar sa viktigt sa att dom ar villiga och hjälpa till och betala. Svenska helg skolor som denna finns over hela världen.

Sa nu letar vi lokal for fullt. Det har ar ju ingen heltids skola skola utan bara en ”helg skola” antagligen kommer det att bli 2 timmar pa Lördag eller Sondag förmiddag.  

Men det ar kul att kolla pa lokaler fundera pa upplägg och leta efter larare. Nu har vi valt Styrelse och Rektor och jag tror det kommer bli ett bra projekt.

 

Undertiden var barnen och Mr Big som ryckte in pa Barnkalas, hos en av dom svenska pojkarna i Rakels klass. Enligt rapport hade det gatt bra.

 

Sondagen slappade vi bara gick till parken, drack varm chocklad kastade lov, promenerade hem och lagade gastronom middag. Barnen fick hemgjorda hamburgare, vi at

Saffrans pasta,  med en rora bestående av rakor, chili, cremefraich, getost, butternut squash, spenat och lime. Det ar sa gott sa man nästan dor.

 

 

For er som undra, pa GAP kopte jag

Marinbla dunvast, brun sticka polotroja och 3 langarmade undertrojor(marin,  brun och vit, ), eftersom jag inte ager en enda. Rakel fick också ny kläder i helgen Svarta Stövlar,  jeans kjol,, och 2 st skona byxor att ha i skolan. Jag holl mig hart från att kopa alla fina toppar och klanningar. Ingen ide nar hon maste ha skol t-shirt och skol jumper.

 

 


This makes me happy..

Sa latt att gora mig glad igen...


feeling blue

Det har varit en riktigt skon och avslappnande vecka. Av någon konstig anledning kanner jag mig alldeles deppig och tom.

Vet inte varför kanner mig inte motiverad till något alls. Det ar som om att hjag har langtat saknat hattat fram och tillbaka och nu ar allt pa plats. Allt ar klart.

Stackars MR Big vi skickade super gulliga text i gar och nar han antligen kommer hem ar jag som en liten trasa som bara vill ligga i sangen och grina.

Jag kanske har gatt in i vagen. JAG HATAR att jobba heltid och bara se mina barn varannan vecka det ar inte en hälsosam kombination men jag vet inte riktigt hur jag ska ta mig ur den. Borde soka nytt jobb. Och jga brottas fortfarande med mitt vad ska jag gora med mitt liv fraga.

Barnmorska, Florist, Maklare eller Polis…. ?

 

Ska det vara sa har nu da resten av livet. Maste kopa nya klader och skor till Rakel i helgen. Utgifter utgifter utgifter.

Kanske gar jag ner och trost shoppar en gosig troja till mig sjalv pa lunchen. Det ar ju lagom kontraproduktivt ologiskt och kvinnligt.


Colombia wedding 2009

 




Hmm kanns som jag varit inne I en torktummlare. Att resa sadar ar helt galet. Och jag tycker verkligen inte om att flyga langre sa fort det blir turbulent borjar jag hyperventilera.

Inte roligt alls. Catagena Colmbia var fantastiskt vackert. Brollopet var sa fint och romantiskt. Solnedgang levande ljus en gammal byggnad kandes lite gudfadern over det hela.

Pa fredag kvällen precis efter  vi landat akte vi i vag pa kryssning och var uppe halva natten. Drack tequila (sa klart och festade till solen gick upp) Men vi borjar bli smatt rutinerade pa det nu. Kom hem bestallde room service och jga har ett vagt minne av nagon hamburgare som jag at mitt i natten.

Lördagen nar vi vall vaknat  tillbringades hos harfrissan, 3 timmar var jag dar och dom drog och slet i mig.

Sedan bröllop fest och god mat (tydligen blev ca 15 personer matförgiftade och 1 person fick flygas med helikopter till sjukhus, tur det inte var jag. )

 

Sondagen var feel the pain, knappt vi hade behövt och ga och lagga oss mellan hemkoms och avfärd.

 

Mr Big kompisar ar helt otroliga vilket gang, sa roliga, glada, öppna , påhittiga. Och dom bryr sig verkligen om varandra, Dom alskar varandra. Det ar sa man blir alldelles rord. JA deras bond det kan jag nog inte ens forklara.

 

 

Efter hemkomst har jag jobbat jobbat jobbat och fixat med en massa grejer.

Ser verkligen fram i mot lite lugn hemma tid och planerande infor flytten. Och inkop av nya grejer till nya huset.

 

Alla mina 4 kg som jag gick ner nar Mr B var i NYC dom har jag glatt gatt upp igen. I dag kanner jga mig PMS fet och plpuffsig.

Det ar som att jag har en vikt och jag kan vare sig ga ner eller ga upp utifran den. Jag  tranar mycket ater bra i veckorna ballar ut under helgen och sa haller jag pa 2 kg upp 2 kg ner…

 


Det har skulle jag titta pa..

 Det här är en riktig  Robinsontävling för killar!!!

I  nästa Robinsontävling:



- 6 gifta män blir nedsläppta på en öde ö med bara 1 bil och 4 barn

vardera i 6 veckor.

 

- Varje barn sysslar med 2 olika sporter och antingen musik eller

danslektioner.

 

- Det finns ingen McDonalds.

 

- Varje man måste ta hand om sina 4 barn, hålla sitt tilldelade hus

städat, gå igenom läxan, hjälpa till med olika skolprojekt, laga mat,

tvätta och betala "låtsasräkningar" där pengar man fått inte räcker till.

 

- Man får en summa pengar som ska räcka till mat varje vecka.

 

- Varje karl måste även ta varje barn med sig till bokade läkarbesök,

tandläkare och frissa. Han måste även baka kakor för barnens olika

sociala evenemang.

 

- Han måste också vara ansvarig för att inreda sitt tilldelade hus på

ön, plantera blommor och se till  att det i alla tider är representativt.

 

- Mannen får endast se på  tv när alla barnen sover och alla sysslor

är gjorda.

 

- Varje far måste även  kunna alla orden till varenda

barnramsa som kommer på tv och namnen på  alla tv karaktärer i alla tecknade serier.

 

- Under en av dessa 6  veckor, måste de ha plågsamma kramper i magen,

ryggvärk, och fruktansvärda men  oförklarliga humörsvängningar utan

att nånsin klaga eller förskjuta sina sysslor.

 

- De måste springa på ett otal Hem och skola möten och tillbringa

flera timmar i lekparken med sina mindre  barn.

 

- Varje kväll innan han  lägger sina 4 barn skall han bada dem, sätta

pyjamasen på, borsta deras tänder och hår. Samma procedur på morronen

före klockan 7.

 

- Ett test kommer att genomföras i slutet av dessa 6 veckor, där han

skall kunna följande: varje barns födelsedag, längd, vikt,

skostorlek, klädstorlek och lärares namn, barnets födelsevikt,

-längd, -klockslag, varje barns favoritfärg, bästa kompis den veckan,

mittennamn, favoritgodis, -sång, -dricka, -leksak, största rädsla och

vad dom vill bli när de blir stora.

 

- Barnen röstar bort dem från ön beroende av hur papporna skött sig.

 

Den sista pappan kvar vinner, om han har tillräckligt med styrka kvar

att möta sin partner och ha sex med henne utan förvarning och var som helst..

 

Den som vinner får i pris att göra denna tävling om och om igen i ca

18 år, och får rätten att kalla sig själv mamma

 

Sänd detta till alla mammor du känner


banken

Jag hatar att betala rakningar. Aven om jag har pengar pa banken mar jag sa daligt varje gang jag ska ringa upp transferera  pengar till hyra rakningar eller Nanny. Tycker inte om det och drar mig for det i flera dagar.  Vet inte varför det ska vara sa har.


Middag pa Lena

 

 


Jag ska ga pa brollop i pyjamas

Vi ligger I sangen och diskuterar,

 

-          Jag lamnade in din kostym pa kemtvätt i gar den ar klar pa torsdag men ska du verkligen ha den dar lila rutiga skjortan till

                Ar det inte bättre med den vita snygga som du har

 

-          Den vita ar for tajt det funkar inte med slips

 

-          Okej sa vad ska du ha for skjorta da?

 

-          Ja jag tar vall en av mina bla (det ar en lustig grej med amerikaner dom har en forkarlek for ljusbla skjortor) eller nan av mina vita.

 

-          Jag tanker ”okej han har saker 40 st skjortor men dom ar ju stora som pyjamasar” Jag sager kanske kunde du kopa en ny snygg skjorta som funkar med slips innan vi aker Jag tanker ”helst en slips som matchar”

 

-          - Jag har ingen tid, imorgon maste jag till gymmet sen ar det middag

 

-          Jaha men vad gor du pa torsdag vi kan kopa skjorta efter jobbet.

 

 

-          NAhhh

 

-          Jag tanker ”Jag fattar vinken han vill ga pa bröllop i pyjamas med vi andra  las kvinnor har  funderat pa vad jag ska ha pa mig i 3 månader, sedan gatt och kopt en klanning. Och den var inte gratis, ar i processen att ga in mina nya skor som jag ska ha pa lördag det har jag kampat med i en vecka.  Bokat in ett frisor besök och manikyr pa lördag… Men vad ar vitsen…fragar jag mig nu nar jag ska ga pa bröllop med en ny pyjamas. Kanske kan jag komma i mjukisbyxorna och skidjackan.”

 

-          Jag sager  ” du gor som du vill men det kanns kanske inte sa roligt om man nu verkligen har anstrangt sig ”

 

 NU menar jag inte att lata helt negativ, jag tycker fortfarande att han ar den mest fantastiska mannen jag träffat och jag alskar honom kanske till och med annu mera for att han verkligen inte bryr sig alls om kläder och sådant. Ibland blir det kvinnliga och manliga bara väldigt uppenbart. Sa nu sitter jag och dividerar med mig själv om jag helt enkelt pa ett kvinnligt vis ska springa ner och kopa en icke pyjamas skjorta som present ? Eller bara strunt i det..  


Vad gor du varje morgon mellan kl 07.00-08.00??

Jag ar helt slut. Jag ar inte van vid att vakna pa nätterna. Jag har ju sovit i lugn och ro i 2 månader alldeles ensam.


Jag och barnen hade det mysigt i morse tittade pa myrornas krig TV jag har efter att ha levt utan TV sedan i April lyckats fa in nagonslags signal sa dom kan titta pa morgon TV medans jag far runt och packar skolvaskor, lunch lador. Matsack till Isak bla bla.


Har börjat med en ny ordning pa morgonen att jag duschar och klar mig forst och sedan tar barnen istället for som innan att jag springer runt halvnack försöker borsta tänderna skrubba lite i handfatet samtidigt som jag lagar frukost. For typ sa ar det

Sa har ser en morgon ut pa varan gata...

  • 07.00
  • Jag gar upp,
  • Satter pa dushen
  • Satter pa ugenen
  • Fyller tvattmaskinen (sa jag eller Isabell kan hanga nar jag kommer hem )
  • Brer barnens mackor dom vill ha varm macka med smalt ost till frukost, stoppar in dom i ugnen.
  • Dushar (nu har varmvattnet hunnit bli varmt)
  • Tar ut mackorna som nu ar klara
  • Satter pa diskmaskinen, det ar en sadan dar billig grej sa den later som en ångvält helt omöjligt ha den igång samtidigt som man ar hemma.
  • Medans barnen ater, sminkar jag mig och klarpa mig.
  • Klarpa barnen, som nu forhoppningsvis atit klart. Sparar ocksa  lite pa skoluniformen. Det ar ju onodigt om den blir frukost smutsig redan innan skolan.
  • Fönar haret som hunnit torka lite medans barnen ater lite till.
  • Ut genom dorren 08.00


    (Nar jag inte har barn, gar jag upp 08.15 slanger pa mig kladerna och gar hemifran kl 08.23. )



    Pa vag till bussen i morse..

Han ar hemma...

Har haft nagra hektiska dagar mycket utgang, trana och det allra basta Mr Big ar hemma.

Och det ar helt javla fantastiskt underbart. Han ar hemma och han ska ingenstans.

Och vi ar sa dar fantastiskt nykara bada tva och bara ligger hemma och stirrar varandra djupt in i ogonen.

Pratar om vart fantastiska hem och hur det ska inredas. Vi har samma smak och det ar skont. Förutom  
ibland nar kommer han upp med saker som han gillar som ar helt fruktansvarda, men inte sa ofta.

Jag ar fortfarande lite forstummad. Kan inte föreställa mig själv boende i ett 5 bedroom. Vad gor man med all yta?

Vi tog det väldigt lugnt i helgen kollade pa Tillsammans (med engelsk text) och Talk to Her , mycket bra spansk film.

Det ar lite svart att koncentrera sig pa jobbet for nu vill jag bara springa hem och kramas. Det blir en ganska upptagen vecka, i morgon basketball match (jag stannar hemma), pa onsdag ska vi bada ut med lite kompisar, pa torsdag packa, och pa Fredag aker vi till Colombia!!!! Sa dagarna som kommer ska jag verkligen forsoka sova trana och ata bra.  Jag vill inte ga pa brollop och kanna mig fet.  

Colombia kommer bli helt fantastiskt galet crazy. Jag gillar verkligen Mr Big kompisar skarpt. Dom ar alla sa himla sota och rara och omtänksamma. Och sen far jag ju träffa några nya som jag inte träffat innan.  J som varit och krigat i iraq, bla .  

Vi ska bo pa ett super nice hotell. http://www.hotelcharlestonsantateresa.com/photo-gallery/index.cfm Det ska bli roligt jag far ha min fina klanning.

Forlat har inget mera roligt att skriva i dag.


Friday treat



Yumm Yumm yumm...

Det ar 3e choklad boxen jag har fatt pa 3 veckor inte illa pinkat..

killar killar

De tar mest killar pa mitt job och dom ar alla valdigt sota och omtanksamma.

Dom som kommer over fran sverige koper ofta med sig bade det ena och det andra till mig, djungelvral, choklad och kaviar.

I gar fick jag ett email av en mina kollegor dar han skrev malin i just want to say you look gorgeous today.

Ja som sagt det finns inte sa mycket tjejer har pa kontoret. Och dom vet ju alla vem min pojkvann ar sa jag ar ju ett sakert kort och florta lite med.  Och han som skrev det dar sista ar helt arligt ganska sleeeesy.

En av vara svenska kollegor han var inne i dag och han stod har i receptionen och trampade och var sa stressad och vantade pa sin chef, som var sen i till ett mote. Sa till motesgaende som jag ar sa erbjöd jag mig att ta hand om chefens vaskor nar han kom. Sa han skulle spara lite tid och slippa aka upp och ner. Sa han dumpade vaskorna i repan dar nere ocj jag akte ner och hamtade dom.

 3 mycket tunga vaskor som jag slapade upp till receptionen.

Sprang i vag pa mitt spinning pass och trampade ut lite frustration min instruktor till och med fragade who made you upset this morning ? Yeah one guess.. J”  I alla fall kommer tillbaka till jobbet, haret pa andan ansiktet rott som en tomat. Och da kommer han in den har killen vars vaskor jag slapat. Vilken man, varfor har vi inte sadan pa varat kontor? Snubblade in i koket med min kvinnliga kollega dar jag upprepade hogt for mig sjal ”i have a boyfriend I have a boyfriend I have a boyfriend, 40 more hours to go. ”

Ni forstar han har varit borta for lange jag vill att han ska komma hem nu. Om det gar sa langt att jag borjar dr**gla efter gifta kollegor med 4 barn.. Nej nu vill jag gosa med Mr Big…..

 Om jag hade varit man hade jag velat vara Chuck Bass fran Gossip Girl, jag alskar hans karaktar och hans klader...

 


pappa vecka


Nybaddade rena tomma sangar

Jag saknar mina barn sa det gor ont. Gar förbi deras rum tittar på deras tomma nybaddade sangar.

Jag stadar alltid som en galning på pappa veckorna. Tanker att jag kanske kan städa bort min saknad.

Folk dom frågar mig hur klarar du av att vara ifrån dina barn sa mycket. Jag vet inte, jag klarar inte av det. Men jag maste.

Det gor mig tokig jag saknar dom sa det river i bröstet. Vet inte om det ar basta sattet men jag forsoker stanga av inte tanka på dom alls. Men det spelar ingen roll hur manga fester, ny kläder jag shoppar. Det kanske dovar for stunden. Men det ar alltid dar.

Jag saknar dom jag vill vara med dom. Jag som alltid var med dom innan 24/7 ammade, vak nätter sena sjukhus besök. Alltid alltid alltid. Nu kanns alla dom minnen så långt borta. Och jag orkar knappt tanka på det heller for da dyker det alltid upp några inte så trevliga minnen.

Att tanka på att dom går och lagger sig på kvallen i en annan sang utan att jag får kram och pussa dom godnatt lasa saga. Krypa ner i en varm sang och kanna varma barnfotter mot mitt lar och kanna deras lukt.

Att dom ska vaxa upp med skilda föräldrar, att domvara barn inte var tillrackligt for att halla oss tillsammans.

Jag lamnade det sjunkande skeppet. Jag tanker det var inte bara mitt fel vi var två i den dar relationen. Vi var for olika ville helt olika saker det hade aldrig fungerat. Jag ska inte kanna skuld. Inte kanna skuld. Inte vara sa mycket kvinna.

Men sa kanns det som jag dott, aven den som lamnar dor, forst dodade jag familjen och sedan tog jag livet av mig. Jag har återuppstått nu med nya vingar och jag hoppas dom haller hela vagen. Kanske ar plast vingar mera hårdare och hållbara en oskuldens fjadervingar.

Jag vill leva igen. Vara lycklig. Ibland tanker jag att jag borde akta mig for karleken for nar man alskar det ar da man blir sårad.


RSS 2.0