Det snoar igen




Jag alskar nar det snoar har for allt blir sa himmla vackert. Men som sagt allt slutar fungera. I dag har dom stangt av Heathrow sa det var med nod och nappe som svarforaldrarna kom hit i gar.

Stackars barnen ar sa sjuka forst Isak och nu Rakel men vi har varit hos doktorn och det ar bara virus infektion. Men jag kanner mig som en "smabarns foralder" Som vaknar 17 ganger varje natt for att administrera mera medecin, vata handukar, dricka och sen mera medecin. Men battre att dom ar sjuka nu en pa julafton.

Jag har i princip klarat av all min julshopping. Hemmet ar  fint och julmysigt nu ska jag bara forsoka slappna av och inte springa runt och serva alla.


Julmarknad

I dag at vi lang lunch uppe i byn, gick vi barnens julmarknad i deras skola. Starka kontraster i mitt liv. Jag slapp mala facepainting efter som jag inte kan boja min vanstra tumme men jag hjalpte till med lite annat i stallet. Dom hade till och med fixat en riktig ren, som jag tror barnen kunde rida pa. Deras skola ar so otroligt ambitos och ar en av dom topp 4 skolorna i hela England pa fundraising. Det ar roligt att dom gar pa en sadan bra skola.  Jag kopte hem en princess tarta som en av dom andra svenska mamorna hade bakat sa nu sitter jag har och svullar.


Party night...




I  fredags passade jag Saras barn dom var har pa sleepover. Riktigt mysigt att ha lite barn i huset nar jag saknar min egna sa. I lordags motte jag upp med Sasha hemma hos henne. Jag tog mig med nod och nappe dit.  Buss,
3 tagbyten  rulltrappor som inte fungerade, och sen en promenad pa 10 minuter i mina skyhoga ny klackskor.
Vi drack en himmla massa vin och pratade en massa skit. Det ar roligt nar man traffar nya vanner i min ”hoga” alder. Vi motte upp med killarna och gick pa nattklubb . Och jag ar evigt tacksam for att ingen fran varat hushall stod for den barnotan.  Champagnen och Vodkan keept rooling in.

Jag ramlade  sa klantigt och skar upp halva tummen och fick plastras om i koket. Det ser ganska illa ut men jag ska fraga dom i morgon i skolan. For vi ska namligen ova pa wound dressing..


Nar det lackar mot jul

 Snart ar det jul, pa fredag kommer Landis foraldrar. Och snart kommer mina med. Ser sa fram i mot att ha hela familjen hemma i jul. Men jag vet hur det kommer bli nar jag har tomt diskmaskinen 4 gr per dag i 4 dagar sa kommer jag fa spelet.  Jag ska gora mitt basta och verkligen forsoka ta det lugnt.  Vi hade en diskussion harom dagen om hushalls sysslor och Landis tycker  helt seriost att man inte behover vika tvatten att man kan lagga in det i en stor hog i respektive rum. Da sparar man tid. Hur argumenterar man ens med det?


Ambulansen

Motte upp tjejerna pa Selfridges i dag tanken var att jag skulle shoppa julklappar men jag kom hem med ny  foundation, lappglans och coola nya strumpbyxor med hal for tan. Sa man kan ha oppna skor.  

Akte hem och tog bilen for att hamta upp tjerna.  Pa vagen dit star jag i en korsning ambulansen albert kor upp bakom mig med alla bla ljus och syrener pa full gas bakom. Sa jag kor mot rott!!! Ush nu har jag ont i magen for jag vet efter att ha googlat att jag kommer fa boter for har i London sa har dom kameror over allt. For enligt lagen far man tydligen inte bryta mot lagen nar man ger vag for uttryckningssfordon.  Sa surt £135.......helvete...


Nya och gammla vanner fran vart jul party...

 

Jag har fa gammla vanner, och dom flesta vanner jag hade nar jag bodde i Stockholm. Dom umgas jag tyvarr inte med sa mycket langre. Trakigt men sa blir det. Det ar svart att ha langdistans forhallanden. Sen har jag nara vanner som jag inte sett pa flera ar och nastan aldrig pratar med men som anda star mig nara nara.  Det ar det som ar skont att nar man val pratar da ar det som att tiden statt stilla och man behover inte forklara sig. Nar man gar igenom kriser, da kommer det ocksa fram vilka som ar ens riktiga vanner. Det ar latt att dra sig undan nar det ar nagon som har det svart men det ar ju da man behovs som mest. Det forsoker jag tanka pa med mina vanner att alltid finnas dar. Aven om jag vet att jag ar EGO och allid typ  pratar om mig sjalv dom forsta 10 minuterna av varje telefonsamtal.


Min dag

 For forta gangen pa hundra ar, kanns det som sa har jag ingenting  jag MASTE gora i  dag.

Sa jag sov lange lange and till kl 10 och njot av mitt tysta hus.  Vaknade duschade, tvattade haret till och med fonade haret. At overbliven kavring fran julfesten med tea och lussebulla till frukost. Lucia kom hit och stadade. Hon undrade om jag var sjuk eftersom jag fortfarande gick runt i pyjamas. Sorterade alla min skol papper satte in i parm och skrev ut en massa papper som jag maste lasa. Resten av dagen ska jag skriva pa min uppsats, ga till posten, tanka bilen, ga pa gymmet och sen ska jag hamta Orvar pa Stanstead kl 22 i kvall.  Jag behover flera sadan har dagar, mera please.

 

 


Vad ar karlek

Ja tank om jag visste det. Jag alskar att vara kar och vill helst vara nyforalskad hela tiden. Hur haller man fast vid den kanslan? Hur far man det stanna kvar riktigt riktigt lange. Jag vill suga pa den karamellen lange lange och inte bara slafsa i mig allt pa en och samma gang och sedan sitta dar med tom pase, det jobbar jag pa nu.

Mest av allt alskar jag min barn. Det ar helt galet hur mycket jag alskar dom. I gar kvall sov vi i samma sang alla 3, det blir sa ibland pa sondagar nar seperationsangesten satter in. Jag kan inte fa nog kan sniffa och snusa pa dom hur lange som helst.

 

Karlek ar respekt, tillit, att man kan lita pa varandra och att man staller upp for varandra. Att man kan vara sig sjalv och bli alskad for den man ar trots brister och fel.

 

Jag alskar en himmla massa mannsikor pa valdigt manga satt

Mina foraldrar

Dom ar roliga och valdigt valdigt olika. Min pappa ar ordentlig nogrann, punktlig och ordningsam. Min mamma ar mera kreativ, flexibel och alltid lite forsenad. Att dom har bott i samma hus under samma tak i 5 ar overgar kanske mitt forstand. Men jag kunde inte onska mig battre foraldrar dom ar en perfekt kombination. Pappa ser alltid efter mig, trostar mig nar jag ar ledsen och staller upp i vart och torrt.. Mamma har lart mig att klara mig sjalv och sta pa egna ben.  Vi har nog inte alltid haft den basta av relationer. Men ju aldre jag blivit dessto stabilare har det blivit.  Jag tror det ar svart att fostra en tonars tjej och jag bavar redan for Rakel, typ bara sex ar kvar. Nu saknar jag och langatar efter dom bada tva och kan inte vanta till jul.

Love you xox tack for att ni alltid finns dar.


Vad at jag i dag

Jag hoppar lite det blir vad at jag i dag istallet..

Fil och muslie och en skiva lingon grova med kraftost till frukost
Sen at jag ingenting ingenting tills jag kom hem vral hungrig och at flera smorgasar och fil.
I kvall blir det fest sa da blir det snittar och alkhooool.


Dag 2 Min forsta karlek..

 



Forutom pappa.. jag var 10 ar och dodligt kar i den coola killen i parallell klassen. Lagligt nog hade han landstalle pa samma o som min basta kompis. (Kuriosa, hennes landstalle ar saltkrakan huset i Saltkrakan)  Vi lekte sanning och konsikvens i deras kallare, gick pa langa promenader och gud vad det var pirigt.  Sen pussades vi pa en stock mitt ute i skogen. Och Han var sa cool. Han blev sedemera ungdomsgangster och akte ut och in fran olika hem. Men nu verkar han ha ett stabilt liv med 2 sma sota barn. Ja vi ar kompisar pa FC.. Har aldrig sett sa langa morka ogonfransar i hela mitt liv vare sig forr eller senare. Sen gjorde jag slut, som med alla andra pojkvanner jag nagon sin haft. Han blev mycket forvanad for han var verkligen skolans CASANOVA....Alltid lamna fort. Mycket lattare, en sta dar ensam kvar.


Dag 1, vem ar jag

Fodd och uppvuxen i den smalandska idyllen. Det var som bullerbyn men pa riktigt. Flytade till stora staden som
6 aring. Har bott overallt och ingenstans har flyttat ca 25 ganger. Och har gatt i 8 olika skolor. Det har gjort mig till tjej med fa gammla barndomsvanner. Men ett otroligt stort kontaktnat.

Du kan slappa ner mig varsomhelst och jag klarar mig alltid.  Landsbygd, storstad, styrelsemote, gala middag, sunkig gammal pubb, hemlosa. Jag kan socialisera med allt och alla.  Jag har bada fotterna pa  jorden, jag alskar flard och glamour.

Jag vill att livet ska vara som pa film, julen ska vara som fanny och alexander, karlekslivet som before sunrise, det gor livet lite komplicerat ibland nar det inte blir som jag har tankt mig.  Da bryter jag ihop. Jag har stad mani och vill att allt ska vara pa mitt satt.

My way or the highway...Jag ar mamma, flickvan och en god van. Jag ar trogen lojal, kanslosam och snall.


30 dagar med Malin

Vad tror ni? Kravs en hel del disciplin men jag kor hart!
Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick


RSS 2.0